Problem zo zvukom
Problem zo zvukom
Mam pc prepojeny s tv cez tento kabel: http://www.alza.sk/kabel-propojovaci-audio-3-d70547.htm ale zvuk v tv mi robi take ttttttttttttttttttt.... Kde je problem?
Re: Problem zo zvukom
predtým ti to šlo? A keď stíšiš, nerobí ti to až tak hlasno?
//autoeditácia príspevku (16 Mar 2011, 18:01)
Myslím že je tam problém s akceleráciou zvuku, sám som s tým mal problém ale čisto na compe.
//autoeditácia príspevku (16 Mar 2011, 18:01)
Myslím že je tam problém s akceleráciou zvuku, sám som s tým mal problém ale čisto na compe.
Ked stišim tak mi to neroby tak hlasno. Ten kabel som kupil pred troma dňami a robi mi to odzačiatku. Ako sa da vyriešit problem s tou akceleraciou?
Ovládací panel->Zvuky, reč a zvukové zariadenia->Zvuk a zvukové zariadenia->Hlasitosť->Spresniť->Výkon alebo efekty->Hardvérové urýchľovanie a tam to zmeníš na opak, a vyskúšaš, alebo efekty a dáš žiadne,. Takto by sa ti to malo zmeniť, musíš skúšať ale inak neviem. Nemáš chybu iba v prehrávači alebo len v jednom programe, alebo si to skúšal a nešlo ti to vôbec. A aký kábel si mal predtým?
Už je to vyriešené.
(ani neviem čo som urobil)
//autoeditácia príspevku (12 Apr 2011, 17:34)
A znova ten isty problem.
//autoeditácia príspevku (12 Apr 2011, 17:34)
A znova ten isty problem.
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ja by som nejako skúsil odpojiť GND (kostru) ale neviem ako by si to spravil ty, keďže asi nechceš rezať do kábla a nevyzeráš ako človek so znalosťami elektrotechniky
načo mať na fóre pravidlá, keď JEDEN moderátor sa aj tak riadi vlastnými ....
načo mať na fóre pravidlá, keď JEDEN moderátor sa aj tak riadi vlastnými ....
Kabel je v poriadku. Problem je v pc. Už mi to nerobilo ale znovu to začalo.
//autoeditácia príspevku (14 Apr 2011, 17:37)
Ked napojim kabel na mobil zvuk v tv ide OK.
//autoeditácia príspevku (14 Apr 2011, 17:37)
Ked napojim kabel na mobil zvuk v tv ide OK.
-
Ryan Giggs
VIP
Je možne, že tam lezie nejaky bordel zo siete. Maš to napajane z rovnakej zasuvky?
Nemam to napojene z rovnakej zasuvkyRyan Giggs napísal:Je možne, že tam lezie nejaky bordel zo siete. Maš to napajane z rovnakej zasuvky?
//autoeditácia príspevku (23 Apr 2011, 18:24)
up
podľa všetkého ide o zemnú slučku, zapoj to všetko do jednej zásuvky - počítač aj televízor a vyskúšaj či to bude robiť to isté, môžeš použiť aj predlžovačku - ale nie zbytočne dlhú...
Zapojil som to do jednej zasuvky a prestalo to. Potom som to zapojij do dvoch rôznich zasuvok a stale to bolo v poriedku. Teraz som to znova napojil na tu istu zasuvku a znova tttttttttttttttttttttttttttttttttttt...

Skús nahrať ten zvuk a niekam ho upnúť a dať tu link, nik si nervie predstaviť frekvenciu toho zvuku. Je to 50 Hz? Kedže sa tu spomína dvojité zemnenie?
Už to funguje. Ak to znova začne hodim tu ten zvuk.