ten kluk kterému bylo 17 a hrál ten sunday o tom psal na svůj twitter i fb, že je na final table a takové informace jeho smůla může si za to sám, ale já bych se asi taky musel pochlubit na fb třeba
mi-chau napísal:Turnaj som vytvoril ja, a o 18tej. Dnesny tam nebol ziaden, max tak CG stol. Inak znova opakujem, ze ak sa najde niekto, kto by sa rad podielal na sprave klubu, rad mu udelim admin prava.
ake su pristupove udaje k hojkarskemu klubu na starsoch?
Tak ked sme pri posielani "rakiet" do kanala tak prilozim aj ja jeden freeroll
Ten tipek s 2-6 dal 4 all in za sebou, ja som dostal svoje oblubene karty tak som si to este raisol all in nech mam istotu ze BB nehra a bum on si najde A-A, neprijemne no
čo som na pokerstars asi 2 mesiace tak som nehral ani jeden freeroll... Mám ja ale šťastie.
ale to som nechcel, chcel som sa vás spýtať aká bola vaša najvyššia výhra v cash game (za jednu handu) ja som max vyhral necelých 5 dolárov.
Maximalny CG bank na jednej hande som mal za 18USD. Ale bacha, na limite 0.02/0.05! Som si krasne vyhecoval dvoch na stole, mal som trojicku vs toppar s esokickerom vs dva pary. Vyssie limity ani nehravam, ked uz tak radsej drahsi turnaj..
//autoeditácia príspevku (13 Mar 2011, 23:31)
Ododnes bude v klube adminovat aj Ing. FijoK, tak sa to snad trosku rozhybe.
vdaka mi-chau za prava, dufam aj ja, ze sa to trochu rozbehne, skusim zacat nejakym turnajom....
//autoeditácia príspevku (14 Mar 2011, 0:16)
tak turnaj je na svete, bude sa hrat vo stvrtok 19:30 2+0.20 USD 6-max turnaj, dufam, ze sa nazbiera aspon jeden plny stol
Banda, pripominam, ze turnaj je uz zajtra, 19:30, mne do toho bohuzial nieco prislo, takze nemozem, dufam ale, ze sa niekto este prihlasi a nenechate v tom Grima sameho
Sam s Grimom hrat nebudem. Ak sa niekto prida tak sa este regnem..
//tak nic, opat iba Grim..
//autoeditácia príspevku (17 Mar 2011, 21:24)
Inak stalo sa Vam, ze idete kliknut na callBB ale tesne pred stlacenim mysitka nejaky chytrak sediaci pred vami posunie all-in? Takto som pekne dodrbal jeden turnaj co som mal rozohraty 2 a pol hodiny.
no mi-chau, ale to je dost tvoja nerozvaznost, ja neklikam hned ako besny pes, uz som sa aj odnaucil pozerat web ked hram, lebo sa mi stalo, ze som isiel na nieco kliknut na webe, zrazu mi vyskocilo okno s pokrom a klikol som na bet/call/raise...
Tak nerozvaznost.. ono ani ja neklikam ako besny pes, ale ten predo mnou bol chvilu prec a spustila sa casomiera. Reku ze tam zaskrtnem moznost a bum. A to s tym webom sa mi tiez uz raz stalo :-/
mi-chau napísal:Sam s Grimom hrat nebudem. Ak sa niekto prida tak sa este regnem..
//tak nic, opat iba Grim..
//autoeditácia príspevku (17 Mar 2011, 21:24)
Inak stalo sa Vam, ze idete kliknut na callBB ale tesne pred stlacenim mysitka nejaky chytrak sediaci pred vami posunie all-in? Takto som pekne dodrbal jeden turnaj co som mal rozohraty 2 a pol hodiny.
Nainstaluj si Table Ninju a hraj to iba klavesnicou.