Ešte aj teraz sa smejem na tejto príhode, keď si na ňu spomeniem
Aky sa vam stal najvacsi trapas?
Re: Aky sa vam stal najvacsi trapas?
No ja si spomínam na jeden...Keď som mal asi 10 rokov, prázdninoval som u babky. Jedného dňa si babka odbehla k susede a mne povedala, aby som skočil do dedinského obchodu kúpiť zmrzlinu. Ja som si medzičasom niečo nalial do malého 1 - decového pohára, vypil to a začal sa s tým pohárom "hrať". Proste som si ho priložil k ústam, ktorými som ho pricucával tak, aby mi zostal prilepený na ústach bez držania. Takto som to chvíľu skúšal a potom som si spomenul, že ešte musím skočiť do obchodu pre zmrzlinu. Tak som sadol na bicykel a išiel. Keď som vybral zmrzlinu a chcel som ju zaplatiť, všimol som si, že na mňa predavačka pozerá dosť čudne, ale nevenoval som tomu veľkú pozornosť. Keď som sa vrátil, babka mi hovorí, že som nejaký "upískaný na ústach". Ja som netušil, prečo. Babka sa pozrela bližšie a začala mi utierať ústa. Samozrejme to neišlo dole, pretože to bola modrina od pricucaného pohára - bol to fialový kruh okolo celých mojich úst a vyzeralo to fakt zvláštne (predavačka teda čumela na mňa oprávnene
). Keď babka zistila, ako sa mi to stalo, nemohla sa prestať smiať...
-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
osobne nejak extra vlastne trapasy neprežívam určite som nejake mal ale nejak som ich nepostrehol... ale viem sa velmi pobaviť ak niekto v škole má nejaký ženský časak kde píšu tie malé dievčatká svoje trapasy....to ma vie viac menej pobaviť ako aby som sa mal zamyšlať nad tym...
trpas osobne som mával poväčšine vždy pri platení...
trpas osobne som mával poväčšine vždy pri platení...
Ja mam celkom dobry s lyziarskeho na ZŠ.. Boli sme proste v sprchach a napadla ma taká somarinka že pustím ľadovú vodu a sprchu prehodím cez stenu nech má kamoš vo vedľajšej sprche radosť.. Tak sa aj stalo počul som odtial nieco ako vááááááááá ty ch*j daj to preč.. odtiahol som sprchu.Vedľa mňa bola ďalšia sprcha tak si hovorim ze mozem potesit aj inu osôbku. Tak som opat prehodil sprchu.. a len počujem Ty hovado sprosté, za toto budeš mať také problémy.... Ako vám určite došlo bol to náš učiteľ. Tak rýchlo ako vtedy som so sprchy nevysprintoval nikdy
Aj tak to bolo prd platne kedze spoluziak sa cinil bonzovanim.. Nakoniec to aj ucitel zobral ako zart.
-
p4ra
Redeemer
Stalo sa mi to asi pred par mesiacmi. Priatelke dosiel na postu balik s kontaktnymi sosovkami, ale nemal som este svoje auto, tak nam dala jej mama jej auto, ze nech pre to ideme. Ked uz sme sadli a odisli od ich domu, tak ma hrozne chytila sracka. Tak jej hovorim: Soni, prosim ta, mozeme sa otocit, lebo ma porazi, havarujem normalne? A ona hned na to, ze: Ale potom nestiham zobrat tie sosovky, tak ideme na postu. Vtedy zacalo hrozne skrucanie. Preklinal som vsetkych a kazdeho. Ledva som zaparkoval pri poste a isiel s nou dnu. Tam som preslapoval zo strany na stranu a prosil ju nech pohne, ale ona s tym samozrejme nemohla nic robit, kedze v rade boli ludia. Ked uz sme konecne dostali jej balik, utekali sme smerom do auta a najviac, ako sa dalo som sa ponahlal k nim domov. Lenze pred ich domom sme najprv museli otvorit branu, potom garazove dvere a zaparkovat auto. Toto boli nekonecne hodiny pre mna. Potom som rychlo utekal na zachod, ale o to horsie, ze jej mame som len stihol povedat, ze: Dobry den! Teta, mrzi ma to, ale musim rychlo na zachod. - ona nestihla nic ani povedat, mna uz nebolo, uz som tam bol a spokojne si sedel a .. ved viete. Ked uz som si myslel, ze je po vsetkom, tak sa ozvala jej mama: Kurnik, dufam, ze je tam zachodovy papier, a tiez neviem, ci som pustlila vodu, lebo nieco tieklo a otec povedal, ze sa na to pozrie. - vtedy ma prepadla panika, ale nastastie zachodoveho papiera bolo akurat kolko bolo treba a voda sice bola zastavena, ale zasobnik bol plny, takze bordel mohol odplavat.
