Jedného krásneho dňa som hral TF2 a začalo to nejako mrznúť..
myslel som že tomu jednoducho zašibalo tak som to vypol, zapol znovu a zas..začali sa na obrazovke objavovať farebné body..a hra sekla..spustil som BC2 a to iste, artefakty, pc zmrzol a hodilo ma do winu ze Display Driver Stopped Responding and Has Recovered.Spustil som nejaký program na stress test grafiky a asi po 5 sekundach sa zacali objavovať artefakty a zamrzlo to..a zas hlaska Display Driver Stopped Responding and Has Recovered..
Teploty grafiky su ok , chladi ju Accelero S2 + 2 fany ..pocas testu som sa dotkol grafiky a mala úplne normálnu teplotu..inac jedna sa o ATI HD 4850.. preinstaloval som drivere aj cez safe mode a nic..prefukal som pc od prachu, rozobral grafiku, nahodil novu pastu, poskladal..pc sa zapol az na piaty krat a hned od zaciatku po obrazovke behali pásiky, artefakty,..
V čom môže byť problém? čítal som že môže byť slabý zdroj, ale mám fortron blue storm II 500 W
Ten by mal bohato stačiť..iné problémy som nezaznamenal..na oko sú všetky komponenty v poriadku
Zbytok mojej zostavy: cpu intel E8400, ram A-data 2x2GB,doska je GIGABYTE EP35-DS3..
Windows 7 64-bit ... momentálne nemám kde odskúšať jednotlivé komponenty..nejaké nápady?
Artefakty / Odišla grafika?
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Artefakty / Odišla grafika?
Another one bites the dust. Reklamačka.
horšie je, že už je po záruke
dlho ku*va jedna nevydržala
dlho ku*va jedna nevydržala
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
mne tu hlasku davalo ked som mal OC na 730 jadro...dal som na 700 a od vtedy do ide pekne, ale to asi nebude tvoj pripad [OC]
nie ja som ju netaktoval..v podstate sa to stalo z ničoho nič..
-
vikko78
Medium Professional
ani my tu nebudeme naveky...ešte ju max. vyskúšaj v druhom kompe (ak sa ti dá) poprípade skus nejakú druhú vo svojom kompe. ale aj ja mám pocit, že už to má za sebou.