FUCK YOU SVATCI
FUCK YOU SVATCI
hlavne ze ste svaty
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
Re: VÁŠ NÁZOR NA STRÁNKU ???
Pekný template
A teraz by si sem mohol hodiť niečo vlastné
-
weroro
Flash coder
Re: VÁŠ NÁZOR NA STRÁNKU
No ja neviem. Prácou grafika je celkový vzhľad web-stránky - rozlozenie prvkov, farebné zladenie, efekty. Ty píšeš, že si upravil len obrázky (vytvoril vlastné), ale to vie skoro každý. Umením pri celkovom návrhu grafiky pre web je práve rozložiť všetky prvky na strategické pozície a to si ty neurobil. Farby máš pekné, to musím uznať. Ale zmeniť obrázok neznamená, že si môžeš "nárokovať" na copyright designu. Je to len úprava grafických prvkov (a na tie máš copyright lebo si ich robil ty). Je to také isté ako tu na hojku. Celý grafický style je prácou Uplinka a všetky obrázky sú pod jeho CR. Rozloženie prvkov (design) fóra je už ale pod krídlami phpBB Group- respektíve toho kto vytvoril tému. (Myslím, lebo celé hojko je už upravené podľa potreby).
-
weroro
Flash coder
Áno, robím ukvapené závery, ale to len z toho dôvodu lebo tvoje dielo nemám s čím porovnať, neviem čo si zmenil a z toho dôvodu cítiť z mojich reakcií silný skepticizmus. Zo stránky mám príjemný pocit (čo som aj naznačil vetou "Farby máš pekné, to musím uznať.").
Ohľadne kódovania sa musíš obrátiť na niekoho iného. Ja som flash programátor, živím sa (aj) tým a iné jazyky ovládam len na úrovni, ktorá postačuje mne samému. V každom prípade dobre navrhnutý design flash webu, nie je tiež na zahodenie.
Ohľadne kódovania sa musíš obrátiť na niekoho iného. Ja som flash programátor, živím sa (aj) tým a iné jazyky ovládam len na úrovni, ktorá postačuje mne samému. V každom prípade dobre navrhnutý design flash webu, nie je tiež na zahodenie.
Tak prečo to chceš ohodnotiť ? Slušná reklama, že..
dal som si tú námaha, vyhľadať ten template, bolo to veľmi jednoduché
http://themes.mysitemyway.com/infocus/? ... css=coffee
veľa si tam toho nezmenil a čo si zmenil tak k horšiemu ďalej sa nebudem vyjadrovať, template je platený, neverím, že si ho kúpil ak sa nemýlim v tomto prípade sa jedná o krádež
http://themes.mysitemyway.com/infocus/? ... css=coffee
veľa si tam toho nezmenil a čo si zmenil tak k horšiemu ďalej sa nebudem vyjadrovať, template je platený, neverím, že si ho kúpil ak sa nemýlim v tomto prípade sa jedná o krádež
-
lekoklatik
VIP
nuž bylina. smutný si teraz asi ty ^^
-
weroro
Flash coder
Tak toto je pekná sračka a plagiát 
-
uplink
VIP
propernex - epic kill 
bylinka - keď u*ebem template a idem sa ním chváliť, tak len za dvoch splnených podmienok:
template kúpim s plnými právami pre úpravu
keď si pýtam názor durhých, uvediem pôvodný template a môj výtvor [v Tvojom prípade nepodarok]

bylinka - keď u*ebem template a idem sa ním chváliť, tak len za dvoch splnených podmienok:
Takze ako sa vyjadris teraz ?bylinka4 napísal:odpoved pre Leniv3c
je to moja prvá stránka...reklama? aká preboha... to už je smiešne...
miesto svojho názoru iba súdiš.. to je smutné...
-
uplink
VIP
Leniv3c - nevyjadrí sa nijak, od hanby sem už v živote nezavíta...
-
weroro
Flash coder
Chúďa žieňa. Aspoň zdrojáky mohla ošetriť.
Uplink prepáč ale nedá mi.
Uplink prepáč ale nedá mi.
Keď niečo ukradnem a idem sa chváliť, že je to moje, načo to budem kupovať?uplink napísal:bylinka - keď u*ebem template a idem sa ním chváliť, tak len za dvoch splnených podmienok: template kúpim s plnými právami pre úpravu
-
uplink
VIP
weroro - de jure. Mám XY kleintov, ktorým sa páči template a chcú ho upraviť. Kúpia, dajú mi ho prerobím. Musia mať na to samozrejme licenciu, resp. musí byť template "editorial".
-
vrtulnik
Medium Professional
To je chlapec. Ci?

Weroro, ja som Vrtulnik, nie Helikoptera.
(
)
To je teraz v mode.Keď niečo ukradnem a idem sa chváliť, že je to moje, načo to budem kupovať?
Weroro, ja som Vrtulnik, nie Helikoptera.
-
weroro
Flash coder
Uplink: ale v tom prípade sa nejedná o krádež. Buď si sa ty zle vyjadril alebo som ja zle pochopil.
bylinka - Keď si privlastním - ukradnem - cudziu prácu a budem ju verejne vydávať za svoje dielo, tak to môžem urobiť iba vtedy, keď si to to dielo, ktoré som ukradol, legálne zakúpim. {1 deleno 0}
Stručne: Keď som niečo ukradol, nemôžem to kúpiť, lebo som to ukradol asi preto, lebo na to nemám.
Ale kašľať na to, nebudeme sa tu doťahovať kvôli sprostostiam.
Helikoptéra: Podľa všetkého je to žena. (google)
Voľný preklad do môjho jazyka:bylinka - keď u*ebem template a idem sa ním chváliť, tak len za dvoch splnených podmienok: template kúpim s plnými právami pre úpravu
bylinka - Keď si privlastním - ukradnem - cudziu prácu a budem ju verejne vydávať za svoje dielo, tak to môžem urobiť iba vtedy, keď si to to dielo, ktoré som ukradol, legálne zakúpim. {1 deleno 0}
Stručne: Keď som niečo ukradol, nemôžem to kúpiť, lebo som to ukradol asi preto, lebo na to nemám.
Ale kašľať na to, nebudeme sa tu doťahovať kvôli sprostostiam.
Helikoptéra: Podľa všetkého je to žena. (google)