Pre mna hrozne trapne momenty. Ale potom som si povedal, ze horsie uz to byt nemoze. A kedze ma priatelka skvelych rodicov, s ktorymi vychadzam vyborne, tak sme sa na tom len zasmiali, kde mi este jej mama povedala, ze: Pozname podobne problemy, ved mam tu este dvoch chlapov.
Pre mna hrozne trapne momenty. Ale potom som si povedal, ze horsie uz to byt nemoze. A kedze ma priatelka skvelych rodicov, s ktorymi vychadzam vyborne, tak sme sa na tom len zasmiali, kde mi este jej mama povedala, ze: Pozname podobne problemy, ved mam tu este dvoch chlapov.
Tak raz ked som bol totalne spity volam kamosovi: Petoo, dojdi ku nam, mame plnooo chlastu a fajne baby, uz sa nam podarilo ich aj ozrat..... No a z telefonu:
Asi chcete hovorit so synom
Asi chcete hovorit so synom
S frajerkou som bol v Bratislavskej Flagship, sadli sme si prisla casnicka dala nam playlist, vyberali sme.... ja som chcel uz od zaciatku pivo a ona chcela kavu, len nevedela aku. Prisla casnicka hovorim ze si dam pivo a pytam sa Natalie ci uz ma vybrate. Povedala ze si da Espresso Grandioso (znelo mi to akosi exoticky vobec som nevedel co to je kedze kavicky v restikach nepijem) Casnicka si zapisala a hovori ze poprosi obciansky preukaz. Natalia je pomerne drobna, takze som sa samozrejme muzne opytal: "Prosim vas v tej kave je alkohol?" Casnicka nevedela ci som debil alebo mam extremny zmysel pre humor tak len vypustila ze: "Nie ale v tom pive ano."
za prve sa mi uz dlho nestalo ze by odomna pytali obciansky, za druhe uz viem ze espresso grandioso je dvojita davka kavy 
-
pryja
Darca
Dnes sa mi podarilo v potravinach prevratit debnicku plnu jahod. Som len chcela kuk, ze ci nie su na spodku krajsie a ono to bolo nejako krivo postavene. Este som zaregistrovala, ze sa to cele pohlo , ale uz bolo neskoro. 
-
Grim
Darca
...a musela si celú bedničku jahôdok zaplatiť?...alebo sa pozbierali a akože nič?...
-
pryja
Darca
Pozbierali sme a akoze nic. Potom si to zobral dozadu, aby to nanovo navazil a ze som mu dlzna jedno pivo 
-
Hotwire
Addict
este ze niesi ako maciatko inac by si to uz brala ako pozvanie na sex 
Tak môj trapas:
Sedeli sme na lavičke vonku s kamaratmi (ja, asi 5 kamarati a dve baby byvale spolužiačky zo zakladky)
Robili sme blbosti, kamarat chytil jednu a zobral ju na koňa, utekal s ňou preč tak hneď nato som ja povedal druhej nech naskočí že ich dobehnem najprv sa bala no potom naskočila ja som sa rozbehol začal som šprintovať za ním ona na mne vrieskala a smiala sa, no nato keď som bol skoro pri ňom snažil som sa zrýchliť ešte viac a troška som ukĺzol
samozrejme snažil som sa sa padnuť tak aby sa jej nič nestalo
no nedalo sa padol som síce tak že som mal krvavú celú ruku a ona iba oškreté koleno ale aj tak to bola hanba... ako sme padli tak trapnu chvíľu som sa pokusil zachraniť smiechom naštastie sa to podarilo ale aj tak som sa cítil trapne ako sa celá partia na okolo na mne smeje.
