Aka vysoka skola ?
Re: Aka vysoka skola ?
hej zavolám, ja som si len nebol istý či to posielajú naspäť alebo či mám poslať všetko znova.
dik za odpovede. adios
dik za odpovede. adios
-
master23
Light Professional
prosim vas, robil tu uz niekto prijimacky na VŠE v Prahe alebo je studentom VŠE?
mohli ste pouzivat kalkulacku na prijimackach? a ako celkovo hodnotite tutu skolu (kvalita, narocnost)? a keby ste sa mohli znova rozhodnut isli by ste znova na VŠE?
mohli ste pouzivat kalkulacku na prijimackach? a ako celkovo hodnotite tutu skolu (kvalita, narocnost)? a keby ste sa mohli znova rozhodnut isli by ste znova na VŠE?
niekto zo stavebnej zo Žiliny ?
po mature odnesies na studijne osvedcenu kopiu maturitneho vysvedcenia ako doklad, ze si uspesne ukoncil stredoskolske studiumD_I_C_K napísal:jak to je s vysledkami s matury a vysokou školou?..na FEI TUKE?...berú do úvahy aj známku?..alebo len že zmaturoval?..
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Je nas tu na fore viac, ale aktivnejsi som obavam sa len ja. Kalkulacka na prijimackach bud bola, alebo ak aj nahodou nebola, tak nebola potrebna... dostanes urcity prehlad vzorcov vratane tabuliek s hodnotami gonio fcii. viz. kmat.vse.czmaster23 napísal:prosim vas, robil tu uz niekto prijimacky na VŠE v Prahe alebo je studentom VŠE?
Co sa tyka hodnotenia skoly, zalezi dost na tom, co konkretne chces studovat, preco, a na ktorej fakulte. Ozvi sa mi trebars na ICQ alebo spravu, vyriesime.
-
zeto750
Medium Star
CO by ste vybrali?
STUBA FEI-Telekominikacie
STUBA FEI- aplikovana inf.
STUBA FIIT- informatika
? Ide mi o prakticky predmet a rad by som vedel kde je najviac matiky a najmenej ...
dakujem za radu ak mate skusenosti tie su tiez vitane
STUBA FIIT- informatika
? Ide mi o prakticky predmet a rad by som vedel kde je najviac matiky a najmenej ...
chcel by som sa spýtať...bol som na MAISe a chcel som si vytvoriť prihlášku...už ju mám vytlačenú, ale všimol som si, že mi tam chýba kód študíjneho odboru...neviem, kde sa stala chyba, či som prehliadol možnosť alebo to tam fakt nebolo....
chcel som to editovať, nepomohlo, nič také tam nie je...
chcel som sa od znova registrovať, ale keďže je tam moje rodné číslo nedá sa...
čo si myslíte? dik
chcel som to editovať, nepomohlo, nič také tam nie je...
chcel som sa od znova registrovať, ale keďže je tam moje rodné číslo nedá sa...
čo si myslíte? dik
-
D_I_C_K
Light Professional
beriem to tak že teda oni to berú tak že im je jedno aká známka?..hlane že má maturu?..po mature odnesies na studijne osvedcenu kopiu maturitneho vysvedcenia ako doklad, ze si uspesne ukoncil stredoskolske studium
v prvom rade musis sam vediet co ta bavi viac, zoberiem na porovnanie fei tlk vs aplikovana informatika........ked ta bavi programovanie a nemas problem s tvorbou algoritmou nevahaj a chod na AP, pri tlk sa priprav na vela matiky + fyzika + elektrotechnika, programovania velmi malo.....ked ale prelezies tieto "zabavne predmety" dostanes sa uz k zaujmavejsim veciam ohladne sieti, protokoly,etc....to su uz zaujmave veci ale zasa ako pre koho, samozrejme sa k nim musis prebojovatzeto750 napísal:CO by ste vybrali?
STUBA FIIT- informatika
cize pogoogli si trocha co vsetko to obasa, ci by ta to bavilo....
