Mam neskutocne divny problem ... php skript pusteny cez Operu a IE ma iny vystup ako skript pusteny cez Firefox a Chrome.
V tom skripte ukladam heslo do databazy ...ak ho ulozim cez CH alebo FF tak mi tam prida znaky �� .... ked potrebujete viac info napiste.
Firefox + Chrome Vs Opera + IE
Re: Firefox + Chrome Vs Opera + IE
Samozrejme, že potrebujeme viac info. Zišlo by sa vedieť napríklad ako posielaš to heslo. Nezabudni pribaliť aj spôsob nastavenia charsetu.
ked myslis charset na pripojenie k db ten nenastavujem ... ked ho nastavim je problem s ukladanim niektorych pismen s mekcenom ked som to dal prec vsetko fici mam tam iba toto
ukladam to takto
to heslo s ktorym je problem je premenna sifra ... zvlastne je tiez ze ked otvorim phpmyadmin tak mi tie znaky nezobrazi iba ak ich vypisem cez FF a CH
Kód: Vybrať všetko
mysql_query("SET NAMES 'utf8'"); Kód: Vybrať všetko
$query = mysql_query("UPDATE tel_cisla SET tel_mac = '".$_POST['mac']."',tel_heslo = '".$sifra."',heslo_pin = '".$_POST['pinHeslo']."',tel_sn = '".$_POST['telSn']."',id_telefon = '".$_POST['typTelefonu']."' WHERE tel_cislo = '".$_GET['id']."' ");Re: Firefox + Chrome Vs Opera + IE
Ako máš nastavený charset v headeri a čo sa skrýva pod premennou $sifra?
Kód: Vybrať všetko
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8"> Re: Firefox + Chrome Vs Opera + IE
Z tých informácií, čo si napísal, sa nedá zistiť, v čom je problém (problém môže byť napr v tom, že tie znaky tam sú stále, ale IE a Opera ich zobrazujú inak).
Inak ak sú v tej premennej $sifra spracované údaje, tak problém pravdepodobne nie je prehliadač.
Inak ak sú v tej premennej $sifra spracované údaje, tak problém pravdepodobne nie je prehliadač.