Sedeli sme na lavičke vonku s kamaratmi (ja, asi 5 kamarati a dve baby byvale spolužiačky zo zakladky)
Robili sme blbosti, kamarat chytil jednu a zobral ju na koňa, utekal s ňou preč tak hneď nato som ja povedal druhej nech naskočí že ich dobehnem najprv sa bala no potom naskočila ja som sa rozbehol začal som šprintovať za ním ona na mne vrieskala a smiala sa, no nato keď som bol skoro pri ňom snažil som sa zrýchliť ešte viac a troška som ukĺzol
-
hojko
Site Admin
Cez vikend som bol pocas soboty osloveny, ci by som nesiel rodinnemu znamehu, tak jeho kamaratovi z mladosti spravit sofera na svadbu. Ten clovek sa vratil po 18-tich rokoch z USA a teraz vo veku 40 rokov sa rozhodol ozenit, hoci svadbu mal uz v USA, tak to chcel z jeho americkou zenou absolvovat aj s kamaratmi a rodinou na Slovensku. Povedal som, ze preco nie, vsak ich len vezmem, hodim do kostola, pol hodinu pockam a z kostola ich hodim na hostinu.
Ked som prisiel pre zenicha, tak sme sa porozpravali, hodil velku kyticu na prednu kapotu auta a povedla, ze si ide vziat veci a pojdeme. Medzi tym do auta nastupila pani vo veku cca. 50 rokov, mala akesi dlhsie bielo-sivo-zlto-hnede saty, farba asi ako ked zdedite po babke spinave saty. Rozpravala len po anglicky, tak som s nou prehodil par viet, spytal sa koho este cakame a... V tom prisiel zenich naspat a pytam sa, ze ci to je mama nevesty co si sadla pred chvilkou dozadu. Kedze som mal pustene radio, tak som nepocul jeho odpoved, okrem toho do toho rozpravala nieco este aj jeho mama.
Bolo mi velke pocudovanie, ked vysiel z kostola a kracajuc ku autu som si vsimol, ze pani, ktora nastupila do auta nebola mama nevesty, ale bola to sama o sebe nevesta. Tak trapnu situaciu som este nezazil, ale potom som sa v aute ospravedlnil a povedal som, ze som cakal, ze pojdem odviest mlady parik a ze ma vobec nenapadlo, ze prave oni dvaja sa mozu brat. Vzal to s humorom a povedal, ze ved som to nemal ani odkial vediet. Aj tak som citil tak, ze som sa po ceste z kostola na hostinu radsej ani nepozrel do spatneho zrkadla, aby sa nase pohlady nestretli.
Mozno z toho plynie aj male ponaucenie: Nikdy sa nepytajte, kto je kto
Ked som prisiel pre zenicha, tak sme sa porozpravali, hodil velku kyticu na prednu kapotu auta a povedla, ze si ide vziat veci a pojdeme. Medzi tym do auta nastupila pani vo veku cca. 50 rokov, mala akesi dlhsie bielo-sivo-zlto-hnede saty, farba asi ako ked zdedite po babke spinave saty. Rozpravala len po anglicky, tak som s nou prehodil par viet, spytal sa koho este cakame a... V tom prisiel zenich naspat a pytam sa, ze ci to je mama nevesty co si sadla pred chvilkou dozadu. Kedze som mal pustene radio, tak som nepocul jeho odpoved, okrem toho do toho rozpravala nieco este aj jeho mama.
Bolo mi velke pocudovanie, ked vysiel z kostola a kracajuc ku autu som si vsimol, ze pani, ktora nastupila do auta nebola mama nevesty, ale bola to sama o sebe nevesta. Tak trapnu situaciu som este nezazil, ale potom som sa v aute ospravedlnil a povedal som, ze som cakal, ze pojdem odviest mlady parik a ze ma vobec nenapadlo, ze prave oni dvaja sa mozu brat. Vzal to s humorom a povedal, ze ved som to nemal ani odkial vediet. Aj tak som citil tak, ze som sa po ceste z kostola na hostinu radsej ani nepozrel do spatneho zrkadla, aby sa nase pohlady nestretli.
Mozno z toho plynie aj male ponaucenie: Nikdy sa nepytajte, kto je kto
Tá hojkova príhoda mi pripomenula trapas, ktorý sa stal otcovmu kolegovi, keď pracovali v Čechách...
6 kolegovia chodievali na týždňovky a bývali spolu v prenajatom byte. Raz si jeden z nich všimol, že ďalší kolega má pri posteli fotku. Pozrel sa na ňu a opýtal sa ho: "To máš fotku detí so svokrou?" A on mu odpovedal: "Nie, to je manželka."
No, asi sa musel cítiť dosť trápne...
6 kolegovia chodievali na týždňovky a bývali spolu v prenajatom byte. Raz si jeden z nich všimol, že ďalší kolega má pri posteli fotku. Pozrel sa na ňu a opýtal sa ho: "To máš fotku detí so svokrou?" A on mu odpovedal: "Nie, to je manželka."
No, asi sa musel cítiť dosť trápne...