zakladam e-shop s oblecenim, prosim vas o nazory

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
mililli
Amateur
Amateur

zakladam e-shop s oblecenim, prosim vas o nazory

Príspevok od používateľa mililli »

Ahojte ludkovia,
chcela som vas len poprosit o nazor a spravit si taky malicky prieskum:) chcela by som si zalozit e-shop s handrickami. A mozno by som chcela aj troska poradit ak by to slo. Este nemam celkom rozmyslene ci predavat znackovy tovar, alebo len klasicke handricky ake kupite hocikde, pripadne nejake dovozove anglicke znacky (outlet). A v tomto mi mozete pomoct prave vy. Chcem predavat oblecenie a k tomu doplnky, príp. este rozmyslam nad kozmetikou. Preto by som bola vdacna za kazdy vas nazor co by ste si kupili vy, o co sa zaujimate, co uprednostnujete, pripadne naopak ci je nieco, neaka znacka, tovar, ktory vam na nasom trhu chyba. Pokusim sa zohnat :D Velmi by ste mi pomohli svojimi nazormi aby som sa vedela "odpichnut" a prisposobila sa tomu co chce vacsina :) dakujeem velmi pekne
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: zakladam e-shop s oblecenim, prosim vas o nazory

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Budem urpimny, a snaz sa to robit viac profesionalne, takto to nepojde.
Ked chces nazor ludi, daj dokopy nejaky dotaznik, ktory ti zisti nazor ludi, a nie takto....ked budes mat dotaznik, ktory nebude ani velmi dlhy, ani kratky, a otazky budu skladane tak aby si sa nieco dozvedela, potom ho tu daj a myslim si, ze isto ti tu dost ludi na otaznik zareaguje.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...hlavne chcem mať poriadny výber...nedávno som zháňal čiernu košeľu k rifliam a tie internetové obchody mi proste neboli schopné ponúknúť niečo čo by som si kúpil...chatrný výber je to čo ťahá internetové obchody ku dnu...a druhá vec je cena...
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

StreetMarket rusi distribuciu Nike SB na Slovensko. Ak zacnes distribuovat (budes jedina na Slovensku, nikto iny to nerobi) Nike SB k nam, mas o klientelu postarane :)
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D_I_C_K »

Presne tak obuv značky NIKE za rozumnú cenu ak si nebudeš veľa priratávať tak zarobíš ....nike AIR ..NIKE SB. proste všelijaké sneakers...za lacnejšie ako sú doterajšie hiphopové obchody s takými teniskami....a dalej tiež odporúčam formou dotazníka sa dozvieš asi najviac..stačí že nejaký spravíš hodíš to sem a každému čo ti povie že ho spravil dáš K+ na to sa ľudia na fóre chytia adostaneš názorov....

ale E-shop s teniskami nike a adidas prosto niečo pre mladých tak na tom môžeš pozarábať lebo veľa ľudí si objednáva zo zahraničia tenisky lebo an slovensku nič nieje!..
mililli
Amateur
Amateur

Lubos, mas pravdu, som si toho vedoma ze takto to vyzera vselijak. Dotaznik som mala aj som ho vesala na net, ale velmi malicko odpovedi mi prislo. A tak ma napadlo ze sa skusim popytat aspon takto, pretoze v dotazniku su len strohe odpovede a takto mi moze kazdy napisat este cosi navyse:) a vyjadrit svoj nazor.
sten32
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa sten32 »

Hlavne sa snaž doviezť niečo originálne lebo mi už lezie na nervy ako sa celé mesto oblieka z toho čo je v NewYorkeri...
romulus2
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa romulus2 »

A veľmi dôležitá vec sú veľkostné tabuľky, ak teda budeš distribuovať značky, ktoré nie sú také známe. Pri tých nike-och ako chalani spomínali už zrejme poznajú aké čísla im sedia, ale pri iných značkách by to určite padlo vhod :)
Ďalšia vec sú ceny, na to musíš ľudí nalákať, dúfam, že ťa nepostihne choroba (takmer) všetkých slovenských "obchodníkov" nabaliť sa na pár obchodoch a potom dovi. Ak si na začiatku vytvoríš pár spokojných zákazníkov, tí budú kupovať aj naďalej a povedia o tom určite aj svojim známym.

Držím palce :wink:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

V podstate ani nevieš, čo chceš. A keby ti mám ja povedať, čo budú ľudia kupovať, tak si spravím e-shop ja sám. Keby si mala aspoň ako-takú predstavu, čo by to malo byť, ale takto?! Od prvej objednávky si vziadelná asi ako cesta na Mars.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Dolezita je aj reklama, invesicia a web.. Snad mas tieto veci uz davno premyslene. Ked neinvestujes necakaj v dnesnej dobe uspechy maximalneho rozmeru.
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

asi som trochu konzervativny.. ale oblecenie je ta posledna vec, ktoru by som na internete kupoval. rad si vyskusam, ci mi oblecenie sedi atd:)
mililli
Amateur
Amateur

