Ako dám najavo zaujem
Ako dám najavo zaujem
žiadam o radu näjma tých skusenejších , nikdy mi to s babami nešlo , ako jej to dám najavo že ju chcem , dnes keď som bol sňou na fotbale tak sa omňa opierala atďďď ... veď to poznaťe , mam čakať kým spraví ona prví krok alebo ho mám spraviť ja?? ďakujem za všetky príspevky 
Re: Ako dám najavo zaujem
Ajaaaaj
No prvy krok by si mal spravit ty, aby si zistil na com si. To zalezi od okolnosti ako... Ak sa dnes o teba na futbale opierala, mohol si skusit dat jej ruku okolo pliec a pod.
Urcite jej treba prejavovat zaujem, byt s nou co najviac v kontakte
No prvy krok by si mal spravit ty, aby si zistil na com si. To zalezi od okolnosti ako... Ak sa dnes o teba na futbale opierala, mohol si skusit dat jej ruku okolo pliec a pod.
šak chcel som ju chyťiť chcel ale som sa hambilIng. FijoK napísal:Ajaaaaj![]()
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Možno ona o teba prejavovala záujem tým, že sa o teba opierala
Podľa toho usudzujem, že sa poznáte, tak by nemal byť až taký problém ju niekde pozvať a tam jej hádam dôjde, že máš záujem 
A jednoznačne by si mal začať ty, pretože ti ju môže niekto prebrať a ženy sa malo kedy činia
A jednoznačne by si mal začať ty, pretože ti ju môže niekto prebrať a ženy sa malo kedy činia
hehe
... takže jednoducho niekďe zavolať na večeru
a potom posťel ? 
-
Janio
Zablokovaný
Tak nemôžeš sa hanbiť 
Chceš dať najavo záujem, alebo ju vyprášiť ?
Zváž si priority a podľa toho sa potom zachovaj
Alebo jej rovno povedz "Mám o teba záujem" a nie je problém 
// A nepovedal by som, že večeru, ale prechádzku...
Chceš dať najavo záujem, alebo ju vyprášiť ?
// A nepovedal by som, že večeru, ale prechádzku...
šak ja ju poznám už od základnej ... ale dlhšie som sňou neboľ v kontakte a teraz som sa zaľubil
a nie nechcem ju len vyprasit 
-
D_I_C_K
Light Professional
no tým šuchaním si ma presvedčil:D:D:D: už to vyzerá na príbeh..šak ved tu niet čo radiť myslím že je to jasné že oan to už začala a čaká na tvoju odpoveď a ako ty zareaguješ...isť von a vonku nebyť ticho ale pokecať a ak niekde zasadnete tak sa trošku primojkať k nej..nehambiť sa..
Primojkať to myslíš ako sex?D_I_C_K napísal:no tým šuchaním si ma presvedčil:D:D:D: už to vyzerá na príbeh..šak ved tu niet čo radiť myslím že je to jasné že oan to už začala a čaká na tvoju odpoveď a ako ty zareaguješ...isť von a vonku nebyť ticho ale pokecať a ak niekde zasadnete tak sa trošku primojkať k nej..nehambiť sa..
-
Janio
Zablokovaný
Omg choď si radšej vyhoniť a potom nebudeš toľko myslieť na sex... Vieš my ľudia bežne sexujeme na prvom rande niekde na lavičke v parku obzvlášť koncom zimy 
šak sa slušne pýtamJanio napísal:Omg choď si radšej vyhoniť a potom nebudeš toľko myslieť na sex... Vieš my ľudia bežne sexujeme na prvom rande niekde na lavičke v parku obzvlášť koncom zimy
pocuvaj takto ti to poviem najprv ruka v ruke potom nieco v ruke potom ruka v niecom a potom nieco v niecom ... nemusis ist nutne odzadu (aby si si to nepomylil s analnym sexom tak akoze odzadu porekadla myslim)
-
D_I_C_K
Light Professional
kludne zacni sexom ale ani ten nezazijes
Codyman
zda sa ze dotycna ma predbezne zaujem, urcite ukaz jasne svoju iniciativu, ale tak nejako citlivo aby to nebolo zase prilis vtierave.
