uplink: pekná taktika, editovať svoj príspevok do omrzenia aj napriek tomu, že nemáš čo napísať k samotnej téme. A keďže kopeš a kopeš, tak sa musím brániť.
Zároveň si si nemohol odpustiť ďalšie egocentrické kroky, vytrhol si z kontextu moju diskusiu s Koragom (pričom absolútne nechápem, čo to má s týmto spoločné, keďže daný diskutujúci nemá žiadne dôkazy o tom, čo píše), to isté platí o diskusii s iným užívateľmi. My totiž vieme, o čo v tých diskusiách ide, ty si si ich však tendenčne prispôsobil a dal si ich sem ako "dôkazy", že neviem akceptovať názor druhých.
Dal si si nejaký quest, uplink? Už v iných témach som si všimol, že ťa akosi baví provokovať, pričom v priebehu týždňa sa z teba stal fundovaný odborník na politiku, históriu, filmy, HAARP a iné veci.
Každý, kto niečo napíše proti cirkvi, je pre teba hater, každý, kto má opačný názor, by tu nemal prispievať, lebo toto je téma iba o "dobre cirkvi". Trochu mi to pripomína dobu temna. Ináč nechápem, čo bolo na tých obrázkoch haterské, veď predsa ten graf ti celkom nahráva do tvojej koncepcie, že ľudstvo vďaka vede a vývoju smeruje do záhuby, takže vlastne cirkev spravila dobre, keď zaviedla dobu temna a tým pádom vývoj spomalila. Tak aké haterské obrázky, veď hneď ten prvý musí byť v tvojich očiach pozitívny. Zvyšné dva boli neutrálne.
Takže, uplink, skús nám tu teda napísať odpovede na moje otázky z predchádzajúcich príspevkov - a teda ako cirkev prispela svojím "dobrom" k vývoju našej civilizácie, ako prispela svojim "dobrom" k výskumu, skús to spraviť civilizovane, bez osobných útokov a výpadov.
Je zaujímavé, že necheš prijať iný názor práve ty, pretože si strávil X rokov v cirkvi a teda tvoj názor je určite "nestranný".
Ináč nedá mi ešte dodať poznámku voči tvojmu celkom skvelému názoru na kredibilitu škôl a vzdelania - dúfam, že tvoje deti v budúcnosti nebudú potrebovať chodievať do škôl, pretože podľa teba je zjavne aj učiteľská profesia "takmer zbytočná" a zároveň verím, že nebudeš nikdy potrebovať právnu pomoc, prípadne služby notára, advokáta a podobne. Nehovoriac o psychológii, dejinách, atď. Všetko zbytočnosti, veď civilizácia prežije iba s inžiniermi
Som zvedavý na tvoju vyčerpávajúcu odpoveď plnú smajlov, silenej irónie a sarkazmu, dúfam, že sa zmôžeš aj na niečo konkrétne.