Teror doma

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
110mat110
Light Professional
Light Professional

Teror doma

Príspevok od používateľa 110mat110 »

Chodim s jednou super babou, lenze, jej rodicia ju doma tyraju (nie uplne, ved citajte dalej): Za kazdu somarinu co urobi dostane poriadny krik, nakricali na nu aj ked som bol v ich dome ja, ked nedajboze vypadne na par hodin von chcu presne vediet kde je, a co robi. Obcas ju aj biju. Chcela by utiect, ale to riesenie nieje, vzhladom na to, ze keby sa vratila tak teror bude este horsi. Uz mala aj samovrazedne myslienky ale nastastie som ju odhovoril. Prosim poradte, ale nieco rozumne kedze ona ma 16 a ja 15
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Teror doma

Príspevok od používateľa Janio »

:D :lol: To má byť žart ? Nevieš čo je teror... To, že dostane par na zadok je úplne normálne a žiadny teror. Každý z nás určite dostal pár výchovných na zadok a taktiež aj krik. Nechápem čo chceš riešiť boja sa o ňu a majú pravdu, aspoň nie je taká 3,14ča ako ostatné deti, ktoré len piju a robia problémy... Nech ju pekne držia nakrátko a nebude mať problém ona ani jej rodičia.

"Sa chcela zabiť" :D A čím ? Si chcela podrezať žili so zicherajtkou, ako 98% emo detičiek ? :D
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

:smt080 preboha, kto ho odblokoval?
110mat110
Light Professional
Light Professional

Janio: sice neviem kto ta odblokoval, ale ked prides do skoly s krvavym chrbtom asi si vychovnu po riti nedostal
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

tak krvavy chrbat uz tyranie je - treba nahlasit
110mat110
Light Professional
Light Professional

To sa stalo nastastie len raz, od vtedy sa to neopakovalo. Ale je to zle. A nahlasit kde?
Auruz
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Auruz »

Na policii? Ukazat rany. Potom by sa to dalo riesit ako ublizenie na zdravi, pripadne by to mala riesit socialka.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

zeby policia? ono sa to nezda ale da sa to klasifikovat ako trestny cin...

ak sa to ale nedeje casto (resp. stalo sa len raz) je lepsie ak sa voci tomu obrni a bude sa snazit nebyt rovnaka a svojho muza a svoje deti

myslim si ze jej rodicia maju medzi sebou nezhody a ventiluju to takto... a to je smutne... no nic ine ako odtial cim skor vypadnut jej neostava (vypadnut najlepsie na VS internat) - keby to bolo caste tak to jednoznacne treba nahlasit - klesa tym sanca ze s nimy bude byvat aj nadalej, ak by ich totiz obvinila a im by to preslo - az potom by doma zazivala peklo
110mat110
Light Professional
Light Professional

Dakujem vam, sice ste na nic ine ako my neprisli ale aj tak :smt006 K :plus:
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Fabo - problém ?

Mat ja vôbec neviem čo riešiš... Nech nerobí somariny a nebude dostávať výprask...
Mat sú jej rodičia závislí na alkohole, drogách etc. ? Ak nie, tak pochybujem, že ju bijú len tak. Určite nato nejaký dôvod majú a možno sa to tebe nezdá, ale keď sa fláka v noci po vonku tak sa im ani nečudujem... Pokiaľ nemá 18 a nemá kde ísť bývať nič s tým nespraví... Dá trestné oznámenie a až potom uvidí čo je teror :)

// A zaujímave, že tu všetci začnete písať až keď sa ja vyjadrím :lol: Miláčikovia, to čakáte len na mňa ? :)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

:D a naco sme mali prist :lol:
ak by dokazala nieco podstrcit rodicom tak potom http://www.martinus.sk/?uItem=84856&utm ... medium=cpc (vynikajuca kniha o (nie len) manzelskom spoluziti)
toto je evidentne problem na strane rodicov... ak si teda o tu bitku priam neprosi...
Auruz
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Auruz »

Len aby to nesputilo este horsiu reakciu. Dajme tomu, ze to nahlasis na policii, lenze nase velmi schopne urady sa tym budu zapodievat iba tym sposobom, ze upozornia rodicov a nic viac s tym neurobia. Potom aby dievca nedostalo este vacsi vyprask s vyhrazkami, ze ak to urobi znovu, neskonci sa to iba bitkou.

Viem, ze to zacina zniet ako z americkeho filmu, ale boli aj take pripady.
110mat110
Light Professional
Light Professional

Zrobte daco s Janiom, 2 prispevky 3 somariny! Kebyze si o to koledovala, tak to asi neriesim tu ale s nou nech prestane nie?
No ved jedine preco ju prehovaram aby neusla je ten, ze naveky byt prec nemoze a ked sa vrati bude to len horsie.
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

pre autora temy: zdokumentovat si rany!!!!, zozen jej diktafon alebo nech si nahra na mobil ako na nu hucia (ked to da do vrecka tak to nahra celkom kvalitne).
ist na Urad prace socialnych veci a rodiny, na policiu - ozrejmit situaciu. Sice nas stat nie je bohvieco ale nasilie na detoch fizli beru kur*a vazne.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

v tom pripade moja rada co som pisal vyssie - nech sa obrni, pozbiera svoje psychycke sily a ignoruje, drzi hubu a krok....
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Janio: Problem. Vola sa ty. som sem proste prisiel minutu po tebe, tak co.

