Mafia 2
-
JeffHardyy
Light Professional
Re: Mafia 2
myslím že nedá
-
Royalflush
Guru wannabe
Policajti reagujú na rýchlosť? resp. či si treba zapínať speed limiter.
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Reagujú,ale iba ak idú vo tvojom smere,ak idu v protismere a ty prekročiš rychlosť kludne aj o 50km/h tak nič.
neviete ci budu aj dalsie dlcka
-
DeJF
Addict
Ale mohli by,aspon na konzoliach spristupniť freeride.
-
Fortune
Light Professional
presiel som to vcera, nebolo to zle, ale u mna vedie jednotka, za 50€ to teda fakt nestoji, tych 10e na steame v akcii bolo tak akurat aby som nepindal
-
Fortune
Light Professional
bezna cena v shopoch ide nieco malo do 50tky
mafia 2 je super fail za osem rokov skoro nic nespravili keby dodali tak 15 dlcok vacsich a viac moznosti v hre nech to ma aj 30gb tak potom fakt dobra hra ale takto sak ta hra ma pripravu aj na dalsie dlc nebol by to problem spravit dalsie. mafia 1 bola lepsie spravena vtedy to nebola znacka ako teraz
cawko strasne vela stran tu je a nechce sa mi to prehladavat a potrebujem pomoc mam taky problem ze v prvej misii ked videm z vlastneho domu tak tam sa ucim bit s nejakym ujom v klobuku a problem je v tom ze ked on mi jednu bucne taku silnu tak padnem na zem a neviem sa uz ani postavit ? v com je problem ? zly crack ? alebo co ?
-
kukiak
Addict
hej zly crack, hru potom musis zacat odzaciatku
Chcel by som sa opytat, ci je mozne do hry vsunut "uzamknute auta"
Nasiel som totiz na http://mafia.czech-games.net/ v "Tipy & Triky" odkaz od typka,ktory nasiel v hre naves na tahac(kamion) a v pohode si top dal do hry aj ked nwm ci mu to aj slapalo, vid. obrazok na tej stranke. Pozrel som si tam potom spominany program SDS Extractor ale dokopy nwm co snim. Nasiel som tam mnoho veci ako tank, metro a ine dalsie ale je vobec mozne to nejak "odomknut" a mat v hre? 
Nazdar chalani... stiahol som si Joeho adventuru nainstaloval som ju ale ked si ju vyberem a dam spustit nacitavaju sa mi stale hlasky stale tam idu a nechce do hry neviete co mam robit? dik
Musíš mať nainštalovany najnovši patch/update na mafiu inač to zamrzne pri loadingu.
Dik hladal som ju dve hodiny na nete cez google a nenasiel som ten patch nemas nahodou daky link? dikfrajerik napísal:Musíš mať nainštalovany najnovši patch/update na mafiu inač to zamrzne pri loadingu.
-
lekoklatik
VIP
Originálna verzia hry si patche sťahuje automaticky.
Ak máš warez verziu, pýtaj sa tam kde si hru stiahol.
Tu sa warez nevedie, pravidlo 8.
Ak máš warez verziu, pýtaj sa tam kde si hru stiahol.
Tu sa warez nevedie, pravidlo 8.
ak niekto chce free ride mod : http://mafia2.scorpions.cz/download/mafia-2-mody a stahujte v.2.1 mne to funguje 100% a ani nemam original hru , popis na tej stranke Enjoy <3
Mam taký problém s hrou mafia 2. Zapnem normálne hrajem nemrzne, neseká všetko v pohode a po nejakých 15 minútach to všetko zamrzne a niekedy pomôže ctrl+alt+del a niekedy iba tvrdý reštart.
Viem že to tu bolo ale nejak sa to nedoriešilo. Teplota je v poriadku pohybuje sa okolo tých 40°C. Nerobí mi to pri žiadnej hre iba pri mafii 2. A ešte niečo, keď potom si chcem zapnúť nejakú hru mi ju nezapne iba zostane čierna obrazovka. Skúšal som hocijaké cracky no nič. No potom som vypol PC a po nejakých 10 hodinách už všetko ide v pohode aj hry. Neviete v čom môže byť problém?
Pomôže mi niekto?
Viem že to tu bolo ale nejak sa to nedoriešilo. Teplota je v poriadku pohybuje sa okolo tých 40°C. Nerobí mi to pri žiadnej hre iba pri mafii 2. A ešte niečo, keď potom si chcem zapnúť nejakú hru mi ju nezapne iba zostane čierna obrazovka. Skúšal som hocijaké cracky no nič. No potom som vypol PC a po nejakých 10 hodinách už všetko ide v pohode aj hry. Neviete v čom môže byť problém?
Pomôže mi niekto?
prosim mam problem s mafiou 2.....hru som crackol spustim ju ale ukaze sa mi iba ten zaciatocny obrazok Nvidia Psych a potom iba cierna obrazovka a nic sa nedeje....pls poradte