K téme ešte dodám, že bol by som rád, keby som vedel, kto mi tu karmu dal... ale tu sa to riešilo a nič z toho
WTF ?a ja ko*ot som ti veril. potom ti v nejakom okamihu je*lo a už si tam kde si. a kludne tam aj ostan.
WTF ?a ja ko*ot som ti veril. potom ti v nejakom okamihu je*lo a už si tam kde si. a kludne tam aj ostan.
a ešte k tomu keď je tu na fóre taký psychoš ako ja čo takých ako on "loví" na raňajky...cize konformny ko*ot hej? (jeeej diky moosha, naucil som sa vdaka tebe dneska nove slovicko... len fakt skoda ze mi to tak divne znelo az som si musel overit ci existuje a pritom neexistuje... heheeej aspon som si nasiel spravnu formuuplink napísal:Ja som karmafrodit a považujem karmu za jeden z určujúcich ukazovateľov jedinca poukazujúci na jeho schopnosť prispôsobiť sa a vyhovieť širokým masám ľudí, resp. etník, filozofií, náboženstiev a inými odlišnosťami definovaných ľudí. Imo 100x lepšie ako nejaký cash mod, alebo podobné alternatívy.
Inak toto je veľmi dobry nápad. Som zaGangy napísal:
Preto som uz davno navrhoval aby si audio nasiel cas a nakodil mod ktory by na kazdu novu prijatu karmu upozornoval v menu zmenou farby tlacidla Karma (ktore by tam pribudlo), tak ako je to pri novych sukromnych spravach. Tak by kazdy vzdy hned vedel ci mu pribudla (resp. ubudla) nejaka karma a nemusel by X krat denne liezt na svoj profil.
Teba nikdo nekarmuje bezdovodne, lebo aj keby ti prisla k- za prispevok "Ahoj", tak je to proste preto ze si imbecil, nie preto ze niekdo mal chut karmovat.Janio napísal:Nj, karma by nemala byť anonymná na tomto fóre, je toľko poserov, čo sa boja podpísať, aby im náhodou to neoplatil... Ba niektorí sú takí sprostí, že ani nevedia, začo karmuju, hlavne, že dajú - bez dôvodu...
To som si všimol zase ja
Ono je to aj o tom, ze karma by tym bola pozdvihnuta na nieco viac ako je. Filozofiou fora je to, ze karma vyjadruje dlhodobe posobenie uzivatela na fore a preto nie je dolezite oznamovat kazdu jednu zmenu.SRneC napísal:Tych je ale podla mna 1% resp. aktivne sem nechodia. Ved si admin normalne povedz ze sa ti nechce alebo co a nie taketo akoze-dovody.