Ako slusne kolegovi v praci naznacit aby mi vratil €
Re: Ako slusne kolegovi v praci naznacit aby mi vratil €
preco by mal byt kkt?jeho prachy tak nech ten co si poziciava aj sam od seba spomenie ze kamarati nie su dobrocinna organizacia
-
uNreal_saTch^
Professional
presne tak. Kamarati budme, dlhy si platme... chodim s kamosom na skvos a tiez sem tam niekto z nas nema peniaze. minule som si od neho pozical nejake peniaze, samozrejme som na to zabudol (na take veci sa dobre zabuda). Bol som velmi rad, ze mi to pripomenul, a ked mi to povedal, ja som bol ten, ktory sa citil blbo. Nebolo to ako sa pise vyssie, ze by bol on vysiel zo situacie ako debil, alebo nieco podobne...
-
Peter_Retep
VIP
presne mne sa tiez stava ze si poziciam a zabudnem na to (radovo okolo 3 ecok na cigy
). ale kolega mi povie ze ci mu ich mozem dat. sa potom citim ako socka. 
ked tak sledujem reakcie tie blbe €ura z nas spravili ako keby nevnimavych - marnotratnych ludi... nemozem o sebe povedat ze som multimilionar, ale peniaze si vazim...ci male alebo velke...kedysi keby si odomna niekto pozical tu krasnu cervenu 100 korunacku tak verte ci nie, bez problemov by som si ju potom vypytal spat.... dneska ked pozicias 3 € ? co to je...kasli nato...za tak maly peniaz zo seba hlupaka robit...
ludia 1 € ≠ 1 SK
ludia 1 € ≠ 1 SK
jj uplne to zmenilo vnimanie hodnoty penazi niekedy som mal 5 kil a kupil som si vsetko co som chcel este mi aj ostalo este som aj popozival teraz mam 15 eur to je na taky rozjazd v piatok..
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Tak, ceny idu hore... ale musis si uvedomit, ze aj spotrebny kos sa meni... kedysi bolo za 200 korun sedmicka zleho chlastu alebo polka lepsieho, a este sa aj na brzdu zvysilo. Teraz idem dole do klubu, a dam 50 korun na vstupne, este som ani nezacal pit, a za zvysnych 150 mam 2 piva a 2 poldeci...