Prepana. Tak taketo deti vyrastaju na tomto svete? Napisu nieco zle, lebo nedavali na hodinach a podobne pozor a zalozia peticiu? No tak ti sa isto na trhu prace v buducnosti uplatniaw00dy napísal:Pre tých ktorý to zle napísali je už aj petícia : http://www.petitionspot.com/petitions/T9M/
Aký bol monitor 2011?
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Aký bol monitor 2011?
Soviet- Maximalne nesuhlasim s tebou. Daval som pozor, pripravu som mal poctivu. A aj tak mam okolo 60 % (co je malo). Ked som si robil testy z minulych rokov kde bolo 30 otazok v pohode som mal vsetky vypocitane za 40 minut. Ale tychto bolo len 20 ale strasne casovo narocne. Keby je viac casu (aspon 90 min) tak mam o polovicu % viac. To je moj nazor k monitoru. Ale v tej peticii suhlasim zas s tebou. Blbost 1. stupna. Ti dnesni ludia by vsetko riesili iba peticiami OMG.
-
Thrash/Death
Star
inak ten monitor čo unikol na net bol skutočne aj ten čo sa písal? 
You must be kidding me!!!!w00dy napísal:Pre tých ktorý to zle napísali je už aj petícia : http://www.petitionspot.com/petitions/T9M/
Tak niečo takéto vám nemôže v živote prejsť...
Thrash/Death: Nie nebol to on
.
3hodiny jojo
a ja viem uz all dobré odpovede na otazky ak dakto chce vediet nieco
Mardy :)v 2 malo byt spravne Decko
...
ta peticia
Inak naco je dobry tento monitor? Podla toho beru vysoke skoly, alebo...?
Ja viem, ze ja som bol v rocniku ked to len zacinalo tak som to mal vtedy "nanecisto", ale uz si nepamatam, ze na co to je dobre.
Inak naco je dobry tento monitor? Podla toho beru vysoke skoly, alebo...?
Ja viem, ze ja som bol v rocniku ked to len zacinalo tak som to mal vtedy "nanecisto", ale uz si nepamatam, ze na co to je dobre.
Tazko sa mi vziva do koze deviataka, ale dnes som si ten test pozrel a 19 uloh som spravil len tak z hlavy a relativne rychlo, akurat to s mliekarnou sa mi nechcelo rozpocitavat. A to som matematiku nemal uz 2 roky a aj ked som ju mal, tak som v nej velmi neexceloval.sano456 napísal:Soviet- Maximalne nesuhlasim s tebou. Daval som pozor, pripravu som mal poctivu. A aj tak mam okolo 60 % (co je malo). Ked som si robil testy z minulych rokov kde bolo 30 otazok v pohode som mal vsetky vypocitane za 40 minut. Ale tychto bolo len 20 ale strasne casovo narocne. Keby je viac casu (aspon 90 min) tak mam o polovicu % viac. To je moj nazor k monitoru. Ale v tej peticii suhlasim zas s tebou. Blbost 1. stupna. Ti dnesni ludia by vsetko riesili iba peticiami OMG.
Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
Su to celkom pekne ulohy na zamyslenie, kedy staci rozumiet tomu co pocitas a ide to hned. Skor sa tu ukaze pristup ucitelov, pretoze ak nejaky ucitel uci ziakov robit matiku mechanicky, tak ti ziaci v tomto urcite pohoreli, ale ak niekto ucil prave cestou pochopenia principu, tak by s tym nemali mat problem. Vyhodou je aj zoznam vzorcov na konci. Neviem, ci bola povolena kalkulacka, ale ak ano, tak je to este lepsie.
Ale inak je dobre, ze test bol trochu tazsi, pretoze tak dokaze pekne rozlisit uroven aj medzi lepsimi ziakmi, kedze vypovedna hodnota testu kde by malo 40% ziakov 90-100% by bola dost mala.
K peticii sa radsej ani nevyjadrujem.
