manuanlna klima.

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
cuco0
Medium Star
Medium Star

manuanlna klima.

Príspevok od používateľa cuco0 »

Kedysi som nasiel na nete nejaku univerzalnu suciastku na mechanicku klimu len sa to tam pridalo a zmechanickej bola da sa povedat poloautomaticka.. zadala sa teplota a samo to udrzovalo.. problem je ze neviem kde som to videl hladam to ale akosi marne.. neveite poradit :? poculi ste o niecom takom nevideli ste nieco take ?
Mrk
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: manuanlna klima.

Príspevok od používateľa Mrk »

no neviem ci sa to da docielit len jednou univerzalnou suciastkou, co som videl preprabky z manualnej na automaticku, tak sa pridavalo zopar cidiel teploty a mnozstvo servomotorcekov a v neposlednom rade RJ a aj cely panel :)

a ano ty myslis len nejaku poloautomaticku, ale i tak si myslim, ze len nejakou univerzalnou suciastkou to nepojde
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

zalezi na miere automatizovanosti ... automaticku klimu z toho nespravis nikdy ... je mozne aby servo podla nejakeho vyhodnocovacieho algoritmu riadilo teplotu vzduchu nastavovanim polohy volica teploty ... to je tak vsetko, ale bude to znacne otrocke riesenie a radsej by som sa na to vykaslal :-D :-D
cuco0
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa cuco0 »

vidiel som nieco take na nete ked som pozeral naraznik na auto.. a teraz to uz neviem najst.. tak sa pytam ci o tom nieco neviete.. ak to nahodou najdem hodim tu link aby ste vedeli co som to myslel

//autoeditácia príspevku (13 Mar 2011, 16:39)
bolo to nieco podobne tomuto.. nemate s tym niekto skusenosti ?? http://www.alarmshop.sk/checktemp-ii-ti ... deeb544462
Napísať odpoveď