Formátovanie disku
Re: Formátovanie disku
Treba odstrániť tú partíciu. Pokiaľ to neide z instalačky Win, potom skús z Live CD Linuxu a daj vedieť. Iná možnosť je nainštalovať Win a odskúšať zlúčenie pomocou hociakého volne dostupného programu. Ja by som to ale aj tak nechal rozdelené z bezpečnostných dôvodov a na D: by som daval dáta a zálohy.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Vsak zmaz pred instalaciou windowsu aj Ccko a vytvor nanovo dve particie. Alebo len jednu. Musis mat totiz oba disky zmazane, ak chce, aby ti dalo miesto do jednej kopy. Cize potrebujes dosiahnut xxGB Unloaceted space a na ten das Create Partitioon a uz si vyberies, aky velky chces mat disk, kde bude system. Ak vsetko, tak len potvrdis.
Ale ved vam pisem,ze tu je ten problem,C mi nechce zmazat ani z instalacky ani z programu,vobec,
Partition Magic pouzival som,no nic, d zmaze ale C ukaze ze sa nemoze zmaztat
Partition Magic pouzival som,no nic, d zmaze ale C ukaze ze sa nemoze zmaztat
semir89 - tak ako to popisujes mi vychadza ze instalaciu win spustas z windowsu a nie ako boot(alebo sa mylim?)
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Taktiez Partition Magic je Win aplikacia, takze pochybujem, ze pouzivas nejake jeho live CD na formatovanie.
Hmmm, to je ale silné kafčo, odstraňovať C: z bežiaceho Win, to som eěte nepočul:) a to som už na počiatku písal, že mu akosi nerozumiem. Pletie si boot a štart z CD s reinštalom bežiaceho Win, ktorý je aj tak nezmyselný. Ešte raz si to tu prečítaj a urob to tak. Boot z CD Win a choď podľa tých možností, je to modrá textová obrazovka...