javatar napísal:no ja deti nemam a myslim ze vyber mien mojich deti necham na ich matke
mam len 2 podmienky:
1. musi mat meniny
2. musi ich mat v dostatocnom odstupe od narodenin a vianoc (poznal som aj evu narodenu na vianoce a to proste bolo na mna moc)
Moj december vyzera takto:
2-narodky
6-ked som bol maly tak mikulas
24-Vianoce
30-Meniny
31-Silvester
Inak nechcem teraz nikoho urazit, ale nechapem, ako moze dat niekto meno decku napriklad Ingrid, Irena, Bartolomej atd. Nezeby som mal nieco proti tymto menam, ale nazvat male nevinne dieta menom Ingrid to mi absolutne nesedi. Mne to pripada ako mena pre starych ludi
MIRV no 2 januára ma meniny Alexandra a keďže sa to podobá so Sandra tak dali vtedy... No čo ja poznám tak Sandra mala meniny inokedy a potom to premiestili... A čo som sa pýtal dievčat, ktoré sa volajú Sandra, tak väčšina odmieta aby vraveli, že to je len skrátené od mena Alexandra (čiže rovnaký deň) Takže Sandra nemá vo vlastný deň meniny... moje postrehy
Auruz - to si každý predstavi podľa svojho. Ja napr. poznám Inge v mladom vydaní a meno mi k nej sedí. Ale napr. si neviem predstaviť mladú Gizelu alebo trebárs Ladislava v plienkach, pretože tých poznám len trochu starších.
Trussardi viem, že Saša je Alexander, Alexandra... Ja som len to napísal, pretože som už od viacerých dievčat toto počul...
Fabo tak mne sa to meno páči myslím, že je úplne jedno či by sa podpisovala ako Samantha, alebo Samanta. A to, že to je cudzie meno v dnešnej dobe nie je problém
V nasej rodine dali malemu chlapcekovi meno Urban.... totalne vsetkym sa to nepacilo a teraz si na to vsetci tak zvykli a aj mu to pristane, proste maly Urbi, kludne verim, ze este aspon jeden bude vsetko je o zvyku.
chlapec : Matúš, Tomáš, Jakub
dievča : Lenka (po sestre a zasa sestra chce dať jej dieťaťu ak by to bolo dievča meno po mne - Katka )
ale samozrejme všetko závisí od partnera aj ... (ak bude)