Cigarety z caju a cinskych vonavych tyciniek?
-
Old Dirty Bastard
Guru
Re: Cigarety z caju a cinskych vonavych tyciniek?
tak kvôli chuti si zafajčím vodnú fajku, keď už.. a nie ten smradľavý dym z normálnych cigariet, bah..
a pod tým jeho "stavom" sa môže rozumieť hocičo teda.. možno nám chcel povedať, že normálne fajčenie u neho vyvoláva nejaký vnemový pôžitok v podobe fetišu ;D alebo, že on radšej namiesto čajových/gaštanových listov radšej konopné.
a pod tým jeho "stavom" sa môže rozumieť hocičo teda.. možno nám chcel povedať, že normálne fajčenie u neho vyvoláva nejaký vnemový pôžitok v podobe fetišu ;D alebo, že on radšej namiesto čajových/gaštanových listov radšej konopné.
a klasicke bylinky Materina duska alebo podobne vonave veci? skusal niekto?:D
Ja som skusal, ale ovocne vonaju aj chutia ovela lepsie ako bylinkove
-
javatar
Hardcore addict
Old Dirty Bastard: vodnu fajku si dam obcas tiez a je to lepsi chutovy zazitok ako cigareta, ale viem si vychutnat aj cigaretu (samozrejme nie marsku, startku ci spartu
)
Auruz: Teraz hovoris o cajoch alebo o bylinkach a v pripade ovocia o listoch?
Auruz: Teraz hovoris o cajoch alebo o bylinkach a v pripade ovocia o listoch?
O cajoch som hovoril 
materina duska je tazky kasliak... silne neodporucamSRneC napísal:a klasicke bylinky Materina duska alebo podobne vonave veci? skusal niekto?:D
-
javatar
Hardcore addict
tak som si povedal ze to skusim
roztrhol som jeden sackovy caj jedineho ovocneho caju co mam na byte (osobne som vyznavac zelenych cajov tak ovocny som mal len coop jednota lesna zmes)
vysledok bol tak 3/4 cigareta ktoru som na konci zauzlil aby sa caj nevysypal
zapalovala sa tazko - na druhy pokus som ju uspesne roztahal
no a teraz k tomu najdolezitejsiemu - chut: nevyrazna, slabo citit lesne ovocie (aj to nie vzdy) prevladala papierikova chut, tesne po dofajceni som mal v ustach pocit po ovocnom caji - po chvili vsak to co pocas takmer celeho fajcenia - chut papieriku (rizzla)
cigaretu bolo treba fajcit rychlo aby nezhasinala, vietor mi z nej casto bral nebezpecne zerave kusky - takze fajcit v pokoji
Auruz: aky ovocny caj si to skusal? pouzil si aj filter? mozno prave tam bola chyba
roztrhol som jeden sackovy caj jedineho ovocneho caju co mam na byte (osobne som vyznavac zelenych cajov tak ovocny som mal len coop jednota lesna zmes)
vysledok bol tak 3/4 cigareta ktoru som na konci zauzlil aby sa caj nevysypal
zapalovala sa tazko - na druhy pokus som ju uspesne roztahal
no a teraz k tomu najdolezitejsiemu - chut: nevyrazna, slabo citit lesne ovocie (aj to nie vzdy) prevladala papierikova chut, tesne po dofajceni som mal v ustach pocit po ovocnom caji - po chvili vsak to co pocas takmer celeho fajcenia - chut papieriku (rizzla)
cigaretu bolo treba fajcit rychlo aby nezhasinala, vietor mi z nej casto bral nebezpecne zerave kusky - takze fajcit v pokoji
Auruz: aky ovocny caj si to skusal? pouzil si aj filter? mozno prave tam bola chyba
Fu bolo to uz davnejsie co som skusal tieto experimenty
Filter bol tusim len taky provizorny, aby mi ten caj nesiel do ust. Samotny caj bol tiez ovocny, ale myslim, ze chut sa nejako extra vyrazne nezmeni v zavislosti od prichute caju. Aj ked tie ovocne budu zrejme viac aromaticke ako bylinkove. Aj ked na druhu stranu taka mäta by nemusela byt tiez vobec zla 
-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak chod niekde do cajovne nech ti dajú fajec...urobíš lepšie ako nejakú tyčinku či čaj fajčiť...ved to nemôže mať chuť....jak už bolo spomínané pre chuť si radsej zabal brčko.. 
javatar skus obycajny matovy caj
par krat sme si na stanovacke pre chut usulali a na chut sa nikto nestazoval
-
javatar
Hardcore addict
no isto niekedy ked ma chytia experimetnalne chute tak skusim 
len taketo "alternativne cigarety" sa asi lepsie vychutnaju bez filtra - ako filter staci skrutit koniec nech nevtahujete drobne kusky do seba (to som pouzival ked som si sulal tabakove bez filtra) - otestujem ked bude chut a potom postnem vysledok
len taketo "alternativne cigarety" sa asi lepsie vychutnaju bez filtra - ako filter staci skrutit koniec nech nevtahujete drobne kusky do seba (to som pouzival ked som si sulal tabakove bez filtra) - otestujem ked bude chut a potom postnem vysledok