Google Android OS
Re: Google Android OS
Chcem sa este spytat na dve veci, ktore ma pri pouzivani telefonu napadli a neviem si pomoct.
1. Dnes mi volal kamarat, ze potrebuje cislo, tak ze mu poslem vizitku. Cez zoznam som si nasiel kontakt, dal som odoslat vizitku a co to, vizitku spravilo ako MMS spravu, ktoru som potom odoslal. O 5 minut mi vola, ze co je s tym cislom, ze co som mu to neposlal. Tak som mu to rucne natukal do SMS a poslal. Z akeho dovodu mi meno na 6 znakov s dvomi cislami na mobil chcelo odoslat ako MMS?
2. Druha vec je Handcut SMS, ktory vyzera zaujimalo. Ale ked mi pride SMS sprava, tak si ju precitam cez Handcut SMS, nadalej vsak svieti v tom integrovanom SMS manazeri co ma Adroid. Preco? Da sa to nastavit?
PS: Ide o Xperia X8 s Androidom 2.1.
1. Dnes mi volal kamarat, ze potrebuje cislo, tak ze mu poslem vizitku. Cez zoznam som si nasiel kontakt, dal som odoslat vizitku a co to, vizitku spravilo ako MMS spravu, ktoru som potom odoslal. O 5 minut mi vola, ze co je s tym cislom, ze co som mu to neposlal. Tak som mu to rucne natukal do SMS a poslal. Z akeho dovodu mi meno na 6 znakov s dvomi cislami na mobil chcelo odoslat ako MMS?
2. Druha vec je Handcut SMS, ktory vyzera zaujimalo. Ale ked mi pride SMS sprava, tak si ju precitam cez Handcut SMS, nadalej vsak svieti v tom integrovanom SMS manazeri co ma Adroid. Preco? Da sa to nastavit?
PS: Ide o Xperia X8 s Androidom 2.1.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
2 - vypni si v menu upozornenia pri doruceni sms..potom by ti malo ukazovat len notifikaciu tej aplikacie
Fajn, to ide, vdaka. Celkom by ma tiez zaujimalo, ci je nieco na spravu hovorov, teda na prijatie a polozenie. Ide hlavne o to ukoncenie hovoru, ktore je mnohokrat problematicke, ak nezlozi druha strana. Pretoze hovor na X8 sa ukoncuje stlacenim displeja na cervene tlacitko, co sa nie vzdy podari na prvy, druhy ci treti pokus. Najlepsie by bolo, ak by bolo mozne polozit hovor napriklad pravym tlacitkom. Existuje nieco taketo?
-
guess.whoo
Redeemer
asi nie..aj mna to kus stvalo..ale zvykol som si potom
Teraz som si vsimol taku vec, ze ked mi niekto vola, dotelefonujeme, cize hovor je skonceny, tak mi ostane odomknuta klavesnica. To je dost nevyhodne, pretoze ked hodim telefon do vrecka, kadeco sa tam moze postlacat ked mam ruky vo vrecku. Da sa na X8 nastavit alebo dodatocne cez program nastavit automaticke zamknutie klavesnice?
-
seth82
Darca
Tak vyzerá to tak, že Samsung zasa spravil celkom zaujímavý krok a S2 vyjde aj s Tegrou a aj s Exynosom..
http://www.inspiredgeek.com/2011/03/12/ ... rocessors/
http://www.inspiredgeek.com/2011/03/12/ ... rocessors/
-
DeFeAt
Medium Professional
viem si nastavit nejaky hotkey na vypnutie/zapnutie datovej siete?
na galaxy s som podrzal power button a vyhodilo mi to rezim datovej siete
teraz mam desire hd a chodim cez nastavenia a vypinam/zapinam mobilnu siet
da sa to nejak cez nejaku rychlovku?
widget na plochu?DeFeAt napísal:viem si nastavit nejaky hotkey na vypnutie/zapnutie datovej siete?