Proste krok po krociku to skusaj a priebezne budes vidiet ako reaguje
a podla toho cely postup upravuj. Proste chodte spolu niekde von, niekde kde ste sami
a tam zistis co ona na to, ako sa bude spravat, co ti dovoli a co uz nie, ale netlac zase prilis na pilu, proste sa iba zatial vzajomne oťukajte.. Podstatou toho celeho je primeranost, ked budes vidiet ze moc dobre na Tvoje podnety nereaguje tak fyzicke veci hned stopni a snaz sa uvolnit atmosferu nezaveznou debatou, srandičky a tak, ale ak bude vsetko prijimat, tak "daj do kotla" co to da
ps. babi su tiez riadne nadrzankyne rovnako ako my chlapi, len to vedia lepsie skryvat 
zda sa ze dotycna ma predbezne zaujem, urcite ukaz jasne svoju iniciativu, ale tak nejako citlivo aby to nebolo zase prilis vtierave.
Proste krok po krociku to skusaj a priebezne budes vidiet ako reaguje
a podla toho cely postup upravuj. Proste chodte spolu niekde von, niekde kde ste sami
pekne som sa pobavil
ale teraz vazne, doteraz si sa o n u nezaujimal ? ale az teraz odrazu ked sa o teba oprela, tak zacali jašit hormony co ? daj si studenu sprchu vyhon si a schladnes..... a konecne budes mysliet na nieco ine ako je sex
ale teraz vazne, doteraz si sa o n u nezaujimal ? ale az teraz odrazu ked sa o teba oprela, tak zacali jašit hormony co ? daj si studenu sprchu vyhon si a schladnes..... a konecne budes mysliet na nieco ine ako je sex
-
jin
VIP
Fúha!! Dávno som sa takto dobre nepobavil! 
Codyman: Máš tu asi tak 50 tém o tom, ako spraviť prvý krok/ako sa prihovoriť, atď...
http://www.hojko.com/pick-up-alebo-ako- ... 53422.html
http://www.hojko.com/paci-sa-mi-jedno-d ... 52278.html
http://www.hojko.com/ako-na-dievcata-sk ... 42000.html
A mnoho ďalších. Ale ako som si tak prečítal Tvoju komunikáciu tuto na fóre - o čo Ti v skutočnosti ide? Chceš ju len ako ohrievač do postele, alebo aj niečo serióznejšie? Nakoľko vždy si sa dopracoval iba ku tomu jednému. Ak s ňou plánuješ vzťah, tak normálne, najbližšie keď sa s ňou stretneš na prechádzke, či v nejakej inej situácii, kde budete mať relatívne súkromie, skús sa prestať hanbiť, aby konečne videla, že máte obidvaja podobné zámery / záujmy. Potom postupne príde prvý bozk a všetko, ako má byť...
Nedá mi však neopýtať sa: Váš vek?
Codyman: Máš tu asi tak 50 tém o tom, ako spraviť prvý krok/ako sa prihovoriť, atď...
http://www.hojko.com/pick-up-alebo-ako- ... 53422.html
http://www.hojko.com/paci-sa-mi-jedno-d ... 52278.html
http://www.hojko.com/ako-na-dievcata-sk ... 42000.html
A mnoho ďalších. Ale ako som si tak prečítal Tvoju komunikáciu tuto na fóre - o čo Ti v skutočnosti ide? Chceš ju len ako ohrievač do postele, alebo aj niečo serióznejšie? Nakoľko vždy si sa dopracoval iba ku tomu jednému. Ak s ňou plánuješ vzťah, tak normálne, najbližšie keď sa s ňou stretneš na prechádzke, či v nejakej inej situácii, kde budete mať relatívne súkromie, skús sa prestať hanbiť, aby konečne videla, že máte obidvaja podobné zámery / záujmy. Potom postupne príde prvý bozk a všetko, ako má byť...
Nedá mi však neopýtať sa: Váš vek?
-
Old Dirty Bastard
Guru
zabi a dotiahni jej pred jaskyňu medveďa, potom rev, až kým ťa nebude bolieť hrdlo, je zaručene tvoja.. omg, ďalší obvious troll, not funny anymore 
Ja mam pocit, ze pred zalozenim temy v tejto sekcii by mal prispievajuci vydokladovat svoj vek, nech ma aspon 17 rokov a vysledky IQ testov...
Jedy vyhonil som nepomohlo 
Jin obaja mame po 17 rokov
Jin obaja mame po 17 rokov
Musíš vyhoniť seba, inak to nemá účinok