mam skúsiť ešte raz??
mam skúsiť ešte raz??
asi pred 4 mesiacmi som sa rozviedol s jednou babou
chodili sme asi 2 týždne ale zamilovaní som do nej bol už 2 roky pred tím a ešte stále som,no a v tom je ten problém ,aj som si skúšal nájsť nejakú inú babu aby som zabudol ale vždy keť som bol na rande tak som si na ňu spomenul a z toho rande nakoniec nebolo nič
,ani neviem prečo sa som ňou rozišla a preto sa pýtam vás, myslite že bi som sa ju mal pokúšať zbaliť ešte raz??už si neviem rady a je to na hovno žiť s pocitom nešťastnej lásky

Re: mam skúsiť ešte raz??
Mucko ,sorry,ale nepokusaj sa o to.
Po dvoch tejdnoch sa odlubila a prisla na to,ze asi nic.
Podla mojej skusenosti by si sa mal na to vykaslat.
Inac vela stastia
Po dvoch tejdnoch sa odlubila a prisla na to,ze asi nic.
Podla mojej skusenosti by si sa mal na to vykaslat.
Inac vela stastia
Od Insomnie si nechaj poradiť ona vie o čom hovorí. Totiž ona takého ako ty tiež mala na prívesku
http://www.hojko.com/ako-sa-rozist-t154082.html
ale ako napísala v tej téme v poslednom príspevku všetko dobre dopadlo a teraz sa môže venovať štúdiu
...inak a nie si náhodou práve ten jej? Pretože tie časové údaje by aj sedeli tuším
http://www.hojko.com/ako-sa-rozist-t154082.html
ale ako napísala v tej téme v poslednom príspevku všetko dobre dopadlo a teraz sa môže venovať štúdiu
...inak a nie si náhodou práve ten jej? Pretože tie časové údaje by aj sedeli tuším
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Mucko to si sa za tie 2 týždne aj zobrali, že si sa s ňou stihol rozviesť ?
Mimochodom mal by si vziať radšej do rúk šlabikár. Vidím to na platonickú lásku + Ešte ten pravopis... 13 ? Potom by tie 2 týždne je fakt dlhá doba, to ste mali mať teraz výročie 
No nastastie nie je,lebo casove udaje sedia len cca.
A snad by si nedal nick mucko
Lebo ak ano,nic lepsie som nemohla urobit
A pozri si link od andoneho,uvidis to z druhej strany

A snad by si nedal nick mucko
A pozri si link od andoneho,uvidis to z druhej strany
-
D_I_C_K
Light Professional
2 roky zalubeny a pocas 2 rokov nebolo nič az po 2 rokoch že si ju tak otravoval sa zlutovala a dala ti 2 tyzdnovu šancu..!! pane bože..NIDKY VIAC!...
-
jin
VIP
mucko616: Nie, už neskúšaj, nemá to zmysel. Zasa by si sa trápil a pokiaľ si sa dva roky snažil a nakoniec z toho boli 2 týždne a potom koniec, potenciál v tom už nie je. Absolútne žiadny. Viem, že teraz sa to ľahko hovorí - no časom to prejde.
Ten, kto by hlavne potreboval pomôcť nie je mucko, ale ty. Nechápem, prečo si svoje trápne výlevy primitivizmu nenecháš pre seba. Toto je hádam minimálne 5 príspevok na fóre, kde sa pýtaš na vek. Pravdepodobne máš silnú potrebu poukazovať na druhých, pričom ty sám si len 15 ročný sopliak, ktorého jediným úspechom v živote je, že sa dokázal naučiť gramatiku. Si strašne malé hovno na to, aby si sa vôbec ozýval. Navyše, ty vôbec nemáš záujem pomôcť, ty chceš len dokázať, že si "lepší" ako ostatní.Janio napísal:Mucko to si sa za tie 2 týždne aj zobrali, že si sa s ňou stihol rozviesť ?Mimochodom mal by si vziať radšej do rúk šlabikár. Vidím to na platonickú lásku + Ešte ten pravopis... 13 ? Potom by tie 2 týždne je fakt dlhá doba, to ste mali mať teraz výročie
mucko616 - nevešaj hlavu
ok dakujem , nejako to zvládnem,a k tej prezývke mucko ,no to som si dal ani neviem prečo ,a nechcem sa registrovať ešte raz ,ale velice rád bi som si ju zmenil na niečo normalne takže ket niekto viete ako sa meni nick tak mi to pls napišťe, dakujem
-
Janio
Zablokovaný
Napíš niektorému z modov. Poprípade hojkovi, on ti s tým určíte pomôže 
//Milí modi, prečo ste mňa premazali, ale lamov drist, ste v príspevku nechali ?
