Zatial mam grafiku na doske no neviem presne aku dobru ale určite je priemerná a preto potrebujem silnejšiu...Ak by ste mi vedeli pomôcť prosím napíšte čo a ako. Za odpoveď ďakujem.
Graficka karta? ako ?...
Graficka karta? ako ?...
Zatial mam grafiku na doske no neviem presne aku dobru ale určite je priemerná a preto potrebujem silnejšiu...Ak by ste mi vedeli pomôcť prosím napíšte čo a ako. Za odpoveď ďakujem.
Re: Graficka karta? ako ?...
Tak po 1. musíme vedieť akú máš cenovú hranicu,po 2. aký máš zdroj,po 3. či nebude tu grafiku brzdit CPU.Grafiky sa večšinou vyberajú s tých najnovšich rad od nvidie gtx 500 a amd 6000 pretože majú najnovšie technologie atd.Ale skor by som šiel do nvidie.
A to info môžem získať ako ?
2. Otvoris skrinku a pozries sa na stitok.
3. http://www.filehippo.com/download_specc ... 5a5615f2f/
3. http://www.filehippo.com/download_specc ... 5a5615f2f/
Meno dosky by sa tiež hodilo 
Základná otázka je tá, že kriteriem nieje priemernosť grafiky, ale to, čo s ňou chceš robiť, ináč je tá debata o ničom.
Grafická karta
Acer AL1916W (1440x900@60Hz)
ATI Radeon 3000 (Gigabyte)
Základná doska
Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-MA78LM-S2 (Socket M2)
RAM
2.0GB Dual-kanál DDR2 @ 367MHz (5-5-5-18)
CPU
AMD Athlon 64 3500+
Orleans 90nm technológia
No tak toto som našiel v tom programe od J@ra dufam že to pomože a čo sa týka zdroja tak (ak osm ťa dobre pochopil či nemaš na mysli toto?) 230VAC 50 Hz 3.A
Základná doska
RAM
CPU
AMD Athlon 64 3500+
Orleans 90nm technológia
No tak toto som našiel v tom programe od J@ra dufam že to pomože a čo sa týka zdroja tak (ak osm ťa dobre pochopil či nemaš na mysli toto?) 230VAC 50 Hz 3.A
Stále neuvádzaš, čo s tým chceš robiť 
Graficke programy a MMORGP (linague a podobne nič ma ine teraz nenapada) lebo vždy ked zapnem napr Photo shop tak ide ale musim čakať nema to nejaky výkon extra dobrý. a mne bolo povedane že potrebujem na take veci silnejšiu grafikuHojkáč napísal:Grafická karta
Základná doska
RAM
CPU
AMD Athlon 64 3500+
Orleans 90nm technológia
A cena ?: no ak by bola do 100€ lepsia ako mam teraz ta grafika bolo by super a ak nie no tak do tych 150€ až 200€
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Na photoshop Ti v tomto pomôže grafika 0.nič. Resp mínus jedna 
Potreboval by si na schopný beh photoshopy úplne nový rig. Aspoň 4-8 GB ram, fakt rýchle disky a potom nejakú tú VGA. Ani najnovšia CS5 nevyužívam vo svojom 64 bit Photoshope GPGPU na akceleráciu samotného behu progrmamu, len na nietkoré efekty a prerátavanie vykreslovania jednotlivých scén.
Lineage 2 je dosť náročný, hlavne v poslendých Chronicles, tam Ti ten PC tiež nebude stačiť ani z diaľky.
Procesor je úplne biedny, Qualcomm 1 GHz Snapdragon čo sa montuje do moderných mobilov je pomaly výkonnejší, a akýkoľvek dvojjadrový ARM ho rozbije. Tzn. že Tvoj aktuálny PC má všeho všudy nižší výkon ako random dvojjadrový tablet, tak blbo napísané, samozrejme parametrálne nie, ale celkovou optimalizáciou áno.
Do dosky nenarveš žiadny slušný CPU na prácu s PS, takže potrebuješ primárne nový PC až sekundárne novú VGA.
Potreboval by si na schopný beh photoshopy úplne nový rig. Aspoň 4-8 GB ram, fakt rýchle disky a potom nejakú tú VGA. Ani najnovšia CS5 nevyužívam vo svojom 64 bit Photoshope GPGPU na akceleráciu samotného behu progrmamu, len na nietkoré efekty a prerátavanie vykreslovania jednotlivých scén.
Lineage 2 je dosť náročný, hlavne v poslendých Chronicles, tam Ti ten PC tiež nebude stačiť ani z diaľky.
Procesor je úplne biedny, Qualcomm 1 GHz Snapdragon čo sa montuje do moderných mobilov je pomaly výkonnejší, a akýkoľvek dvojjadrový ARM ho rozbije. Tzn. že Tvoj aktuálny PC má všeho všudy nižší výkon ako random dvojjadrový tablet, tak blbo napísané, samozrejme parametrálne nie, ale celkovou optimalizáciou áno.
Do dosky nenarveš žiadny slušný CPU na prácu s PS, takže potrebuješ primárne nový PC až sekundárne novú VGA.