Poradte: Aky sport
Poradte: Aky sport
Dobry den. Kedze nic nerobim tak by som si chcel vybrat nejaky sport. Skusal som vela veci (futbal, vodne polo, tae-kwon-do, teni) no nic z nich ma nebavilo. Venujem sa airsoft ale airsoftove akcie nemam tak casto a ja by som potreboval zabit cas v tyzdni. Som dobry plavec ale plavanie asi by som nechcel/je to stale dookola to iste. Rozmyslal som nad stolnym tenisom alebo baseballom, len neviem ci sa na SVK praktikuje. Som z Presova myslim ze tu je celkom dobry vber len sa neviem rozhodnut. Poradte prosim. Dakuujem
-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Poradte: Aky sport
jazdenie na koni? ..

Prosim vaznejsie. Ja sa pri tom ccem hybat a nie sediet.
-
D_I_C_K
Light Professional
tak vaznejšie a serioznejšie ti poradiť neviem trošku konkretizuj čo ta viac menej baví..? kolektívny šport idndividuálny..? sa nedá le ntak všeobecne povedať toto rob..
vsak sa pozri co v tvojom meste ponukaju vselijake institucie a chod sa pozriet popripade chod na 1. hodinu/trening.......za vyskusanie nic nedas, musis najst to co ta bude bavit
-
P3Bo
Guru wannabe
No neviem aké su tréningy na teakwonde mna box úplne zničil po každom tréningu. Jazdenie na koni vôbec nie je zlý nápad a nejde o sedenie ,nepodceňuj ho, na to však treba veľa financií. Halový futbal je taktiež vďačný kolektívny šport (rovnako ako aj volejbal,hokejbal). Mne sa ping-pong nepáčil. Rozmýšľal si nad hokejom ?
Basketbal hrávaš? 
-
D_I_C_K
Light Professional
ak ta nič nebaví skús profesionálny hráč stolného futbalu..? alebo vzdušného hokeja?..poprípade golf či biliard?..ak ta tie športy čo si už prešiel nimi nebavia tka ta asi ani moc pohyb nebaví kamoš....
-
mirak2
Hardcore addict
s prehladom florbal.
Rozmyslal som nad tym florbalom. Je to lacna zalezitost? A neviete ako je to s tym baseballom. Raz som tuto hru hral v amerike a bola to pecka len naozaj neviem ci vobec na slovensku tuto hru poznaju.
-
mirak2
Hardcore addict
na florbal si kupis kvalitnu hokejku za 40eur a halovky tiez v rozumnej cenovej hladine, lopta stoji radovo okolo 2 eur...to je cele co k tomu potrebujes 
nie nepozname baseball, sme 100 rokov za opicami - http://www.baseballslovakia.com/
nie nepozname baseball, sme 100 rokov za opicami - http://www.baseballslovakia.com/
mozem povedat ze squash je super, potrebujes len jedneho protihraca, nie ako pri kolektivnych sportoch celu partu, nemusis behat za stratenymi loptickami ako pri tenise a makacka je to riadna
a čo takto kontaktné športy? box, zápasenie, grappling...?
-
DanielDevil
Addict
môj senmirak2 napísal:na florbal si kupis kvalitnu hokejku za 40eur a halovky tiez v rozumnej cenovej hladine, lopta stoji radovo okolo 2 eur...to je cele co k tomu potrebujes
skus hokejball alebo ten floorball. nie je to drahe a je to zabavne
Rozmýšľal si nad cyklistikou? Nie je to finančne náročné, zabavíš sa, minieš energiu,...
-
mirak2
Hardcore addict
v presove maju hokejbalovy klub ale nemaju vlastne ihrisko, hraju v kosiciach a bardejove...takze tazko...ale florbalovy klub maju a celkom slusny...
Ved v Trnave tam mate ihrisko baseballove. Ten sqash sa mi pozdava. Ako je to s peniazmi u sqashu!DanielDevil napísal: môj senlen škoda že v také mesto ako je Trnava nič neponúka
že v Piešťanoch nič neni to ma neprekvapuje...
TeaPack, to je také ťažké trochu porozmýšľať predtým, ako sa opýtaš takú hlúpu otázku? Tak potrebuješ asi raketu, loptičky a tenisky. To je všetko. Náklady na priestory v tvojom okolí si musíš zistiť sám.
určite ja by som išiel do cyklistiky je natebe aku si zvoliš či XC alebo Cestu či Zjazd ktorý praktizujem
stači ti len bike prilba ruksak a dlhe tury vozenie po krasnych kopcoch super výhlady a domov prideš zaručene zničeny