PING v CS
-
skill--front
Medium Expert
PING v CS
dobry den chcel by som spytat ci sa da nejak zmensit ping v CS alebo aj na inych hrach ci mam poziadat poskitovatela alebo nejak sa to da urobit aj doma vie mi niekto poradit lebo kamarat ma 1MB internet a ping ma cca 21 aa ja mam 2MB a mam ping cca 37 aa na serveroch sa to dost prejavuje ked ja mam niekedy az 50 a on 23 takze nechapem ako to moze bit a preto sa pytam dakujem za kazdu informaciu
Re: PING v CS
o ciarkach si uz pocul?
-
skill--front
Medium Expert
ee co to je ?
//autoeditácia príspevku (15 Mar 2011, 20:56)
ako v CS inak mam nastavene rate atd ale nejak to nepomaha nechapem tomu ako moze mat mensi nes ja
//autoeditácia príspevku (15 Mar 2011, 20:56)
ako v CS inak mam nastavene rate atd ale nejak to nepomaha nechapem tomu ako moze mat mensi nes ja
37 tomu vravíš velký ping , to je tak akurát
-
skill--front
Medium Expert
noo 37 je este pohodle ale ked pridem naserver tam je 50 a to je uz naprdd
čo ja viem , ja nemam nastavené raty a mám ping od 5 - 25
-
skill--front
Medium Expert
asi mas rychli nett
aké su tie raty???
-
skill--front
Medium Expert
si najdi na nete omgg na kazdy iny net su ine ale priemene su 25000 aa uz nepsi ja potrebujem pomoc 
Jedine ak si kupis vacsiu rychlost netu , alebo si nastavis tie raty 
-
lekoklatik
VIP
50 je v poriadku.
Postrhol si že by sa ti hráči teleportovali, alebo niečo podobné?
A nauč sa používať interpunkčné znamienka, kto to má po tebe
čítať?
Postrhol si že by sa ti hráči teleportovali, alebo niečo podobné?
A nauč sa používať interpunkčné znamienka, kto to má po tebe
čítať?
-
skill--front
Medium Expert
aa ako je mozne ze kamos ma ten isty net co ja presne aj ta ista firma aa on ma ping 28 a ja ping 40 to neni mozne .., moze to bit aj zato ze ja mam vistu a on win7?
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
može to byť aj tým, že ty máš pustený skype a icq a on nie
môže to byť rootkit, malaware, spyware, trojan....
môže to byť v tom, že on si vie nastaviť CS
môže to byť tým, že on má lepšie zariadenia (modem, router, etc...)
môže to byť rootkit, malaware, spyware, trojan....
môže to byť v tom, že on si vie nastaviť CS
môže to byť tým, že on má lepšie zariadenia (modem, router, etc...)
-
skill--front
Medium Expert
co je ot ten rootkit,malware ?
Neviem prečo ale ľudia nedokážu pochopiť, že PING je ODOZVA a ODOZVA nezávysí od rýchlosti internetu tj. uploadu a downloadu.
Zavisi !!!!! odozva medzi serverom a tebouSSemteXX napísal:Neviem prečo ale ľudia nedokážu pochopiť, že PING je ODOZVA a ODOZVA nezávysí od rýchlosti internetu tj. uploadu a downloadu.
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
a ako sa zvýši odozva, keď máš 2Mbit abo 20mbit
odozva bude vždy tá istá (teda ak berieme rovnakú technológiu pripojenia tak odozva musí byť totožná)
//EDIT:
rovno to aj lopatisticky vysvetlím
dajme tomu, že hráš CS, posielaš packety (balíčky), ktoré zaberajú traffic možno 64Kbit (aj to si myslím, že menej, ale nechajme tak) packet odíte od teba a teraz sa meria čas, za ktorý sa packet (balík) vráti s príslušnou odpoveďou...
to je celé, to či máš 20MBit abo kľudne aj 100GBit odozva bude tá istá ak je to ten istý provider a tá istá technológia a ten istý server.....rýchlosť je len o tom, aké veľké balíky a koľko ich vieš naraz odoslať a prijať
takže zhrnutie ešte raz, je to čas za ktorý sa vráti akási odpoveď, tam kvantum (množstvo) balíkov, ktoré vieš poslať nehrá rolu
//EDIT2:
ako učiteľ to dokážem vysvetliť ešte jednoduchšie s jablčkami a košíkom, takže ak vám nestačí toto, tak vám to bude vysvetlené ešte raz ako pre debilov a to už musíte pochopiť
odozva bude vždy tá istá (teda ak berieme rovnakú technológiu pripojenia tak odozva musí byť totožná)
//EDIT:
rovno to aj lopatisticky vysvetlím
dajme tomu, že hráš CS, posielaš packety (balíčky), ktoré zaberajú traffic možno 64Kbit (aj to si myslím, že menej, ale nechajme tak) packet odíte od teba a teraz sa meria čas, za ktorý sa packet (balík) vráti s príslušnou odpoveďou...
to je celé, to či máš 20MBit abo kľudne aj 100GBit odozva bude tá istá ak je to ten istý provider a tá istá technológia a ten istý server.....rýchlosť je len o tom, aké veľké balíky a koľko ich vieš naraz odoslať a prijať
takže zhrnutie ešte raz, je to čas za ktorý sa vráti akási odpoveď, tam kvantum (množstvo) balíkov, ktoré vieš poslať nehrá rolu
//EDIT2:
ako učiteľ to dokážem vysvetliť ešte jednoduchšie s jablčkami a košíkom, takže ak vám nestačí toto, tak vám to bude vysvetlené ešte raz ako pre debilov a to už musíte pochopiť
ja len dufam ze nie si ucitel informatiky
a uz radsej nic nevysvetluj kym to nepochopis sam
a uz radsej nic nevysvetluj kym to nepochopis sam
poviem ti tak, 
skus si vytvorit siet ATM s rychlostou maximalne okolo 50Mb/s a nasledne siet klasicku ethernetovu gigabitovu s natom.
stavim sa ze to ATM-ko bude mat mensi ping i ked ma rychlost 20x mensiu
skus si vytvorit siet ATM s rychlostou maximalne okolo 50Mb/s a nasledne siet klasicku ethernetovu gigabitovu s natom.
stavim sa ze to ATM-ko bude mat mensi ping i ked ma rychlost 20x mensiu