//Milí modi, prečo ste mňa premazali, ale lamov drist, ste v príspevku nechali ?
-
Peter_Retep
VIP
janio mna zaraze ze vobec radis v tejto sekcii ked si sam priznal ze si mal jednu babu....aj ta ta odfajcila zrejme kvoli tvojej povahe
-
p4ra
Redeemer
Peter_Retep, presne toto som mu isiel napisat aj ja, ale zdrzal som sa. Som rad, ze to niekto spomenul.
-
Janio
Zablokovaný
Milý Peťko a spol. Pýtam sa ťa, poradil som mu niečo zlé ? Je to v jeho prípade platonická láska ? Je, takže môže byť úplne jedno či som ich mal 1000, alebo 0. Podstatné je, že napíšem čo a ako (A väčšina má rovnaký názor) Po ďalšie, je mi jasné, že niektorí tu majú svoj vek, takže aj patričné skúsenosti... Ale neviem z akej riti, ste nabrali, že som mal 1 babu, porpípade žiadnu, ako písal niekto z módov, ale keď som povedal, že kde som to napísal tak už nikomu sa nechce hľadať. Tak mi prosím dajte link, kde som sa vyjadril koľko som ich mal.Ak sa vám zázračne nebude chcieť hľadať, alebo vôbec nenajdete tak držte pi*e, ďakujem... A aj keby som ich mal 10000 tak to nebudem nikomu vravieť a chváliť sa s tým, a takú vec si vezmem do hrobu
// Jop, a povedal by som, že na svoj vek mám ešte lepšie skúsenosti než by som mal mať. Pretože tu nerieším také sračky ako 90% tém, ktoré tu sú založené
Wake Up je moja fráza, prečo sa opakuješ ? 
// Jop, a povedal by som, že na svoj vek mám ešte lepšie skúsenosti než by som mal mať. Pretože tu nerieším také sračky ako 90% tém, ktoré tu sú založené
-
Peter_Retep
VIP
pisal si to...neviem kde este si sa aj priznal ze si sa kvoli nej ucil hrat na gitaru. V prvom rade nemas skusenosti, ergo nemozes radit v tychto veciach. neodzil si si sracky ako niektori starsi. Za druhe aj ked poradis tak poradis za a) kraviny, za b) chudaka cloveka vysmejes.
Mucko.....tesim sa,ze nabuduce,ta nebudem oslovovat mucko...si uz druhy clovek,ktoremu som odporucila zmenu nicku XDD No offense-ako sa tu hovorieva 
-
Janio
Zablokovaný
Peťko tak je iné naučiť sa pre dievča hrať na gitare a mať len jedno dievča
V tom je ten rozdiel, ktorý ste si všetci zlé vyložili, pretože ja som tam písal len o danej osobe, nie o celom mojom živote...Či ? Nemôžem zato, že ty si lenivý a nepohneš ani prstom
A nabudúce "ak nevieš" tak sa zdrž sprostosti, ďakujem.
