Nejde nainstalovat ovladac od ATI
Nejde nainstalovat ovladac od ATI
Hadze mi tuto chybu a dalej sa nepohnem. Stretol sa s tym niekto?
Re: Nejde nainstalovat ovladac od ATI
Aký máš OS (verzia WINu, x86 -x64)? Akú grafickú kartu? Akú verziu ovládača(ou) si skúšal inštalovať (10.9, 10.8...)? Nepreinštaloval si v poslednej dobe windows? Pravidelne updatuješ drivery graf karty (doteraz bez chyby)? Skúšal si stiahnuť driver nanovo?
Možnosti:
Možnosti:
- Pred inštaláciou nového driveru, odinštaluj cez inštalačný program ati komplet všetok software od ati (CCC, Driver, Konverzia videa atď.)
reštartuj PC a spusti inštaláciu. - Ak sťahuješ komplet driver (ccc+dsiplay driver), tak skús stiahnuť a nainštalovať len display driver.
Ak nepôjde nainštalovať klasickým spôsobom cez setup, tak updatni driver manuálne cez správcu zariadení.
mam windows 7 64bit...instalovany v juli
grafika je ATI 4830 512mb od asusu
drivery updatujem pravidelne...instaloval som 10.9...no pred tym som 10.8 odinstaloval cez nejaky unistalator (uz neviem jaky...nasiel som ho kdesi na nete) a ked som siel nainstalovat 10.9 tak odvtedy mi vypisuje toto
doteraz neboli problemy, takze nieco zrejme pokaslal ten uninstalator...
skusal som vsetko od ati odinstalovat, restart a znovu nainstalovat, no nepomaha to
skusal som urobit aj update cez windows, aj instalovat cisto iba dd, aj original drivery z cd, no bez uspechu
grafika je ATI 4830 512mb od asusu
drivery updatujem pravidelne...instaloval som 10.9...no pred tym som 10.8 odinstaloval cez nejaky unistalator (uz neviem jaky...nasiel som ho kdesi na nete) a ked som siel nainstalovat 10.9 tak odvtedy mi vypisuje toto
doteraz neboli problemy, takze nieco zrejme pokaslal ten uninstalator...
skusal som vsetko od ati odinstalovat, restart a znovu nainstalovat, no nepomaha to
skusal som urobit aj update cez windows, aj instalovat cisto iba dd, aj original drivery z cd, no bez uspechu
A tú manuálnu inštaláciu cez správcu zariadení si neskúšal?
aj to som uz skusal 
Skús nainštalovať znova 10.8 http://support.amd.com/us/gpudownload/w ... sta64.aspx
nepomaha...skusal som aj starsie verzie a stale to iste
Nahral som ti video, ako updatnúť driver cez správcu zariadení pomocou inf súboru (ak si to už nerobil):
Ak si to už takto skúšal, tak potom považuj tento postup za bezpredmetný.
- Keď sa inštalácia skončí, reštartuj PC.
- Po reštarte, spusti klasický ati setup (C:/Ati/Support/10-9_vista64_win7_64_dd/Setup.exe a v ňom namiesto install zvoľ uninstall a odinštaluj všetko, čo tam budeš môcť odinštalovať.
- Reštartuj PC.
- Po reštarte znova spusti setup a nainštaluj display driver a ak potrebuješ tak aj ccc.
Ak si to už takto skúšal, tak potom považuj tento postup za bezpredmetný.
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
len tak zo srandy pusti ccleaner, osobne to vidím na chybu win niekde v registroch
funguje to
ja som to pred tym skusal, ale trochu inak (pouzil som tu prvu moznost), takze dakujem Goten
som zvedavy ci dalsi update uz pojde hladko...
//autoeditácia príspevku (20 Sep 2010, 20:08)
este mam jednu otazku...viem, ze v ccc od verzie 10.6 myslim nefunguje pri zapnutom ATI overdrive spätne podtaktovavanie a tak som nainstaloval ccc 10.5 no stale to nejde...koli tomu som sa dostal do toho problemu, ktory som mal, lebo som sa s tym babral...raz sa mi to podarilo rozbehat, ale teraz sa mi to nejak nedari
ja som to pred tym skusal, ale trochu inak (pouzil som tu prvu moznost), takze dakujem Goten
som zvedavy ci dalsi update uz pojde hladko...
//autoeditácia príspevku (20 Sep 2010, 20:08)
este mam jednu otazku...viem, ze v ccc od verzie 10.6 myslim nefunguje pri zapnutom ATI overdrive spätne podtaktovavanie a tak som nainstaloval ccc 10.5 no stale to nejde...koli tomu som sa dostal do toho problemu, ktory som mal, lebo som sa s tym babral...raz sa mi to podarilo rozbehat, ale teraz sa mi to nejak nedari
-
R1k1nko
Darca
caute mam dost podobny problem .. mam XP 32
HD 5670 radeon
skusal som tam dat ovladace z CDcka co bolo v krabici
potom som stiahol najnovsie / starsie a este starsie ..a stale to iste ..
vid priloha :word subor o protokole z instalacie a jpg ( kde ukazuje tu chybu )
jedine co nechcem je menit win ... nechce sami znova instalovat kopec programov atd...
HD 5670 radeon
jedine co nechcem je menit win ... nechce sami znova instalovat kopec programov atd...
- Prílohy
-
- ati.docx
- (17.87 KiB) 10 stiahnutí
Stiahni tu, ten ti musí ísť.R1k1nko napísal:caute mam dost podobny problem .. mam XP 32
HD 5670 radeon
http://sites.amd.com/us/game/downloads/ ... xp-32.aspx
-
R1k1nko
Darca
to iste !
ta ista chyba na tom istom mieste...
nebude chyba vo WIN XP ?? ( mojom ?? )
ta ista chyba na tom istom mieste...
nebude chyba vo WIN XP ?? ( mojom ?? )
Skús to nainštalovať v núdzovom režime.
-
masterdead
SysAdmin
Ake XP? SP3? Ktore aktualizacie mas posledne? Aktualizuj DirectX a .NET Framework a malo by to ist.
no mal som XP sp3 ale uz som dal WIN7 kde ste toto vsetko pisali tak som presiel... nakoniec sa vsetko podarilo sice mi blbne dost veci.....
( pisem z tohoto nicku lebo na mojom "neviem heslo ")
( pisem z tohoto nicku lebo na mojom "neviem heslo ")