Pinco ja prave mam aku-taku predstavu co by to malo byt. Jedna sa mi len o znacky, nedavala som sem dotaznik ale nech sa kazdy vyjadri co by chcel, zaujimalo by ma comu ludia davaju prednost. Ty si svoj nazor nevyjadril ok, kludne si zaloz e-shop mozes mi konkurovat;)
Inak diky ostanym za nazory, NewYorker uz lezie na nervy aj mne :D Chcela by som predavat skorej sportove znacky, prípadne ma lakaju take americke znacky ako Guess atd ale tie su za take ceny, ze neviem ci by mal niekto o take veci zaujem.
lumir, je mi to jasne:) nie kazdy takto kupuje oblecenie, a nie kazdemu ulahodim tym co budem ponukat. ale ja napriklad velmi vela nakupujem cez net a aj vela mojich znamych. Samozrejme je podstatna aj cena nechcem predavat nieco co najlacnejsie aby si zas ludia nemysleli ze je to fake, ale jasne ze nechcem nic prehnane drahe. A vobec si nemyslim ze z toho nebodaj zbohatnem. Chcem to robit preto lebo ma vzdy lakalo taketo podnikanie a tym, ze aj ja rada takto nakupujem a viem co sa mi na niektorych eshopoch nepaci, co sa tyka prehladnosti, cien, sortimentu, ochoty a serioznosti v jednani s ludmi, to vsetko by som chcela robit lepsie.
lowmanek
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa lowmanek »

dost by ma zaujimala odpoved na Sovietovu otazku...pretoze mi to skor pripada ako by si si myslela ze len niekde odkliknes co chces predavat a web to nakodi za teba, kuriesku sluzbu zozenie za teba a zadarmo ti to da prve vyrobky, ktore budes predavat. Ako tu uz Soviet povedal, bez slosnej prvotnej investicie vela necakaj. :)
romulus2
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa romulus2 »

lowmanek: existujú aj free redakčné systémy, na začiatok určite nemusí kupovať. Najprv nech si to oťukne, aby mala predstavu a potom môže investovať do lepšieho. Taktiež zásoby nemusí nutne vytvárať hneď na začiatku. Môže tovar objednávať až po tom, keď si ho niekto objedná u nej. Bude síce predĺžená dodacia lehota, ale ak to vyváži cenou tak by to nemusel byť taký problém :)

//ale s tým súhlasím, že dodávateľov si bude musieť zháňať sama. Určite to nepôjde tak, že sadne ku googlu a nájde si maloobchody, z ktorých bude objednávať :smt006
mililli
Amateur
Amateur

lowmanek, ale prosim ta kde som napisala ze sa vsetko spravi samo a ja preto nehnem ani prstom? ako si si to vydedukoval? to je uplne jasne ze najskor musim zainvestovat. presne ako napisal romulus2, system budem mat free na zaciatok, ale jasne ze dodavatelov si musim zhanat sama. zo zaciatku nechcem toho vela skladovat, uvidim ako to pojde, ale aspon nieco by som chcela mat skladom. a co sa tyka investicii do reklamy tak by som chcela google adwords a SEO nieje to az tak moc...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Môžeš mať prvý obchod na Slovensku ktorý bude distribuovať značku Radii.
Nike a adidas shity zoženieš skoro všade a nedokážeš konkurovať veľkým UK/USA shopom. Toť môj názor. Chuch
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Ja som hlavne ten moj nazor zakladal na zaklade kolegyne, ktora u nas brigaduje a ma vlastny eshop rozbehnuty na nejake veci k cviceniu dakeho specialneho tanca.. Je jedina na svk zatial v danom obore co predava a ver, ze za tym stoji velmi vela prace.
Hladanie dodavatelov jej dalo dost vela zabrat a taktiez "nezarobi" skoro nic, co by mohla na svoje ucely minut. Ked chce totiz clovek rozbehnut svoj biznis, tak kazdu zarobenu korunu je treba investovat do zlepsovania/naskladnenia sluzieb/veci v danom eshope.
Taktiez musi "usit" krabice na mieru, aby to malo aku taku formu, ked sa nieco nevopcha. Popripade paska s vlastnym menom eshopu atd.
Nieje to praca, ze clovek si objedna a vsetko sa samo nahlasi atd. Vsetku robotu robis prvotne ty od zmenenia statusu objednavky na stranke az po zavolanie dodavatelovi, dopravcovi atd. A ak chces uzivit aj seba, tak este popritom najst nejaky job, ktory ta bude zatial zivit.

Chce to pevne nervy ;)
mililli
Amateur
Amateur

Soviet, ale ty mi nevravis ziadne novinky.. Ty si myslis ze neviem do coho idem? Moja otazka smerovala k tomu, comu ludia davaju prednost a co nakupuju cez e-shopy. Ja som sa nepytala na to ako mam zalozit e-shop, co mam vsetko pre to spravit a kolko prace je okolo toho. Ako nic v zlom ale o tychto veciach ma poucat nemusis ja dobre viem ako to chodi a okrem toho mam v rodine jednoho e-shopaka ktory mi radi s tymito vecami. Ja som skor chcela nazor ohladne tovaru.
Inak co sa tyka tej tvojej kolegyne tak to je troska rozdiel ked niekto predava zname veci a ked je niekto prvy na slovensku v predaji cohosi, co sa tyka neakeho specialneho tanca, ktory mozno malo ludi pozna a malo ludi si aj cosi objednava k tomu, cize sa ani necudujem ze jej to tak "nesype" a ze aj dodavatelia sa jej tazko zhanaju. To sa neda porovnavat. A ked niekto zacina a nema tych peniazkov este vela, tak je uplne zbytocne investovavat este do takych somariniek ako su pasky s vlastnym napisom a krabice na mieru... ako keby uz neviem co s peniazmi tak mi je to jedno, ale toto je podla mna uplna zbytocnost. Podstatne je ze tam bude ten tovar ktory tam byt ma a ze sa v poriadku dostane k zakaznikovi :)
Napísať odpoveď