Problem z monitorom
Problem z monitorom
Dobry vecer chcel by som sa spytat mam stolne PC vcera som odpojil VGA kabel a dnes som ho zapojil a monitor uz nejde ale ked som ho pripojil na nb tak ide a ked zapnem Pc tak pipa ako sialene neviete vcom by mohol byt problem a este blika na monitore taka tabulka ye self test ona je cervena zelena a modra
Re: Problem z monitorom
Tipnem si na uvolnenú VGA v PC
vga som zašrovboval na pevno tak ako môže byť uvolnené a v monitore je na pevno
-
vikko78
Medium Professional
skus vyresetovať bios na mb....inak k pc si druhý monitor neskušal?
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
popo689 - čo máš za PC, dosku a grafiku?
Problem z monitorom - notebook + PC
Zdravím rád by som sa opýtal, ako prepojiť notebook, pokiaľ má poškodený displej, ale inak je funkčný ( po jeho zapnutí, je počuť úvodnú zvučku widowsu). Prepojil som VGA kábel monitora s notebookom. Po jeho zapnutí - notebooku, na monitore od PC naskočí názov notebooku, a na obrazovke je vidieť načítavanie windowsu. Po načítaní sa monitor uvedie do spánkového režimu, a nič viac sa nedeje. Na tomto fóre som čítal, že je potrebné stlačiť tlačilo Fn, a príslušné tlačidlo F (napr. F4 či F5), ale ani tak sa nič nezmení a monitor od PC je naďalej čierny a nečinný.
Vie mi niekto poradiť?
Vie mi niekto poradiť?
Re: Problem z monitorom - notebook + PC
Skús klávesovú skratku Win+P, prípadne skús, či pôjde v núdzovom režime.fibi1012 napísal:Zdravím rád by som sa opýtal, ako prepojiť notebook, pokiaľ má poškodený displej, ale inak je funkčný ( po jeho zapnutí, je počuť úvodnú zvučku widowsu). Prepojil som VGA kábel monitora s notebookom. Po jeho zapnutí - notebooku, na monitore od PC naskočí názov notebooku, a na obrazovke je vidieť načítavanie windowsu. Po načítaní sa monitor uvedie do spánkového režimu, a nič viac sa nedeje. Na tomto fóre som čítal, že je potrebné stlačiť tlačilo Fn, a príslušné tlačidlo F (napr. F4 či F5), ale ani tak sa nič nezmení a monitor od PC je naďalej čierny a nečinný.
Vie mi niekto poradiť?