Potreboval by som poradiť ako dostať kontakty s Microsoft outlook 2007 do google.
Potrebujem to s dôvodu, že chcem synchronizovať telefon s google účtom lebo ROM ktorú si tam ide nahrať nereáguje na HTC Sync. hlavne mi ide o kontakty. Skúšal som nejaké návody aj exporty ale vždy mi to zle nahádzalo nezobrazovalo poriadne meno. Preto sa chcem poradiť s vami.
Kontakty s Outlook 2007 do google.
-
luto
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kontakty s Outlook 2007 do google.
Skusil by som sa pohrat s ThunderBird. Ja som to riesil, ked som potreboval vyzalohovat maily a kontakty z Outlook a po reinstalacii naspet. Exportoval som to cez nejake csv subory a podarilo sa. Niesom si isty ako to bude fungovat s Google uctom, ale skus.
-
Kvako
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kontakty s Outlook 2007 do google.
oki no vyskúšam.
//autoeditácia príspevku (15 Mar 2011, 18:25)
Počúvaj a ešte sa chcem spýtať neexistuje nejaká možnosť, synchronizovať kontakty ktoré mám momentálne v telefone (android) s google? A dajme tomu že by som si nahral novú ROM a v tej by som synchornizoval konto google?
//autoeditácia príspevku (15 Mar 2011, 21:19)
Tak som to nakoniec spravil podľa tohto návodu veľmi dobre. Môžem len odporúčať.
//autoeditácia príspevku (15 Mar 2011, 18:25)
Počúvaj a ešte sa chcem spýtať neexistuje nejaká možnosť, synchronizovať kontakty ktoré mám momentálne v telefone (android) s google? A dajme tomu že by som si nahral novú ROM a v tej by som synchornizoval konto google?
//autoeditácia príspevku (15 Mar 2011, 21:19)
Tak som to nakoniec spravil podľa tohto návodu veľmi dobre. Môžem len odporúčať.
Kód: Vybrať všetko
http://smartmania.mobilmania.cz/forum/viewtopic.php?f=137&t=19195