mod_rewrite a cookies
mod_rewrite a cookies
Mam problem s cookies v javascripte .... mal som robenu stranku bez mod_rewrite a cookies fungovali ale ked som to prerobil na mod_rewrite uz nie ....vie niekto v com je problem a ako to riesit?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: mod_rewrite a cookies
zrejme neukladáš cookies pre doménu, ale pre konkrétnu path (ktorá sa kvôli mod_rewrite zmenila). Vyriešíš to opravením toho javascriptu
s javascriptom nemam skoro ziadne skusenosti mozes mi prosim upravit kod co pouzivam?
Kód: Vybrať všetko
function setCookie(c_name,value,expiredays)
{
var exdate=new Date();
exdate.setDate(exdate.getDate()+expiredays);
document.cookie=c_name+ "=" +escape(value)+
((expiredays==null) ? "" : ";expires="+exdate.toUTCString());
}-
audiotrack
VIP
no tam cestu nemáš. Nikde inde tie cookies neukladáš? Nerobil si aj iné zmeny v kode okrem toho .htaccessu?
nijake ine zmeny som nerobil .... vsetko som kontroloval do tej funkcie dorazia vsetky premenne ake maju ale ked dam potom vypisat cookies v php ta pise ze nie je definovana premenna
-
audiotrack
VIP
pozri si cez prehliadač či tie cookies máš nastavené alebo nie. Je možné že ich v php vypisuješ zle (prípadne skôr ako sa nastavili)
pozeral som do prehliadaca cookies je vytvorene ako ma byt len nerozumiem preco ju nezobrazi php .... volanie cookies je spravne tam som nic nemenil ... v com je teda problem?
-
audiotrack
VIP
nezmenil si v tom .htaccess aj niečo iné? (Zapnutie globálnych premenných, nepreposielanie query stringu a podobne)?
mal som zapnute globalne premenne ale uz som to odstranil ale aj tak to nejde
.... inac pri tej cookie v prehliadaci mi pise ze server je localhost.local ..... to local co znamena ? je to normalne ? lebo som sa s tym este nestretol
//autoeditácia príspevku (14 Mar 2011, 14:50)
uz som to poriesil keby niekto narazil na podobny problem pouzil som trochu iny zapis funkcie ktory som nasiel na nete
.... inac pri tej cookie v prehliadaci mi pise ze server je localhost.local ..... to local co znamena ? je to normalne ? lebo som sa s tym este nestretol
//autoeditácia príspevku (14 Mar 2011, 14:50)
uz som to poriesil keby niekto narazil na podobny problem pouzil som trochu iny zapis funkcie ktory som nasiel na nete
Kód: Vybrať všetko
function setCookie(name, value, seconds) {
if (typeof(seconds) != 'undefined') {
var date = new Date();
date.setTime(date.getTime() + (seconds*1000));
var expires = "; expires=" + date.toGMTString();
}
else {
var expires = "";
}
document.cookie = name+"="+value+expires+"; path=/";
}