Program na upravu nazvov piesni
Program na upravu nazvov piesni
Dnes som si tak troska "upratoval" v pesnickach ktore mam v mobile aj v kompe a velmi ma stve ze ked nakopirujem pesnicky do mobilu tak kazda jedna ma iny nazov, napriklad jedna "...tik tok" dalsia "MP3 stahuj.cz - Rihanna - Russian Roullette" dalsia zase len nazov skladby bez iterpreta a pritom vsetky skladby su v pc ulozene vo formate "interpret - nazov skladby" a tak by som to chcel mat aj v mobile pretoze teraz je to velmi neprehladne... Troska som patral ze preco je to tak a prisiel som na to ze ked kliknem na niektoru z pesniciek pravym tlacidlom dam vlastnosti potom suhrn je tam viacero doplnujucich informacii o piesnach ktore sa daju zmenit na vselico aj na otravnu reklamu typu "MP3 stahuj.cz". Teda viem si to upravit na to co potrebujem ako napriklad "Rihanna - Russian Roullette" lenze keby som sa mal takto babrat s kazdou jednou pesnickou ktorych mam minimalne 300 tak pri tom pocitaci aj zostarnem... Dufam ze sa najde niekto kto aspon trosku pochopil tomu co som napisal a bude mi vediet poradit... A este ak vam to pomoze na kompe je OS Win XP a mobil mam Samsung i8910 Omnia HD (Symbian s60v5).
Re: Program na upravu nazvov piesni
Presne ten program som si vybral zo stranky ktoru poslal Curuj... Ale aj tak diki