top speed na lyziach

O športe...
Zaxman
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

jaaaaaj tak ked si taky profesional tak ako ppočuvam ked toto dokažeš na zjazdovke tak na profesionalnej drahe by si možno vyhral olipiadu ?? čo nejdeš ?? za slovensko ?? ..................
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

Gajdy napísal:sam si nafukani mna nebavi lyzovat hore dole oblucki tak co

//inak dik z k-
nemas za co, za svojim nazorom si stojim. a to ze nevies pisat si zase potvrdil. a lyzovat "hore dole" sa neda. dole este ako tak, ale hore bez pomoci vleku nie. ha a mas to tam
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ale ked ma te rakety v zadku tak to ide aj dole ...........ha a mas to aj ty :D
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: top speed na lyziach

Príspevok od používateľa Lub0$ »

debo3000 napísal:ako som uz napisal vyssie, tak to bolo merane gps z mobilu takze neviem ci je to iste ale mozem ti potvrdit ze tato rychlost bola namerana hned rano ked bol prazdny svah a nadherne upraveny. A ku tym lyziam, tiez mam atomic s carvnigom, aj ked neviem presne aky model (kupene boli pred rokom asi za 15k) a jazdim casto rychlejsie ako pretekary ktory tam trenuju.
Ty si iny debo.....
A inac my sa ti tu snazime vysvetlit na dvoch stranach, ze ten tvoj GPS je ako za korunu nozik.....ani ho uz nezapinaj, lebo vidis , ze teraz nemozes verit nikomu....ludia odzubuju na kazdom rohu. :idea:
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

debo3000 napísal:ako som uz napisal vyssie, tak to bolo merane gps z mobilu takze neviem ci je to iste ale mozem ti potvrdit ze tato rychlost bola namerana hned rano ked bol prazdny svah a nadherne upraveny. A ku tym lyziam, tiez mam atomic s carvnigom, aj ked neviem presne aky model (kupene boli pred rokom asi za 15k) a jazdim casto rychlejsie ako pretekary ktory tam trenuju.
Pozeral si už niekedy aspoň v telke zjazd svetového pohára? Lebo pretekári tam majú maximálnu rýchlosť okolo 120 km/h, takže ak si odmeral 123 km/h, tak by si to mal naozaj vyskúšať profesionálne. Predpokladám, že tú zjazdovku v Ružomberku si spravil ešte aj s efektným 70 - metrovým skokom, nie? :roll:

Túto tému by nemali locknúť, ale rovno vymazať...
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ale on ma liže za 15k .................tam ti profesionali maju zle lyže take lacne z tesca a nemaju dobrych trenerov ako on ...........to bude tým
mennen1
Novice
Novice

Príspevok od používateľa mennen1 »

Lub0$ ty si myslíš, že sa musiš pritom meraní pozerať na displej, :lol: :lol: :lol:
stačí ti že máš napr. NOKIA N95, N97, E52... a mobil máš v bunde a nakonci si pozreš MAX SPEED. :smt033

//autoeditácia príspevku (25 Feb 2011, 18:08)
Mateq napísal::smt043 :smt044, čo slovo to perla, 120km/h určite niekde na Donovaloch, medzi ľuďmi nie? Vzapati po 1. prispevku si nase*ies do huby ze to je nereálne, no napriek tomu že vieš aká je to kravina to sem pastneš... Si mal zvyšné rakety zo Silvestra pozastrkávané v riti, že?
Pozri sa niekedy na EUROSPORT a uvidis kolko idu zjazdari, aj 140kmh, tak neviem co tu trepes ze je to nerealne. :lol:

//autoeditácia príspevku (25 Feb 2011, 18:09)
Lub0$ napísal:Prave to som chcel napisat....pri 120ke vytiahol mobil z vrecka, zapol si GPS a pozeral sa na displej, ze akou ide rychlosotu, cize to znamena, ze mal obe palice v jednej ruke a bol asi aj trosku vystrety.... :D
To ti mobil mera, GPS (Ak vies co to je), a staci ze to mas v bunde a to ti ulozi v mobile max speed.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ale tých 130 km/h jazdia zjazdári, čiže profesionáli a nie 15 - roční chlapci na slovenských kopcoch :wink:
xmatkoo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xmatkoo »

62843.5km/h...
120km/h si kedy siel na lyziach... na Slovensku poriadne ani taky kopec nemame kde by si tolko siel :]
ja cca 30 km/h na boarde... a to mi sople mrzli pod nosom ;)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

LOL, ten týpek je srandovný, že 123 km/h. :lol:

A mennen1 bude on, fake účet.
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Acer01 »

Clovek sa aspon dobre nasmeje pri tych topicoch :lol: :lol: :lol:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Tento rok som 2x meral.. na Plejsoch.. hehe.. jeden týždeň integrované GPS v E52ke.. nejakých 80km/h za poslednú polhodinku lyžovania.. druhý týždeň som si na bundu zavesil externý GPS modul z nokie, ktorý zvyčajne meria presnejšie.. a ten mi ukázal 108km/h... ale či sú to relevantné čísla, neviem. Modul som totiž nevypol, vetrovku hodil do auta.. a keď som doma všetko vypínal, našiel som tam maximálnu rýchlosť 186km/h. Čiže buď som až tak rozbehol tú poslednú jazdu k autu alebo som tak rýchlo preletel tankodrom Krompachy -> KE.. na osvedčenej 1.4MPi 50kW.....

:D
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

xmatkoo napísal:62843.5km/h...
120km/h si kedy siel na lyziach... na Slovensku poriadne ani taky kopec nemame kde by si tolko siel :]
ja cca 30 km/h na boarde... a to mi sople mrzli pod nosom ;)
30 km/h je 8,33333 m/s a to som hadam kym som nemal svoj 15 kg ruksak na bruchu aj ubehol (vychadza to 100m sprint za 12 sec) -> isto si dal aj viac
brm napísal:Tento rok som 2x meral.. na Plejsoch.. hehe.. jeden týždeň integrované GPS v E52ke.. nejakých 80km/h za poslednú polhodinku lyžovania.. druhý týždeň som si na bundu zavesil externý GPS modul z nokie, ktorý zvyčajne meria presnejšie.. a ten mi ukázal 108km/h... ale či sú to relevantné čísla, neviem. Modul som totiž nevypol, vetrovku hodil do auta.. a keď som doma všetko vypínal, našiel som tam maximálnu rýchlosť 186km/h. Čiže buď som až tak rozbehol tú poslednú jazdu k autu alebo som tak rýchlo preletel tankodrom Krompachy -> KE.. na osvedčenej 1.4MPi 50kW.....
:D
Tych 80 sa mi zda byt celkom realne.

Nikdy som si to nemeral... buducu lyziarsku sezonu skusim. ;-)
Fogas11
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Fogas11 »

Ja som kedysi isel v Cicmanoch susom dole a typujem to na takych 70-80 km/h mozno viac (ked idem na motorke tak od 50 km/h mi slzia oci :D tak bolo to urcite viac) ale urcite nie 120 :D Toto neni kur*a hosi guthen tag :) 2x sa mi nieco podobne podarilo z Lukovej na Priehybu ale tam sa neda ist rovno dole lebo tam su aj ludia a nechcem mat niekoho na svedomi
Napísať odpoveď