pukanie v hlave
pukanie v hlave
Ahojte uz dlhsiu dobu(2 tyzdne) pri chodzy mi niekedy zacne pukat v hlave a neviem preco.Normalne to aj ocujem aj citim a je to take dost neprijemne.Chcel by som sa opytat ze preco mi to robi a ci mi to prestane alebo mal by som ist doktorovi.Dakujem za odpovede:)
-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: pukanie v hlave
a niesi nachladený alebo po chorobe?..ak nie tak to je niečo s čím by si sa mal poradiť s lekárom alebo odborníkom..ak to nieje krk čo ti puká tak to bude niečo čo tu asi nevie nikto..
podla mna to mam z nachaldnutia hlavy..lebo strihal som sa celu zimu uplne nakratko a nenosil som capicu ked bola zima vonku..tak podla mna stoho to mam asi ale neviem to isto 
-
D_I_C_K
Light Professional
jj asi maš nafúkane v hlave..
:D nie ale z nachladnutia som sa s niečím podobným stretol ale mne pukalo viacmenej v ušiach..taký pocit akoby mi zaliahlo na ušiach ale bolo to len pukanie ...poriadne sa nahrej a vypoť hlavne nestoj na prievane a malo by to prejsť...
ked mi to neprejde do tyzdna tak pojdem stym doktorovi lebo neviem co to moze byt..ale dlho som nemal aj sosovky na sebe podla mna aj stoho to moze byt fakt neviem ale dufam ze nic vazne to neni..a je to take pukanie praskanie v hlave..take jak ked sponka sa zapne alebo take nieco
-
uplink
VIP
Ako povedal môj spolužiak z výšky: "Naprší mi do ucha, nafúka a umriem"
Ostaň pár dní v teple, ak to neprejde skoč za lekárom, hm?
Ostaň pár dní v teple, ak to neprejde skoč za lekárom, hm?
-
Janio
Zablokovaný
V hlave si mal nafúkane ešte dávno pred tým, keď si chodil bez čiapky ostrihaný a hral si sa na mača... Blbí lidi taký ldi
Bože leko, ty si taký sprostý, že to až boli o jednej v noci mi tu ideš opravovať chyby, k tomu to je obyčajný preklep keď mi nezobrali jedno "i" spamätaj sa láskavo... Len sa tu ponižuješ
V pravom uchu puka aj mne uz par rokov, ked trocha zatlacim (ako ked mate zalahnute a snazite sa to uvolnit), bohvie cim to je.
-
jin
VIP
Niečo podobné som mal aj ja - je to prechladnutie vnútorného ucha. Skočil som s tým za lekárom, dva týždne som pil nejaký sirup a prešlo... Netreba s tým otáľať, nakoľko to má sklon ku chronickému ochoreniu.
//Edit: vnútrolebečná zlomenina mozgovej kosti WIN!!
//Edit: vnútrolebečná zlomenina mozgovej kosti WIN!!
vnútrolebečná zlomenina mozgovej kosti? 
ale teraz vážne - sú to zrejme zapálené dutiny, netreba to zanedbať lebo vám to budú prerážať a to neni fun.
ale teraz vážne - sú to zrejme zapálené dutiny, netreba to zanedbať lebo vám to budú prerážať a to neni fun.