Nazor na moju situation...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Nazor na moju situation...

Príspevok od používateľa Fabo »

Friend zone...

odporucam video:
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

apropo tzv. Friend zone, podla mna je to cele trochu nepochopene.
Skusim vysvetlit ako tu istu situaciu rozdielne chape baba a ako chalan:

Obaja su si do znacnej miery sympaticky, stale spolu komunikuju, chodia von, maju podobne aktivity, vsetko je to ale v rovine kamaratstva.
Baba vidi celu situaciu jednoznacne, berie ho odzaciatku iba ako kamosa, nic ine od vztahu s nim necaka a ani mu nedava ziadne signaly ze by to chcela niekam inam posunut a preto v tom celom nevidi nic nejasne, alebo problematicke.
Ale chalan to berie inac.Chce viac a sice chape ze ich vzajomny vztah je v iba v rovine kamaratstva, ale zaroven podlieha sebaklamu, ze pokial sa budu dalej stretavat, tak to musi niekedy v skorej buducnosti automaticky prerast do vyssieho levelu.
Lenze nemusi, pretoze ak zenu muz vnutorne nepritahuje, tak sa moze aj na hlavu postavit, to je ta tzv "chemia", ktora bud je, alebo nie je.

Preco to pisem? pretoze chalani si obcas mylne myslia ze kamosit sa s babou je skoro to iste ako s nou uz mat hlbsi vztah a potom ked sa ich predstavy nesplnia, tak sa na danu babu urazia, pritom v skutocnosti chyba je u nich pretoze nevnimali situaciu taku aka je..

A teraz v jednej vete, v ktorej je cela podstata:
°Pokial nie je "to" v "tom", tak sa nedeje vobec nic a ani o nic nejde°
:D :smt006
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

v podstate rozdiel medzi kamaratstvom s dotycnou a chodenim s dotycnou je ten ze len kamarat sex nedostane. Aj ked to neplati vzdy :D
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

ser na ňu... Ona je ten typ, čo musí byť s každým zadobre. A nerieš nič cez FB, lebo potom sa nikdy nenaučíš komunikovať v realite. GL.
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

gogo956 napísal:apropo tzv. Friend zone, podla mna je to cele trochu nepochopene.
Skusim vysvetlit ako tu istu situaciu rozdielne chape baba a ako chalan:

Obaja su si do znacnej miery sympaticky, stale spolu komunikuju, chodia von, maju podobne aktivity, vsetko je to ale v rovine kamaratstva.
Baba vidi celu situaciu jednoznacne, berie ho odzaciatku iba ako kamosa, nic ine od vztahu s nim necaka a ani mu nedava ziadne signaly ze by to chcela niekam inam posunut a preto v tom celom nevidi nic nejasne, alebo problematicke.
Ale chalan to berie inac.Chce viac a sice chape ze ich vzajomny vztah je v iba v rovine kamaratstva, ale zaroven podlieha sebaklamu, ze pokial sa budu dalej stretavat, tak to musi niekedy v skorej buducnosti automaticky prerast do vyssieho levelu.
Lenze nemusi, pretoze ak zenu muz vnutorne nepritahuje, tak sa moze aj na hlavu postavit, to je ta tzv "chemia", ktora bud je, alebo nie je.

Preco to pisem? pretoze chalani si obcas mylne myslia ze kamosit sa s babou je skoro to iste ako s nou uz mat hlbsi vztah a potom ked sa ich predstavy nesplnia, tak sa na danu babu urazia, pritom v skutocnosti chyba je u nich pretoze nevnimali situaciu taku aka je..

A teraz v jednej vete, v ktorej je cela podstata:
°Pokial nie je "to" v "tom", tak sa nedeje vobec nic a ani o nic nejde°
:D :smt006
ako baba musim nesuhlasit s tym "vseobecne odlisnym chapanim" baby a chalana. v skratke: je to INDIVIDUALNE. ale vzdy je treba vychadzat z toho skeptickejsieho hladiska a ratat s tym, ze ked sme kamarati a mne vztah (chodenie) pride ako jasny, pravdepodobny alebo len mozny, ze ten druhy sa nad tym absolutne nikdy ani nezamyslel a je to pre neho nieze scifi ale vtipne fantasy :)

napokon, aj ked je nieco v niecom, stale o nic ist nemusi :D
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

kathleen

tak urcite ze to byva aj opacne,ze baba chce viac a chalan nie, ale castejsie je to podla mna tak ako to som to opisal.. :)
Napísať odpoveď