Hrčanie v zdroji
Hrčanie v zdroji
čavte mal som starý a nie velmi dobrý zdroj začal s neznameho dovodu vo vnutri strašne hrcat alebo piskat tak so msa rozhdol ze si kuopim novy mam coler master pro silent 600 W a co? hrci to o nieco menej ale stále zdroj ma visiel skoro 100 E a nezabralo aj tak plss neviete co by to mohlo robit uz mam taky pocit ze to bude maticna doska ktora do zapricinuje :moje pc:amd phenom x 4 940 3.0 ghz,5 gb ram,asus gtx 560 ti,win 7 64 bit,cooler master pro silent 600 W plss poradte co to moze byt nerad by som odpalil zdroj za 100 E 
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Hrčanie v zdroji
Si si istý že Ti hrčí zdroj? 
100% ze to je zdroj to robi tesni pri napajany do zdoroja
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
to si uz mohol radsej enermax alebo corsair a nie coler master pro silent 600 W 
A to je takový problém vymontovat zdroj, sundat vrchní kryt, odšroubovat 4 šroubky, vyčistit a naolejovat ložisko a složit to?
hej hej hosi ten zdroj ma asi odvrtene mozno tak 30 hodin ty lozisko to je nieco ako keby drnili nejake cievky abo take
No ja hovorím samozrejme o tom starom... tak to skús, ten nový reklamuj a zober si miesto neho niečo iné.
to ti mozu pistat aj na grafike..napr ja mam pri pc blizko zasuvku a v nej nabijacku a tiez som si myslel ze nejak divne pisti zdroj a to nabijacka na telefon tak hnusnema3oss11 napísal:hej hej hosi ten zdroj ma asi odvrtene mozno tak 30 hodin ty lozisko to je nieco ako keby drnili nejake cievky abo take