Markíza vs. Joj vs STV1 vs. STV2 vs. STV3
Markíza vs. Joj vs STV1 vs. STV2 vs. STV3
Píšte prosím názory čo je lepšie a prečo je to lepšie.Podľa mňa je Markíza super ale aj ona dáva strašne veľa reklám a vždy večer mešká.Ale Joj má odpadových moderátorov a na nič TV noviny. A STV 1,2,3 sú super ale trojka je už nanič.Na Dvojke sú super dokumenty o zvieratách a tak. Napr. Pestúni zvierat.A na STV1 sem tam dajú dobrý film a aj šport.To bol môj názor. Ale podľa mňa z týchto všetkých je najlepšia zatiaľ Markíza a STV2.Ale asi viac Markíza.
Re: Markíza vs. Joj vs STV1 vs. STV2 vs. STV3
joj, dáva zaujímavejšie filmy aj správy. podľa mňa.
Ja osobne som tiež za Joj-ku, niekedy tam idú v pohode Filmy/Seriály.
A STV je skôr pre starších- správy, čiernobiele filmy, politika...
Ale aj tak najradšej mám Spektrum alebo Discovery.
Ale TV už moc nepozerám (max 2hod za týždeň), pretože nám zrušili Spektrum a Discovery.
A STV je skôr pre starších- správy, čiernobiele filmy, politika...
Ale aj tak najradšej mám Spektrum alebo Discovery.
Ale TV už moc nepozerám (max 2hod za týždeň), pretože nám zrušili Spektrum a Discovery.
Celkovo potom vždy dávajú niečo hlúpe, a preto netvrdímk,, že je to najlepšia stanica, ale má niečo do seba.
No toto je tazke, lebo vlastne ani najednom poriadne nic nedavaju. STV3 je natom asi najhorsie, uplne zbytocny program, Vysielaju niekedy od 16.30 aj to opakuju olympiádu. Na Jojke zase davaju trapnosti ala popoluska z Turca.
Z týchto Dvojka...kvôli spomenutým dokumentom a v noci tam dávajú aj nemainstreamové filmy. JOJ alebo Markízu som už dávno nevidel...ak tam raz dajú niečo zaujímavé, tak to obvykle začína o 23:30 s 15 minútovým meškaním a po polhodine ma množstvo reklám tak znechutí, že koniec.
to znechutenie by mali opraviť, a minule sa tu rozoberalo že asi ani nemajú funkčný formulár na joj.sk so sťažnosťami a chybami. 
Zo slovenskej sceny jednoznacne TA3.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Porovnavat sukromne TV s tou verejnopravnou, ktora zo zakona musi vysielat urcity format relacii (dokumentarne, sportove, politicke, nabozenske, pre mensiny...) je trochu nevhodne a podla mna aj neporovnavatelne, najma ak je ta verejnopravna limitovana biednym rozpoctom a aj obmedzenou dlzkou odvysielanej reklamy.
Okrem toho tema o staniciach je napriklad tu: http://www.hojko.com/markiza-vs-joj-t134955.html
Okrem toho tema o staniciach je napriklad tu: http://www.hojko.com/markiza-vs-joj-t134955.html