Sledovali ste niekto toto podujatie? Ja myslim ze to bolo na nase pomery vyborne.. Urcite to ani nezaostavalo za poslednymi rokmi...
Viem ze sa to neda porovnat s OSCARom ale aj napriek tomu som sa ako uz aj po minule roky velmo dobre pobavil hlavne nominacie su stale vtipne a nestracaju na atraktivite..
Co si o tom myslite vy? A hlavne co hovorite na Lukyho? Cenu pre neho ako absolutny OTO som vazne necakal obrovske prekvapenie.. Ale na druhej strane si myslim ze si to pravom zasluzil a je naozaj hodny tohto ocenenia..
OTO 2010
-
gallardo570_4
Medium Expert
Re: OTO 2010
martin chodur feat. anita soul - I'll Be Missing You
nema niekto nahrane to video ? chcem si to dat do auta
anita tam bola kus 
nema niekto nahrane to video ? chcem si to dat do auta
OTA nejako nepozeravam ale tento krat sa mi to pačilo
niektore dvojice co vyhlasovali vysledky boli sice trosku nezazivny (Judiniova napr) ale program inak dobry...particka a ludia okolo toho 
pozerala to manželka, ja som sedel pri kompe a na pol ucha to počúval... tie skeče často hraničili s trápnosťou a Luky je už (pre mňa) za zenitom svojej slávy. vďaka svojej popularite a tým orindžovským reklamám je už fakt všade, takže zachvíľu sa dostaví "dede-syndróm" že ho ľudia znenávia lebo im bude totálne liezť hore krkom... no a čím viac sa bude ukazovať, tým viac fórov bude musieť zo seba sypať a kvalita jeho humoru bude tým klesať.
OTO sledujem kazdy rok a vzdy ma bavi...tento rok som na neho zabudol, ale pozrel som si to dnes (v nedelu) po obede a prijemne som sa pobavil, ale jedna vec mi tam vadila: scenka kde tancovali s darou rolins...na to, ze je to okopirovane, to mohli urobit ovela lepsie
neviem ci to poznate, tak tu je to video:
http://www.videacesky.cz/parodie-parody ... y-a-panove
neviem ci to poznate, tak tu je to video:
http://www.videacesky.cz/parodie-parody ... y-a-panove
da sa OTO pozriet niekde zo zaznamu? Na webe STV to akosi neviem najst, dakujem