@podavanie oznameni: Prve je treba si uvedomit co potom, ma vobec kam ist? Ist v 15tich do decaku tiez ziadna vyhra... Idealne by bolo ak by mala nejakeho pribuzneho kto by bolo ochotny ju vziat pod seba, starych rodicov, stryka, tetu... ale ak nema tak to je dost mozno z blata do kaluze...
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

No ja by som to skor ako cez policiu riesila cez nejakeho psychologa, pedagoga etc. Aby som najprv ziskala realnu podporu (zo strany dospelych). Keby to totiz s tym trestnym oznamenim nevyslo, resp. sa komplikovalo, mas nejakeho odbornika po ruke. Dnes sa vsetko riesi len cez odbornikov, byrokraciu.. Ked vec nahodou neprejde, je im jedno, ci niekto skonci pod mostom alebo kde. Tolko moj nazor.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Fabo ale prosím ťa neodrbávaj;) Keby, že sa vyjadruješ k téme tak odošleš príspevok skôr ako ti ukáže moju správu, ale ty si reagoval len na mňa nie na tému :) Prišiel si o minútu po mne sa na mňa vyjadriť. keby nie mňa tak sa nevyjadríš...

A nie, že ja 2 príspevok 3 somarina. Ale Každý mi tu potvrdí ako sa správajú ľudia v jej veku (samozrejme ty aj ona to beriete inak) Môjho kamaráta sestra by tiež sa obrátila na najvyšší súd keby mohla, kvôli tomu, že ju týrajú. Nj, raz mala dobre rozbité ústa a zobrala televízor... Prečo ? Každý deň je ožrata jak prasa nechodí do školy. Len teraz nastúpila na stredu a už ju vyhodili, sfalšovala vysvečko a matke do oči povedala: "Čo na mňa zjapeš ty suka?"

Takže keď sa tak správa aj tvoja drahá polovička - ani sa nečudujem. V prvom rade si premyslíte ako sa správate potom si uvedomte čo s tým môžete spraviť a pokiaľ ti aspoň rodičia nedovolia aby bývala u Vás tak s tým nespravíš nič... Samozrejme jedine keby skončila v decáku...

Ale zober si to z tej najlepšie stránky: Podáte trestne jej rodičov zoberie polícia dokážu im hrubé týranie a daju ich do hareštu, aspoň 3 roky... Čo potom ? Bude sama bývať v dome, kto sa o ňu postará ? Tu nič nevyriešite tak si nič nedokazujte a radšej držte hubu a krok. A buď rád, že aspoň s ňou môžeš byť, niektorí rodičia zakazujú aj to.

BTW - Nabudúce odpovedaj na otázku čo som sa pýtal, jasné ?

:minus: Srnka aj ja ťa ľúbim, celkom si ma vystihol, čo ? :smt046 Máš sa čo ozývať ---> :cokolvek: :aasmile20:
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

objektívne ťažko poradiť, pretože veta "Za kazdu somarinu co urobi dostane poriadny krik, nakricali na nu aj ked som bol v ich dome ja, ked nedajboze vypadne na par hodin von chcu presne vediet kde je, a co robi" nenaznačuje nič strašné. Pokiaľ babu silne lomcuje puberta tak sú takéto výchovné praktiky (a to vrátane občasného preplesku) doslova potrebné aby úplne "nezdivela".

pokiaľ je to však naozaj také zlé, tak by sa mala na niekoho tá baba obrátiť o pomoc. netreba bežať rovno na políciu, za také niečo by mohli na ňu rodičia zanevrieť úplne. ale snáď tá baba hádam nemá len rodičov ale aj inú rodinu, tak nech sa posťažuje a ukáže prípadné rany starým rodičom, strýkovi, tete, sesterniciam, proste celému zvyšku rodiny. a ak nie je celá tá família padnutá na hlavu, tak oni by jej rodičom mohli dohovoriť.

...nič v zlom, ale mám dojem, že to bude skôr ten prvý spomenutý prípad.
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

Isto to bude prvy pripad spomenuty sillmarillom :lol:
A mozno aj ty za to mozes. :lol: :lol:
Mna doma drzia strasne nakratko aj teraz a to mam 19.
A ked som mala 15...juu..to boli casy....vtedy som si od rodicov uzila!Chcela som chodit kade-tade...po larpoch a koncertoch...a dostala som tak poza usi,ze som si dala pauzu a ocakavam september 2011 s velkym napätim :lol: :lol:
Napísať odpoveď