Wifi vo verejnej doprave

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
h.olub
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Wifi vo verejnej doprave

Príspevok od používateľa h.olub »

co myslis pod pojmom "cestovat decentne a na urovni"......sediet 5 hodin na mieste a cumiet na sedadlo pred tebou ?
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

absolutne neznasam ked vedla mna sedi v buse alebo vo vlaku niekto taky velmi "komunikativny" a rozprava vam totalne blbosti...
minuly rok som sedel vo vlaku s takym dedom a mi rozpraval o tom, ze ide volit komunistov, ze on ich vzdy volil a ako budu v tych volbach uspesni... :D pouzival som vsemozne triky ako prerusit komunikaciu bez povedania "drzte uz hubu"...vyhybal som sa ocnemu kontaktu, bol som ticho, neprikyvoval som, potom som si vytiahol knihu...no dedo o tych komunistoch mlel dalej...

a zase ked som isiel naposledy busom z prahy, tak vedla mna si sadol taky talian...no a viete aki su taliani...samozrejme ze mu mlela huba, aj ked poriadne anglicky nehovoril...a ked sme prichadzali do blavy, uz bola tma...a tak VW svietil uz zdialky a on sa ma opytal ci to mame jadrovu elektraren priamo v meste :D ste mali potom vidiet ako za par minut obdivoval slahajuce plamene mordoru na nocnej oblohe (slovnaft)... :D

vdaka bohu za vynalez wifi a mp3 prehravacov...ale zase ked si nejaky frajer vedla vas pusti do sluchatiek na plne pecky nejakeho "kvalitneho" slovenskeho rapera, kde kazde druhe slovo je nadavka, aby sa mu to pekne rymovalo...to tiez moc nemusim...jedine vychodisko je potom dat si tiez sluchatka...
Numline1
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Numline1 »

anderson napísal:...na prednaskach a vsade kde otravuju a vyrusuju...
Pouzivas na prednaskach ceruzku a papier?
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

numline1: je na tom nieco nezvycajne?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

imho už len to, že chodí na prednášky je dosť oldschool :)
sten32
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa sten32 »

Ja som sa bohužial stretol z WiFi v doprave len v Londýne v autobuse "Green-Line" alebo tak nejak sa to volalo. Ale internet bol naozaj kvalitný, rýchlejší ako u nás doma :D . Ale myslím že u nás v MHD by to nemalo taký efekt kedže imho cca 80% ludí cestuje tak 10 minút a jedine čo by som si asi v buse pozrel sú maily a na to už vážne stačí najmenší balíček dát. :)
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

sten, nejde ani tak o MHD ako o dialkove linky
anderson
Expert
Expert

Príspevok od používateľa anderson »

bodaj by bolo chodit na prednasky stara skola:)
to by tam neboli ti mladi zavislaci so svojimi notebookmi a neodvadzali by pozornost. prednaskova miestnost je cela usposobena na sustredenie, ziadne pohyblive reklamy a ine 'putace pozornosti' ako zavisly 'moderny' hlupak pozerajuci si blbosti akurat pred vami
ak chcete nieco dokazat, musite sa sustredit, v skole ci v praci, inak budete v lepsom pripade len odpisovat po inych, aj v skole, aj v praci.

decentne a na urovni cestovat, je to, co bolo pred par rokmi - primestska doprava, to clovek chape, ze susedia a kolegovia klebetia, ale v dialkovom autobuse, kde siel clovek 3 hod. vedel, ze si sadne, moze sa ucit, citat, utriedit si myslienky, pozerat von.
bolo to decentne a na urovni.

dnes - kopec decak (aj starsich), co kazdych 5 min oznamuju, kde su alebo riesia nahlas svoje sukromne zalezitosti, v noci svieti do oci obrazovka, otravuju zvuky zo sluchadiel, kazdu chvilu piskne mobil a este vzdy inym co najrusivejsim tonom atd. - hnus.

takze wi-fi pri cestovani - u ludi na urovni v ziadnom pripade!
ale bohuzial.
'moderni' a decka si to daju vsade lebo nielen ze su cele dni s pocitacom, oni nemozu vydrzat ani par hod. ked cestuju ;)
110mat110
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 110mat110 »

Pravdu povediac, nevidim rozdiel v hluku ked kecam do mobilu alebo ked kecam so susedom. Alebo medzi citanim knihy a citanim prac na notebooku. Ak ti prekaza to, ze to robia cudzi tak sa otoc a kukaj von oknom.
Filein
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Filein »

Kyberkontinent, všade kyberkontinent!
Neotravuje ma to, ale je groteskné vidieť ako v škole na hodinách 'kryptoanarchisti naruby' lepia na facebook zvratky typu "nuda, kedy skonči tota nemčina, boa" (máme v škole wifi). A to, že mi na každom kroku žiari do hlavy signál podobný mikrovlne opomínam... To je až také nutné mať tie internety všade? Potrebujete, aby vás tie aféry otravovali?
110mat110
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 110mat110 »

No to serie aj mna (Nemcina je fakt nuda :lol: ), lenze ako som pisal na predchadzajucej stranke, niektori pouzivaju internet aby za ten cas napr. urobili nieco do prace alebo skolske projekty. Taktiez net vyuzivam na hladanie cesty a spojov a net v mobile je ku**a drahy.
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

OT - net v mobile ani nie jeden modry operator ma neobmedzeny za 6 sice iba GPRS ale ma. A zaciatkom maja ide na 3G v krajskych mestach som zvedavy za aku cenu
static
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa static »

Minulý týždeň :
UNITRANZ - TECH : TN-ZA
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

http://www.itbiz.cz/dopravni-podnik-hla ... nim-zdarma

Taka zaujimavost... som zvedavy co z toho bude.
Napísať odpoveď