Clovek-bestia bez citu?
Re: Clovek-bestia bez citu?
dost obmedzeny nazor..o co sme viac ako zvierata?..alebo dobre sme v niektorych pripadoch ale to nedava cloveku mat tu moc zvieratam ublizovat..
v jednom prispevku polozis otazku, odpovies si na nu.. a nasledne aj tak spustis svoju agendu:)
.
kazdopadne vela stastia v tvojom boji..
.
btw. citi zelenina bolest? mam ju pred varenim nakrajat? osupat? dik za rady
.
.
Moc mu to zjavne dáva a tak to človek aj robí. Či je to etické...ako pre koho, tí ktorí to robia na tom asi nič neetické nevidia. Koniec koncov...aj pre Eichmanna bolo plánovanie holokaustu iba práca.
par vedcov sa nudilo a skusili to skumat vysledok nepoznam ale koluju reci ze ked sa rastlinam prihovaras a staras sa o nich s laskou tak rastu rychlejsie a bunatejsie..k tvojej otazke len asi tolko ze ako ta doma ucili..lumir napísal:v jednom prispevku polozis otazku, odpovies si na nu.. a nasledne aj tak spustis svoju agendu:)
.
.
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Ako môj názor je, že treba zviera zabiť, ale nie týrať... No maximálne ma irituje keď vláda nechá zamrznúť bezdomovcov, hlavne, že keď utečie pes tak všetci sa za nim jebú... Im je prednejší nejaký všivavý pes ako človek.
mna drbne, prvy nazor ktory s tebou zdielam.
Tiez mi je totalne jedno co sa so zvieratom robi ak je zabite a teda netrpi a nieje tyrane
Tiez mi je totalne jedno co sa so zvieratom robi ak je zabite a teda netrpi a nieje tyrane
mozno niekoho zaujme http://www.realita.tv/
Banda fanatikov.... fanatizmus neprináša nikdy nič dobrého.... keď chcú byť tí ľudia vegánmi, prosím.... ale nech sa láskavo nestarajú do stravovacích návykov a vlastníctva iných....
ja fanatik niesom
to som len nahodne natrafil a dal to sem len tak 
Myslíš, že budú útočiť na eko-farmu alebo ťa na ulici presviedčať o tom, aby si prestal jesť mäso ?Pinhead napísal:Banda fanatikov.... fanatizmus neprináša nikdy nič dobrého.... keď chcú byť tí ľudia vegánmi, prosím.... ale nech sa láskavo nestarajú do stravovacích návykov a vlastníctva iných....
Bohate stačí, keď sa vlámu pre mňa za mňa na bitúnok, do králikárne či do nejakého laboratória a vypustia či ukradnú tam "ubytované" zvieratá.... Popr., že niekomu oblejú farbou na ulici kožuch (a spomínané prípady sa stávali....)....
http://www.mentalzero.com/Bulgarian-Dog ... -3198.html
ze je balkan plny idiotov to ani zdoraznovat netreba
Tak v podstate to až tak brutálne nebolo, najprv som si myslel, že im to priväzujú o hlavu.Son-Goku napísal:http://www.mentalzero.com/Bulgarian-Dog ... -3198.htmlze je balkan plny idiotov to ani zdoraznovat netreba
Ale, aj tak by som tam priviazal toho chlapa a vyskúšal to na ňom, či sa mu to bude ľúbiť. Teoreticky to môže byť celkom sranda.
Pinhead: Keď tak v príslušnej téme.
to je barbarizmus..dedinska mentalita sedlakov ktori nevedia co s volnym casom..najprv takato trapna a uboha zabavka a potom vecer krcma.
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO áno, koľko videí sem ešte chceš dať ???? Je to úbohé ako sa niekto dokáže pozastavovať nad takýmito hlúposťami.... vo svete sa dejú horšie veci ako toto. vieš koľko je detí v Afrike bez vody, jedla, zdravotnej starostlivosti ale hej radšej sa privezujme o stromy a bojujme proti týraniu zvierat, pripojme sa ku zeleným.... Vojny, ľudia sa zabíjajú navzájom pre vieru/politiku (doslova hlúposti) a ty sa zastavuješ nad niečím takýmto ....
a AD2: ukážem ti video ako žraloky roztrhajú bezbranného človeka ? vôbec ich netrápi ako človek kričí abo trpí proste trhajú, ba dokonca sa s ním hrajú ako mačka s myšou, o čo je to humánnejšie ??? zviera nemá city, má len pudy, netvrdím, že necíti bolesť ale o akej humánnosti sa to bavíme, veď je to zviera a základom slova humánnosť je slovo človek nie zviera ...