-
guess.whoo
Redeemer
mozes pouzit app beautiful widget, ktora ma mnoho roznych nastaveni
-
hojko
Site Admin
Zamykanie po skonceni hovoru: http://forum.xda-developers.com/showthr ... st12077007
-
krankenwagen
Professional
Chcem sa opytat, chcel by som preniest nejake subory do mojho Galaxy S z pocitaca, cital som, ze treba v nastaveniach, konkretne tu Settings → About phone → USB settings → Mass storage, povolit Mass Storage. No ja v tom About Phone ziadne USB Settings nemam 
Neda sa to teda nejako obist?
Dik
Neda sa to teda nejako obist?
Dik
-
audiotrack
VIP
tá ponuka by sa mala objaviť keď zapojíš mobil cez kábel do počítača
-
krankenwagen
Professional
Neobjavuje sa ani vtedy, ked je zapojeny. Prave mi napisalo, ze je mozne uskutocnit prenos suborov iba v necinnom rezime, a teda mam vypnut vsetky apps, no vsetky su vypnute 
Edit: No vidim, ze sa mi pri pripojeni zapina nejake Samsung Kies, no ani v mobile ani v PC to nemam. Asi to maju namysli vypnut, len neviem kde. Potom by to mozno slo.
Edit2: Solved
Edit: No vidim, ze sa mi pri pripojeni zapina nejake Samsung Kies, no ani v mobile ani v PC to nemam. Asi to maju namysli vypnut, len neviem kde. Potom by to mozno slo.
Edit2: Solved
-
DeFeAt
Medium Professional
inac it, co mate desire hd, nevadi vam ta preukrutne nizka hlasitost reproduktora?:O
-
guess.whoo
Redeemer
myslis pri telefonovani, ci aj pri aplikaciach?
-
DeFeAt
Medium Professional
myslim normalny reproduktor, vzadu, ked zvoni telefon..
vola ti niekto, zvoni alebo pustis hdubu ale aplikacie
to ze mi hociekdy pojde ticho mi nevadi, zvuk na aplikaciach mi nevadi a tak, no ked mam vo vrecku telefon a niekto mi vola, prakticky to nie je pocut : /
vola ti niekto, zvoni alebo pustis hdubu ale aplikacie
to ze mi hociekdy pojde ticho mi nevadi, zvuk na aplikaciach mi nevadi a tak, no ked mam vo vrecku telefon a niekto mi vola, prakticky to nie je pocut : /
-
krankenwagen
Professional
No dneska rano som si flashol mobil na stock 2.2 ROMku. Vsetko prebehlo uspesne, no po reboote mi nerozpozna SIM kartu, ani ziadnu siet. SIM karta je vlozena dobre, dvakrat som ju cistil a kontroloval.
Neviete, v com to moze byt?
//autoeditácia príspevku (19 Mar 2011, 12:16)
EDIT: Skusal som aj simkartu z ineho telefonu, ten isty problem.
//autoeditácia príspevku (19 Mar 2011, 13:49)
EDIT2: No asi ten predosly flash neprebehol tak uspesne, tak som to flashol na 2.2.1 a vyzera byt funkcne. Strasne stresy tu zazivam
Neviete, v com to moze byt?
//autoeditácia príspevku (19 Mar 2011, 12:16)
EDIT: Skusal som aj simkartu z ineho telefonu, ten isty problem.
//autoeditácia príspevku (19 Mar 2011, 13:49)
EDIT2: No asi ten predosly flash neprebehol tak uspesne, tak som to flashol na 2.2.1 a vyzera byt funkcne. Strasne stresy tu zazivam
Mensia otazka na Androidistov: ak mam telefon s TouchWiz alebo HTC Sense tak ako musim postupovat (iba teoreticky, netreba navod) aby som si tam nahodil nejaky alternativny vzhlad? Resp da sa to spravit na kazdom Android telefone bez vynimiek? Mam na mysli upravy na urovni tych, ktore su v diskusii k tomuto clanku (nie tie v samotnom clanku pochopitelne
) http://gizmodo.com/#!5786882/taste-is-not-open-source
-
t0m4s3
Admin
Nainstalujes si alternativny launcher
Takze ziaden root a pojde mi to aj na ne-vanilla Androide hej? To su super spravy, diky.