Ahojte.
Poradte mi, pls, s ktorou spolocnostou je najvyhodnejsie v Nitre uzatvorit zmluvu ohladom televizie a internetu?
Okrem Satra.
Pri televizii mi ide o slovenske a ceske programy. Pri internete o neobmedzeny pocet prenesenych dat. Samozrejme cena je rovnako dolezita.
Ak ste niekto z Nitry a mate skusenosti, pls, podelte sa.
Vdaka.
Internet a televizia v Nitre
Re: Internet a televizia v Nitre
TV máme Satro.... aspoň myslím a je to v pohode
Net máme fibernet
opať spokojnosť....
Net máme fibernet
Satro spokojnost u nas nie, ani zdaleka, najma co sa tyka sluzieb zakaznikom (totalni suflikanti).
Fibernet - ake poplatky, rychlosti, data, garancia pasma a spolahlivost?
Fibernet - ake poplatky, rychlosti, data, garancia pasma a spolahlivost?
fiber net 10mb down 1 up cena tuším 12-13€ pri 2 ročnej viazanosti
ja neviem ake sluzby zakaznikom chces
ked chces ceske a slovenske programy tzn. zrejme hlavne Joj a Markiza... tak tam vela tych sluzieb netreba... zapoja a ty uz len pozeras a platis
ja neviem ake sluzby zakaznikom chces
Fiber: A tie rychlosti nekolisu, su stale? Data neobmedzene? Aka je vstupna investicia?
Sluzby zakaznikom su napriklad, ze ked riesis reklamaciu, tak komunikujes s niekym, kto ma za sebou ake take skolenie komunikacie. No tolko iqaacov pokope ako tam, som nikdy nikde nevidel. Okrem toho, ze odpovede sa nedovolas, ze ked sa pytas A, dozvies sa B, ze sa riesia veci "svetelnou rychlostou", atd, atd....
Sluzby zakaznikom su napriklad, ze ked riesis reklamaciu, tak komunikujes s niekym, kto ma za sebou ake take skolenie komunikacie. No tolko iqaacov pokope ako tam, som nikdy nikde nevidel. Okrem toho, ze odpovede sa nedovolas, ze ked sa pytas A, dozvies sa B, ze sa riesia veci "svetelnou rychlostou", atd, atd....
Rýchlosť v pohode úplne stále bol obdobie, že to išlo dosť pomalšie ale za ten rok sa mi to stalo asi len raz
a úprimne? aj keď to išlo pomalšie cítil som to len keď som niečo sťahoval, pri obyčajnom prehliadaní wbu to nepocítiš...
vstupná investícia fú to teraz nevie či vobec nejaká je
Ale dostaneš Konverter, a najzákladnejší router D link DI-524 tuším to je
a ja tam nejaká symbolická cena neviem teraz či 6 centov či ako? mesiac to je totiž čo som zavádzal druhý fibernet
a všetko v pohode podpíšeš zmluvy,ktoré ti donesie kuriér ten ich aj zoberie. Potom príde telefonát, źe či môže prísť technik vtedy a vtedy 
vstupná investícia fú to teraz nevie či vobec nejaká je
Ale dostaneš Konverter, a najzákladnejší router D link DI-524 tuším to je