Nechodí niekto do Nitry na SPU Fakulta európskych štúdii a regionálneho rozvoja ? Rozhodujem sa či tam mám ísť ale nikoho nepoznám kto tam chodí tak či by my niekto mohol povedať aké to tam je či sa mi tam oplatí ísť.
-
zeto750
Medium Star
h.olub napísal:
v prvom rade musis sam vediet co ta bavi viac, zoberiem na porovnanie fei tlk vs aplikovana informatika........ked ta bavi programovanie a nemas problem s tvorbou algoritmou nevahaj a chod na AP, pri tlk sa priprav na vela matiky + fyzika + elektrotechnika, programovania velmi malo.....ked ale prelezies tieto "zabavne predmety" dostanes sa uz k zaujmavejsim veciam ohladne sieti, protokoly,etc....to su uz zaujmave veci ale zasa ako pre koho, samozrejme sa k nim musis prebojovat
cize pogoogli si trocha co vsetko to obasa, ci by ta to bavilo....
Diki, uz to ostalo len pri INFORMATIKA vs APLIKOVANA I. som zvedavy asi sa rozhodnem tym kde je menej narocna matika? kde?
inak diki
-
D_I_C_K
Light Professional
presne tá matika by mala byť všeobecne rovnaká..ak som bol ja dobre informovaný tiež som sa pýtal...a odpoveď mi došla že Ak je to rovnaka fakulta tak sa nelíši obtiažnosť matematiky podľa odboru ..tak to teda bude fungovať 1. ročník.. tam sa bude učiť to isté a naročnosť by sa zmeniť nemala
Zdravim, vyplnam el. prihlasku na FEI a mam problem. Maturujem z Anglictiny (B1), Slovenciny (nieje myslim specificka uroven) a odbornych predmetov. Zaroven mam maturitny projekt, co je vlastne maturita z odborneho vycviku. Ako toto zapisat do zoznamu znamok? Odborne predmety su totiz vseobecna maturita z asi 10 predmetov a maju len externu cast, preto sa to zapisuje skoro nerealne (idu vybrat len predmety ktore som predtym mal v inych rocnikoch). Idealne bude, ak napise niekto, kto to vyplnal a je z podobnej skoly ako ja.
JA som ju este nevyplnal, ale mam tiez prakticku maturitu , potom aj z odbornych, na UK som daval tak ako je na stranke,
Slovenský jazyk a literatúra
Anglický jazyk B1
Teoretická časť odbornej zložky
Praktická časť odbornej zložky
Matematika
Slovenský jazyk a literatúra
Anglický jazyk B1
Teoretická časť odbornej zložky
Praktická časť odbornej zložky
Matematika
Nazdar Chcem sa spytat ci ma niekto skusenosti s Ekonomickou univerzitou v Bratislave s obchodnou fakultou. Moja otazka je ci je to tazka skola a ci sa tam kladie velky doraz na matematiku.
neviem ti to sice s istotou povedať ale počul som že na slovenské pomery je to najnáročnejšia škola čo sa týka ekonomiky...a teda samozrejme aj matika je obtiažnejšia..ale musim ti povedať že ekonomika ako celkovo obor nie je až také ťažká dá sa to nahustiť do hlavycash napísal:Nazdar Chcem sa spytat ci ma niekto skusenosti s Ekonomickou univerzitou v Bratislave s obchodnou fakultou. Moja otazka je ci je to tazka skola a ci sa tam kladie velky doraz na matematiku.
ja mam otázku na ostatných ... neviete či sa budúci školsky rok (2011/2012) už bude platiť školné v česku ?? Lebo viem že o tom už rokovali ale posledné čo viem je že to ma byť až od roku 2013.. tak neviem
nie nebude sa platit na sk.rok 2011/2012
určite ? a od kedy sa plánuje že to zavedú ?
skor ako 2012/13 nie
chcem sa spytat,ci nahodou niekto nevie,ake predmety sa vyucuju na verejnej sprave v trnave-Univerzita Cyrila a Metoda??pisal som im mail aj volal ale neodpovedaju mi