Hladam panske nausnice na magnet
Hladam panske nausnice na magnet
Dobry vecer, mam taky problem, ze chcem mat nausnicu ale mama mi nedovoli prepichnutie ucha. Viem ze je taka moznost mat nausnicu na magnet ale nikde som nevedel najst stranku odkial sa da nejake nausnice na magnet pre panov objednat... A tak pisem sem aby ste mi sem prosim vas hodili nejake stranky ( ak su ). Popripadne mi sem hodte nejake obchody co su v BA. Ale nie take ze ta nausnica ma velkost malinkej bodky ako som nasiel v eurovei ... A nech su aj za nejaku rozumnu cenu ... Dakujem za vasu skoru odpoved ...
-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Hladam panske nausnice na magnet
našiel som len niečo také a myslím že to je o ničom a drahé...
http://www.najsperky.sk/obchod?page=sho ... gory_id=77
a ak nemôžeš mať naušnicu tak skús zvoliť skôr také náušnicové nalepky teda a kchceš niečo typu také lesklé jak diamanty ...mám neter ktorá má z nejakej bižutérie takých možno 100 nálepok a vyzerá to celkom jak normálna náušnica a vyjde ta to na nejakých 5€ možno ...skús sa prejsť niekde do bižuterie ..a jednak nálepka bude v tom prípade aj menej bolestivejšia ako mať magnet skrz ucho..
...a moj osobny postoj..? sám mam prepichnuté ucho a som mal také stresy že mi naušnicu aj s uchom vytrhnu doma ale ked som s tým už prišiel tak sa nedalo nič robiť..
a mám to už 4 rok..:DD neni problem..
http://www.najsperky.sk/obchod?page=sho ... gory_id=77
a ak nemôžeš mať naušnicu tak skús zvoliť skôr také náušnicové nalepky teda a kchceš niečo typu také lesklé jak diamanty ...mám neter ktorá má z nejakej bižutérie takých možno 100 nálepok a vyzerá to celkom jak normálna náušnica a vyjde ta to na nejakých 5€ možno ...skús sa prejsť niekde do bižuterie ..a jednak nálepka bude v tom prípade aj menej bolestivejšia ako mať magnet skrz ucho..
dick a tie nalepkove nausnice su akoze co ? to je jak normalna nausnica ? alebo to je len nalepka ?
//autoeditácia príspevku (13 Mar 2011, 22:35)
+ raz ked som bol tusim v madarsku v jednom onchodnom dome tam mali take magneticke nausnice ... ale tu som ich moc nevidel ....
//autoeditácia príspevku (13 Mar 2011, 22:35)
+ raz ked som bol tusim v madarsku v jednom onchodnom dome tam mali take magneticke nausnice ... ale tu som ich moc nevidel ....
-
D_I_C_K
Light Professional
niečo tomuto podobné http://www.1001drobnosti.sk/produkt/nalepky-na-usi/332
ale nie konkretne to ..to je len príklad asi ako to vyzerá ...neter mala také klasické "diamanty" aj trojuholník aj 6-uholník .. aj klasické krúžky.. no ale na celodenné nosenie to asi nebude...
ale nie konkretne to ..to je len príklad asi ako to vyzerá ...neter mala také klasické "diamanty" aj trojuholník aj 6-uholník .. aj klasické krúžky.. no ale na celodenné nosenie to asi nebude...
dick jak vravis tie diamanty by som chcel ale na magnet ... sak tieto nalepky su az moc decke ... fakt nevies nejaku stranku ??
-
D_I_C_K
Light Professional
skús isť normalne niekde do mesta neviem odkiaľ si ale neverím že v meste nemáte aspon 3-4 bižutérie tam sa skús opýtať..pochybujem žeby existoval nejaký e-shop čo by predával nejaké lacné náušnice za 2€ ...ved viac by prerobil pri výrobe toho webu jak toho že tam niečo predáva..pekne sa skús opýtať v bižutérii tam ti poradia ..popripade sa tam s nimi dohodneš že ti objednajú..lebo magnetické sa asi moc nevyskytujú..