-
Fabo
Hardcore addict
mimochodom sa tu v tejto diskusii krasne ukazalo to, na co som videl v poslednej dobe narazky v mediach - dnesne deti nevedia citat... viz. uloha 2n+1 / 2n+3
-
cornflake858
Expert
a je tam teda 2n+3? lebo moja ucitelka z matiky sa so mnou hada ja som dal 2n+1 podla mna je to dobrea ona vravi ze je to zleFabo napísal:mimochodom sa tu v tejto diskusii krasne ukazalo to, na co som videl v poslednej dobe narazky v mediach - dnesne deti nevedia citat... viz. uloha 2n+1 / 2n+3
Ta ucitelka by mala vratit diplom, lebo je to 2n+1, ved si to spocitaj dajme tomu pre 3 dotazniky:
prvy 3 minuty, dalsie 2 po 2, spolu 7.
2*3+1=7
prvy 3 minuty, dalsie 2 po 2, spolu 7.
2*3+1=7
detto ako gothar(ved mi to rano posielal) - za 10 minut prejdene, stacilo poriadne citat a trosku zapojit rozum... ulohy to boli skor na uvahu a nie na nejake tazke pocty
-
Fabo
Hardcore addict
mate zadanie? Tak poslite aj mne, nechce sa mi hrabat nucemom (ano, som lenivy
)
Tu je test: http://www.nucem.sk/sk/filemanager/down ... t-mat-v-sj
A pozeram, ze uz su aj spravne odpovede: http://www.nucem.sk/sk/filemanager/down ... povedi-z-m
Podla nich je to tiez 2n+1
PS: ked takito ludia ucia matiku tak sa ani necudujem, ze ziaci s tym maju problem.
A pozeram, ze uz su aj spravne odpovede: http://www.nucem.sk/sk/filemanager/down ... povedi-z-m
Podla nich je to tiez 2n+1
PS: ked takito ludia ucia matiku tak sa ani necudujem, ze ziaci s tym maju problem.
Teraz keby som si to presiel, tiez by som to stihal za kratsi cas. Ale ako ja vam verim, ze je tazke vzit sa do kozi deviataka, ale skuste to. Teraz si pomyslite, ze my sme to neriesili doma v klude, ale v skole s takou atmosferou kde panovala mierna panika a myslienky, ze nieco zle vypocitate a nezoberu vas na skolu (blbo to znie, ale fakt taketo myslienky v takychto momentoch zvyknu behat po rozumoch). Ale aj tak zdielam nazor nasej ucitelky, ze nam jednoducho chceli dokazat, ze co nevieme. Ale zas kazda minca ma 2 strany. Ta druha je, ze je asi fakt blbe ked ma niekto 100 %. To by bolo asi tak, ze vie vsetko. A vsetko sa neda vedet. Tam by sa mohlo stat, ze priemerny ziak s priemernou logikou ma 100% a ziak ktory vzdy exceloval v matike ma tiez 100% a potom by medzi nimi nebol rozdiel aj ked fakt by mohol byt taky, ze rozdiely su obrovske. A zase ta opacna strana mince je taka, ze tohtorocny deviataci budu vyzerat ako debili, co sa vedomosti tyka oproti minulym rokom. A navyse to nebolo vyvazene. Keby mam urcit narocnost MAT a SJ tak je to: MAT-80 % a SJ-15 %. A fakt je taky, ze matika mi sla vzdy lepsie ako slovina. Ale teraz ked nad tym tak rozmylsam je asi zbytocne rozplyvat sa nad malym percentom z MAT lebo vsetci iny to mali rovnako tazke. Takze mam malo a nema zmysel to riesit lebo malo budu mat (skoro) vsetci 
Presne tak, na prijimackach vas budu posudzovat spolocne a kym skoncite strednu, tak kazdy bude vediet, ze ste mali monitor tazsi ako tie predchadzajuce a potom to uz bude jedno.
Mam 90% z matiky a 80% zo sloviny.. Nechapem, ako mozu vsetci plackat aka bola matika tazka, co tam maju preboha dat? 5+5? Nesedim cele dni za knihami ani nic, opisovat na Monitore sme samozrejme nemohli.
-
LordKJ
Light Expert
85%,85% .. na matike hlupe chyby ... viz nedam m na cm apod.. 
Matematiku som strašne zničila..
bola som taká nervózna,že som ani rozmýšľať nemohla.... a tak to aj dopadlo 65%... ach ..mohlo to dopadnúť lepšie.. čo už, nezmením to ,ale bola dosť ťažká.. .a neviem akým zázrakom som spravila slovenčinu na 100%
takže aspoň tá sa podarila..