top speed na lyziach
Re: top speed na lyziach
Ty si iny debo.....debo3000 napísal:ako som uz napisal vyssie, tak to bolo merane gps z mobilu takze neviem ci je to iste ale mozem ti potvrdit ze tato rychlost bola namerana hned rano ked bol prazdny svah a nadherne upraveny. A ku tym lyziam, tiez mam atomic s carvnigom, aj ked neviem presne aky model (kupene boli pred rokom asi za 15k) a jazdim casto rychlejsie ako pretekary ktory tam trenuju.
A inac my sa ti tu snazime vysvetlit na dvoch stranach, ze ten tvoj GPS je ako za korunu nozik.....ani ho uz nezapinaj, lebo vidis , ze teraz nemozes verit nikomu....ludia odzubuju na kazdom rohu.
Pozeral si už niekedy aspoň v telke zjazd svetového pohára? Lebo pretekári tam majú maximálnu rýchlosť okolo 120 km/h, takže ak si odmeral 123 km/h, tak by si to mal naozaj vyskúšať profesionálne. Predpokladám, že tú zjazdovku v Ružomberku si spravil ešte aj s efektným 70 - metrovým skokom, nie?debo3000 napísal:ako som uz napisal vyssie, tak to bolo merane gps z mobilu takze neviem ci je to iste ale mozem ti potvrdit ze tato rychlost bola namerana hned rano ked bol prazdny svah a nadherne upraveny. A ku tym lyziam, tiez mam atomic s carvnigom, aj ked neviem presne aky model (kupene boli pred rokom asi za 15k) a jazdim casto rychlejsie ako pretekary ktory tam trenuju.
Túto tému by nemali locknúť, ale rovno vymazať...
Lub0$ ty si myslíš, že sa musiš pritom meraní pozerať na displej,
stačí ti že máš napr. NOKIA N95, N97, E52... a mobil máš v bunde a nakonci si pozreš MAX SPEED.
//autoeditácia príspevku (25 Feb 2011, 18:08)
//autoeditácia príspevku (25 Feb 2011, 18:09)
stačí ti že máš napr. NOKIA N95, N97, E52... a mobil máš v bunde a nakonci si pozreš MAX SPEED.
//autoeditácia príspevku (25 Feb 2011, 18:08)
Pozri sa niekedy na EUROSPORT a uvidis kolko idu zjazdari, aj 140kmh, tak neviem co tu trepes ze je to nerealne.Mateq napísal:![]()
, čo slovo to perla, 120km/h určite niekde na Donovaloch, medzi ľuďmi nie? Vzapati po 1. prispevku si nase*ies do huby ze to je nereálne, no napriek tomu že vieš aká je to kravina to sem pastneš... Si mal zvyšné rakety zo Silvestra pozastrkávané v riti, že?
//autoeditácia príspevku (25 Feb 2011, 18:09)
To ti mobil mera, GPS (Ak vies co to je), a staci ze to mas v bunde a to ti ulozi v mobile max speed.Lub0$ napísal:Prave to som chcel napisat....pri 120ke vytiahol mobil z vrecka, zapol si GPS a pozeral sa na displej, ze akou ide rychlosotu, cize to znamena, ze mal obe palice v jednej ruke a bol asi aj trosku vystrety....
Ale tých 130 km/h jazdia zjazdári, čiže profesionáli a nie 15 - roční chlapci na slovenských kopcoch 
62843.5km/h...
120km/h si kedy siel na lyziach... na Slovensku poriadne ani taky kopec nemame kde by si tolko siel :]
ja cca 30 km/h na boarde... a to mi sople mrzli pod nosom
120km/h si kedy siel na lyziach... na Slovensku poriadne ani taky kopec nemame kde by si tolko siel :]
LOL, ten týpek je srandovný, že 123 km/h.
A mennen1 bude on, fake účet.
A mennen1 bude on, fake účet.
Clovek sa aspon dobre nasmeje pri tych topicoch

Tento rok som 2x meral.. na Plejsoch.. hehe.. jeden týždeň integrované GPS v E52ke.. nejakých 80km/h za poslednú polhodinku lyžovania.. druhý týždeň som si na bundu zavesil externý GPS modul z nokie, ktorý zvyčajne meria presnejšie.. a ten mi ukázal 108km/h... ale či sú to relevantné čísla, neviem. Modul som totiž nevypol, vetrovku hodil do auta.. a keď som doma všetko vypínal, našiel som tam maximálnu rýchlosť 186km/h. Čiže buď som až tak rozbehol tú poslednú jazdu k autu alebo som tak rýchlo preletel tankodrom Krompachy -> KE.. na osvedčenej 1.4MPi 50kW.....

-
javatar
Hardcore addict
30 km/h je 8,33333 m/s a to som hadam kym som nemal svoj 15 kg ruksak na bruchu aj ubehol (vychadza to 100m sprint za 12 sec) -> isto si dal aj viacxmatkoo napísal:62843.5km/h...
Tych 80 sa mi zda byt celkom realne.brm napísal:Tento rok som 2x meral.. na Plejsoch.. hehe.. jeden týždeň integrované GPS v E52ke.. nejakých 80km/h za poslednú polhodinku lyžovania.. druhý týždeň som si na bundu zavesil externý GPS modul z nokie, ktorý zvyčajne meria presnejšie.. a ten mi ukázal 108km/h... ale či sú to relevantné čísla, neviem. Modul som totiž nevypol, vetrovku hodil do auta.. a keď som doma všetko vypínal, našiel som tam maximálnu rýchlosť 186km/h. Čiže buď som až tak rozbehol tú poslednú jazdu k autu alebo som tak rýchlo preletel tankodrom Krompachy -> KE.. na osvedčenej 1.4MPi 50kW.....
Nikdy som si to nemeral... buducu lyziarsku sezonu skusim.
Ja som kedysi isel v Cicmanoch susom dole a typujem to na takych 70-80 km/h mozno viac (ked idem na motorke tak od 50 km/h mi slzia oci
tak bolo to urcite viac) ale urcite nie 120
Toto neni kur*a hosi guthen tag
2x sa mi nieco podobne podarilo z Lukovej na Priehybu ale tam sa neda ist rovno dole lebo tam su aj ludia a nechcem mat niekoho na svedomi