hej hej čakal som k- ale nie tak rýchlo
karmaonanista (a ešte k tomu aj hlúpy ako poleno) do 9 min, rekord
a AD2: ukážem ti video ako žraloky roztrhajú bezbranného človeka ? vôbec ich netrápi ako človek kričí abo trpí proste trhajú, ba dokonca sa s ním hrajú ako mačka s myšou, o čo je to humánnejšie ??? zviera nemá city, má len pudy, netvrdím, že necíti bolesť ale o akej humánnosti sa to bavíme, veď je to zviera a základom slova humánnosť je slovo človek nie zviera ...
hej hej čakal som k- ale nie tak rýchlo
hrban: Sčasti máš pravdu, lebo toto posledné video nebolo nijak hrozné, ale sčasti si musíš uvedomiť aj to, že my sme ľudia a nie zvieratá, môžeme rozmýšľať na úplne inej úrovni. A myslím, že človek je človek aj tým, ako sa správa voči zvieratám. To, že nás žralok alebo medveď roztrhal a pohral sa s nami bez ľútosti vôbec nič nemení na to, že my by sme z našej pozície nemali vedome zvieratám spôsobovať žiadne utrpenie.
Ja nie som vegetarián ani vegán, ale páči sa mi vízia eko chovov, kde si tie zvieratá žijú dobre, ak majú byť zabití, sú zabité čo najhumánnejšie, bez zbytočného strachu a bolesti a takisto tieto produkty sú oveľa zdravšie.
Ja nie som vegetarián ani vegán, ale páči sa mi vízia eko chovov, kde si tie zvieratá žijú dobre, ak majú byť zabití, sú zabité čo najhumánnejšie, bez zbytočného strachu a bolesti a takisto tieto produkty sú oveľa zdravšie.
ze tyranie zvierat je hlupost moze napisat hlupak..afriku to rozoberat nebudem to je kapitola sama o sebe..s nastrcenou paprcou miliony cakajucich kedy sa im nieco da a sami pre seba nic nespravia..mozu si za to sami akym sposobom to tam riesia cez macety a zbrane..kazda tema je o niecom tak si zaloz temu afrika a mozeme tam pisat. ps : karmu nerozdavam odo mna ju nemas.hrban napísal:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO áno, koľko videí sem ešte chceš dať ???? Je to úbohé ako sa niekto dokáže pozastavovať nad takýmito hlúposťami.... vo svete sa dejú horšie veci ako toto. vieš koľko je detí v Afrike bez vody, jedla, zdravotnej starostlivosti ale hej radšej sa privezujme o stromy a bojujme proti týraniu zvierat, pripojme sa ku zeleným.... Vojny, ľudia sa zabíjajú navzájom pre vieru/politiku (doslova hlúposti) a ty sa zastavuješ nad niečím takýmto ....
hej hej čakal som k- ale nie tak rýchlokarmaonanista (a ešte k tomu aj hlúpy ako poleno) do 9 min, rekord
hrban: pripadas si ako zralok ? porovnavas neporovnatelne veci
ine je zabit pre hlad a zabit z rozkose aby si potom nad tym dotycny mohol onanovat.
najprv napises ze zviera nema city a hned nato ze bolest citia, bolest podla teba nieje cit ? a ak maju aspon jeden maju ich aj viac, napr pes moze byt stastny ale aj smutny a tiez zlostny...to su city to niesu pudy....
je skor ubohe sa nad tym nepozastavovat....zabitjat zviera ktore sa nemoze branit je demencia a spravi to iba clovek ktory si nevie najst seberovneho
ine je zabit pre hlad a zabit z rozkose aby si potom nad tym dotycny mohol onanovat.
najprv napises ze zviera nema city a hned nato ze bolest citia, bolest podla teba nieje cit ? a ak maju aspon jeden maju ich aj viac, napr pes moze byt stastny ale aj smutny a tiez zlostny...to su city to niesu pudy....
je skor ubohe sa nad tym nepozastavovat....zabitjat zviera ktore sa nemoze branit je demencia a spravi to iba clovek ktory si nevie najst seberovneho
http://www.mentalzero.com/Feral-Dog-Con ... -3222.html moze mi niekto povedat co sa tam deje?
Hodím sem niečo ako protipól: OPEN RESCUE: HENS
Odporúčam pozrieť celé.
Odporúčam pozrieť celé.