Písal som, že nemám až také skúsenosti, ako iní užívatelia na fóra, ale snáď mám ich toľko, aby som poradil 13 ročnému zúfalcovi
BTW - Vystihol som to jednou vetou "To je platonická láska" Ak vie, čo to je, tak aj pochopí, že nemá zmysel, aby to skúšal ďalej etc... Takže to nebola kravina. (A väčšinou čo čítam tak majú viacerí rovnaký názor, ako ja... Nie len v tejto téme.) A to, že ho vysmejem, je už detail. Aspoň sa zabavím, hlavne, že som pomohol. Narozdiel od niekoho čo sa tu oháňa ako pomáha, hlavne, že píše úplne OT!!!
Snáď si to prečítaš skôr, ako to módi zase deletnú
Ehm, nakoniec ešte dodám, že vysmejem len, ak si o to koleduje... Ak to napíše, ako človek a ide o niečo vážne tak pohoda, ale ak je to no brain tak sa aj ja k nemu tak zachovám - To dá rozum
//A už sa k týmto veciam, čo sa týka mňa nebudem vyjadrovať. Hádam si to ty aj ostatní už pochopili
///Mucko: Nie ? A koľko menej ? Ak máš viac, tak to ťa potom ľutujem... gramatika na úrovni dieťaťa, vyjadrovacie schopnosti tiež, nízke, neschopnosť riešiť problémy, ktoré hľadáš tam, kde nie sú...
Písal som, že nemám až také skúsenosti, ako iní užívatelia na fóra, ale snáď mám ich toľko, aby som poradil 13 ročnému zúfalcovi
BTW - Vystihol som to jednou vetou "To je platonická láska" Ak vie, čo to je, tak aj pochopí, že nemá zmysel, aby to skúšal ďalej etc... Takže to nebola kravina. (A väčšinou čo čítam tak majú viacerí rovnaký názor, ako ja... Nie len v tejto téme.) A to, že ho vysmejem, je už detail. Aspoň sa zabavím, hlavne, že som pomohol. Narozdiel od niekoho čo sa tu oháňa ako pomáha, hlavne, že píše úplne OT!!!
Snáď si to prečítaš skôr, ako to módi zase deletnú
Ehm, nakoniec ešte dodám, že vysmejem len, ak si o to koleduje... Ak to napíše, ako človek a ide o niečo vážne tak pohoda, ale ak je to no brain tak sa aj ja k nemu tak zachovám - To dá rozum
//A už sa k týmto veciam, čo sa týka mňa nebudem vyjadrovať. Hádam si to ty aj ostatní už pochopili
///Mucko: Nie ? A koľko menej ? Ak máš viac, tak to ťa potom ľutujem... gramatika na úrovni dieťaťa, vyjadrovacie schopnosti tiež, nízke, neschopnosť riešiť problémy, ktoré hľadáš tam, kde nie sú...
neviem kto o povedal že mám 13 rokov ,ale musím ťa opraviť nemám 13Janio napísal: Písal som, že nemám až také skúsenosti, ako iní užívatelia na fóra, ale snáď mám ich toľko, aby som poradil 13 ročnému zúfalcovi
-
Peter_Retep
VIP
ale tu ide o to ze chalan dojde pre radu a ty sa k nemu spravas ako k debilovi a vysmejes ho. ja davam rady tiez ktore sa mozno niektorim nepacia ale nikdy som nikoho nevysmial aj ked to je podla teba nobrain.
najlepšie je biť úprimný aby si človek nenamišlal .som rád ket ste mi všetci odpovedali úprimne pretože aspoň viem na čom som a nie ako janio kery mi tu písal celkom nezmyselne veci počítal tu moje roky a pritom hovno vypočítalPeter_Retep napísal:ale tu ide o to ze chalan dojde pre radu a ty sa k nemu spravas ako k debilovi a vysmejes ho. ja davam rady tiez ktore sa mozno niektorim nepacia ale nikdy som nikoho nevysmial aj ked to je podla teba nobrain.
-
Peter_Retep
VIP
mucko moja rada: kasli na to. tieto stavy si odzil kazdy chlap
v mori je este dalsich milion ryb a cakaju len na to kedy ich chytis
PS: to je ale basnicke crevo
PS: to je ale basnicke crevo