Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
-
Alex481991
Medium Star
Re: Všetko okolo iPhone a iPod touch
pozna niekto iRig respektive použiva to niekto??
Uz su k dispozicii vysledky testov GPU noveho iPadu a ... ma v niektorych testoch az 4x vacsi vykon ako tablet konkurencie a 5x vacsi vykon ako povodny iPad. Vidiet, ze si dali na tomto zalezat a to vsetko bez straty vydrze na baterku, ktoru konkurencia ani so slabsim vykonom nedobehla 
http://www.anandtech.com/show/4216/appl ... chmarked/2
A k tomu iRigu sa pripajam, tiez ma to zaujalo a s vydanim Garagebandu pre iPad mam pokusenie to otestovat.
http://www.anandtech.com/show/4216/appl ... chmarked/2
A k tomu iRigu sa pripajam, tiez ma to zaujalo a s vydanim Garagebandu pre iPad mam pokusenie to otestovat.
Dá sa niekde na Slovensku kúpiť neblokovaný iPhone 4?
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Všetko okolo iPhone a iPod touch
Orange, T-Mobile (len bez viazanosti) alebo alza.
Urobte dobru vec a zaroven si zahrajte fajnu hru: Street fighter IV je momentalne v akcii a Capcom venuje 100% zarobku cervenemu krizu na pomoc japonsku.
Zdravím. Mám nový iPhone 4 s 4.2.1 fw. Keď si spravím jailbreak tak mi skončí záruka? Alebo sú to len blbe reči? Dik za radu.
Su to dristy. Pred reklamaciou musis samozrejme telefon restornut aby si zmazal jb.
-
viper1993
Medium Professional
Ma uz niekto 4.3? Ako to vyzera s JB na 4.3? Vyslo uz nieco?
-
anyway
Light Star
Vysla BETA, teda urcite obsahuje ocean bugov a navyse je to tethered JB
Radsej este pockaj...
Link: http://www.redmondpie.com/jailbreak-4.3 ... -to-guide/
Link: http://www.redmondpie.com/jailbreak-4.3 ... -to-guide/
-
viper1993
Medium Professional
Ok tak este neupdatujem 
-
dildo
Expert
Nejake SMS pocitadlo? Najlepsie zadarmo, nepotrebujem nic viac, len nieco, co pocita smsky od urciteho obdobia..
cydia - SMSCounter - ale free sms počítadlo nenájdeš
-
guess.whoo
Redeemer
Az ma skoro slak trafil ked som tu Nokiu N8 uvidel... nechapem ako mohlo zariadenie so symbianom ziskat druhe miesto v high-end kategorii... A obzvlast ked prekonala Galaxy S ktory mi pride ako velmi popularny u Androidistov.
Ale co ma viac prekvapilo je absencia iPhonu v kazdej kategorii okrem styloveho mobilu. Vsak ako pracovny mobil je mu celosvetovo konkurenciou iba blackberry (podla pouzivanosti, BB samozrejme este neprekonal ak sa nemylim) a medzi high-end nedali najpredavanejsieho zastupcu... ale budiz, od pozitku z pouzivania mojho 3GS to neuberie
Taktiez tam mohli dat kategoriu multimedialny mobil, urcite by o vysledky podobnej kategorie bol zaujem.
Mimochodom ak chce niekto hlavnu stranku ankety tak je tu.
Ale co ma viac prekvapilo je absencia iPhonu v kazdej kategorii okrem styloveho mobilu. Vsak ako pracovny mobil je mu celosvetovo konkurenciou iba blackberry (podla pouzivanosti, BB samozrejme este neprekonal ak sa nemylim) a medzi high-end nedali najpredavanejsieho zastupcu... ale budiz, od pozitku z pouzivania mojho 3GS to neuberie
Taktiez tam mohli dat kategoriu multimedialny mobil, urcite by o vysledky podobnej kategorie bol zaujem.
Mimochodom ak chce niekto hlavnu stranku ankety tak je tu.
Stale radsej Nokiu N8 ako neaky Šamšuňg. Taktiez sa divim preco tam nie je ip4. Ale tak my vieme ze to je najlepsi fonik na svete
vdaka ios
Ale nech je telefon aky chce, Symbian zabije absolutne vsetko. Android je ako-tak prijatelne utocisko.
-
krankenwagen
Professional
Zdravim,
mal by som jednu otazocku. Ak by som kupil iPhone blokovany na nejaku siet a odblokujem ho podla napr.tohto navodu, bol by potom plne funkcny na vsetky siete? Bolo by potom treba unlock, ked by vysla nova verzia?
Vdaka..
mal by som jednu otazocku. Ak by som kupil iPhone blokovany na nejaku siet a odblokujem ho podla napr.tohto navodu, bol by potom plne funkcny na vsetky siete? Bolo by potom treba unlock, ked by vysla nova verzia?
Vdaka..
-
dildo
Expert
Bol by funkcny na vsetky siete, teda mal by byt.. Novu verziu unlocku by si potreboval, ak by si robil update softwareu.
-
DjBass
Darca
Pozor na to, keďže nové basebandy (firmvér modemu) sú zatiaľ neodblokovateľné. Zatiaľ sa dá odblokovať len 1.59.00. Ako bolo napísané vyššie, unlock potrebuješ spraviť vždy, či už len po preinštalovaní alebo update. Niekde som videl aj návod ako updatnúť firmware bez updatu basebandu, no nemám to otestované.
// http://www.iphone4jailbreak.org/upgrade ... eband.html
// http://www.iphone4jailbreak.org/upgrade ... eband.html
-
krankenwagen
Professional
Ok, cize by bolo treba po kazdom update robit unlock, respektive cakat nan. Bez unlocku na danu verziu by sa z telefonu nedalo teda volat, posielat sms atd? 
No a moja druha otazka: vie sa uz, ci bude iOS 5.0 podporovat aj 3GSko, teda oplati sa mi este kupovat?
No a moja druha otazka: vie sa uz, ci bude iOS 5.0 podporovat aj 3GSko, teda oplati sa mi este kupovat?