konfiguracia protokolu IP systému Windows

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
moni333
Novice
Novice

konfiguracia protokolu IP systému Windows

Príspevok od používateľa moni333 »

Ahojte,
mám problém s pripojením notebooku Asus na Wifi aj projstedníctvom LAN. V diskusii som sa dočítala, že treba na klávesníci stlačít microsoft, a napísať príkaz cmd /k ipconfig -all

To som urobila a vypísalo mi systémovú chybu: konfigurácia protokolu IP systému Windows vyskytla sa vnútorná chyba: požiadavka nie je podporovaná. Nemožno vykonať dotaz na názov hostiteľa.
Viete mi niekto odporučiť čo ďalej. Je niekto z vás expert, ktorému by som dala notebook do opravy?
ďakujem
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: konfiguracia protokolu IP systému Windows

Príspevok od používateľa audiotrack »

1) robí ti to problém iba pri pokuse o pripojenie cez wifi? Alebo aj cez pripojenie cez kábel?
2) keď stlačíš tlačítko windowsu spolu s tlačítkom pause-break, prepneš sa na záložku hardware a klikneš na tlačítko device manager (správca zariadení) tak tam vidíš nejaké výkričníky alebo otázniky?
3) Aký máš windows?
moni333
Novice
Novice

Príspevok od používateľa moni333 »

dakujem za radu,
mam windows XP, skusila som prikaz,
network adapters su same vykricniky Atheros AR9285 wireless network adapter, Direct parallel, realtek, Wan miniport IP.
Poradis co ďalej?
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

nemáš nainštalovanú sieťovku, musíš si stiahnúť ovládače a nainštalovať. TOto by mali byť oni: http://www.atheros.cz/atheros-wireless- ... 7&system=2
Napísať odpoveď