internetova zalubenost - ako to mam riesit???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: internetova zalubenost - ako to mam riesit???

Príspevok od používateľa jin »

kathleen napísal:tak decka, panovi som naznacila, ze mi chodi cely cas hlavou a ze by som ho chcela konecne osobne spoznat. a on na to, ze mam este vsetko pred sebou (na rozdiel od neho), ze nic netreba surit a ze rad so mnou ostane v kontakte. takze utrpenie mladeho werthera pokracuje :D co cloveka nezabije, to ho posilni :) len sa bojim, ze budem v podvedomi namotavat a zahravat sa s chalanmi, aby som si cosi kompenzovala.. ach, my zeny vieme byt tiez mrchy! ps: u muzov je najpritazlivejsie asi racio
Tak keď Ti už z tohoto nie je všetko jasné, potom už neviem... Jasne Ti povedal, že sa s Tebou nechce zatiaľ (zatiaľ = čo možno najdlhší čas) stretnúť, ani fyzicky kontaktovať. Že je v podstate fajn, že má e-kamošku, ale to je všetko. Ak to takto budeš ťahať aj naďalej, tak sa z Utrpenia mladého Werthera stane Čakanie na Godota...
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

Preeeeesne tak,ako vravi jin.Ale dobre si urobila,ze si mu to naznacila.
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

no len skoda, ze jej zjavne nedoslo, ako ju odpinkal...
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

Ing. FijoK napísal:no len skoda, ze jej zjavne nedoslo, ako ju odpinkal...
no sorry. tebe asi zjavne nedoslo, ze urciti ludia mi stoja zato. samozrejme, ze ked si chce niekto uzivat zivot tu a teraz, bude mat iny pristup. ale to zavisi od zivotnej filozofie. howk
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Urazila si sa teraz na to, co ti povedal Ing. FijoK, ale ma uplnu pravdu. Dal ti jasne najavo, ako to napisal aj jin, ze o nic viac, ako je pisanie (neviem ci mate aj "virtual s.x") nestoji, takze by som na tvojom mieste na neho zabudol. Nikto nehovori, aby ste si nepisali nadalej, ale nehladal by som za tym nic viac.
kathleen
Light Professional
Light Professional

jin napísal:Tak keď Ti už z tohoto nie je všetko jasné, potom už neviem... Jasne Ti povedal, že sa s Tebou nechce zatiaľ (zatiaľ = čo možno najdlhší čas) stretnúť, ani fyzicky kontaktovať. Že je v podstate fajn, že má e-kamošku, ale to je všetko. Ak to takto budeš ťahať aj naďalej, tak sa z Utrpenia mladého Werthera stane Čakanie na Godota...
uz mi je to jasne :)

//autoeditácia príspevku (14 Mar 2011, 15:11)
p4ra napísal:Urazila si sa teraz na to, co ti povedal Ing. FijoK, ale ma uplnu pravdu. Dal ti jasne najavo, ako to napisal aj jin, ze o nic viac, ako je pisanie (neviem ci mate aj "virtual s.x") nestoji, takze by som na tvojom mieste na neho zabudol. Nikto nehovori, aby ste si nepisali nadalej, ale nehladal by som za tym nic viac.
o to nejde. ja som to parafrazovala, tam ide o viacero faktorov. prakticky sa stretnut v najblizsej dobe ani neda. a nepovedal, ze o to nestoji. ale tak ci onak, ked je pre teba niekto vynimocny, tak je.

//autoeditácia príspevku (14 Mar 2011, 15:19)
mozno mate vsetci pravdu, ale zabudnut sa len tak neda
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

kathleen napísal:
Jasné, že zabudnúť sa len tak ľahko nedá. No ani žiť sa takto dlho nedá.
Podľa toho, čo píšeš, už dlhšiu dobu si s nikým nebola a stále si si len písala s "tajomným neznámym".
A teraz si to zober z hľadiska budúcnosti.
Aký scenár sa Ti pozdáva viac?
1. Dôjdem domov po robote, zbitý, ako pes, dám si sprchu, uvarím teplý čaj, otvorím balenie čokoládových cookies, sadnem za počítač a čakám, kým sa daná osoba naloguje, aby sme mohli byť virtuálne spolu. Prihlási sa, nasleduje niekoľko hodinová diskusia, diskusia skončí, idem spať do postele.

2. Dôjdem domov po robote, zbitý, ako pes, dám si sprchu, uvarím teplý čaj, otvorím balenie čokoládových cookies, partner mi dá pusu na čelo, spolu si sadneme ku telke, zjeme balenie cookies, pobavíme sa, aký sme mali deň, rozoberáme reálnu budúcnosť. Potom ideme spať do postele, maznáme sa, šepkáme si lichôtky a potom zaspíme.

Človek potrebuje ľudské teplo :wink:
rainbow
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rainbow »

Internetové priateľstvá sú fajn, sama ich niekoľko mám. Tá anonymita tam dáva istú mieru dôveryhnodnosti, kedy sa môžeš niekomu vyspovedať a nebude ťa odsudzovať lebo ťa nepozná. Ale nazvať to láskou? To je už trochu moc. Zrejme ste si len veľmi dobre sadli, ale ako môžeš vôbec povedať že ho ľúbiš alebo že si sa zaľúbila? Veď ste spolu nikdy neboli, možno ťa len očarili jeho slová ale nie on
kathleen
Light Professional
Light Professional

Zalubenost-mala som na mysli ten stav osialu. Viem, ze laska to nie je.

Ok, mate pravdu. Len ja si ju nechcem priznat. Toto uz bol asi patologicky signal, ze som sa moc uzavrela :)

Diki vsetkym ;)
Napísať odpoveď