Rozchod
Re: Rozchod
cestovat
zasadne sam, mimo opiteho stavu nejaky cas po rozchode su znami okolo otrava, nemozu to chapat, bud su oni stastne zadany ak aj nie, dlhodoby vztah je dost osobna vec, len medzi tymi dvomi
chce to len prekonat pociatocny strach, skusit cestovat po mestach/dedinach, cize medzi ludi, ale neznamych ludi, s ktorymi nie si dlho, takze mozes byt uvolneny
ak sa nechce kupovat letenka, viza, rec, staci aj Slovensko - vlakom, bus, alebo autom.
ides niekde do Svidnika, prespis v penzione/kempe, prejdes do Trebisova, pozrie sa muzeum, poprechadza po meste... zas niekde ide, prespi, pozrie, ako nalada
vyresetuje to hlavu a o 10-14 dni je doma novy, oddychnuty clovek
zasadne sam, mimo opiteho stavu nejaky cas po rozchode su znami okolo otrava, nemozu to chapat, bud su oni stastne zadany ak aj nie, dlhodoby vztah je dost osobna vec, len medzi tymi dvomi
chce to len prekonat pociatocny strach, skusit cestovat po mestach/dedinach, cize medzi ludi, ale neznamych ludi, s ktorymi nie si dlho, takze mozes byt uvolneny
ak sa nechce kupovat letenka, viza, rec, staci aj Slovensko - vlakom, bus, alebo autom.
ides niekde do Svidnika, prespis v penzione/kempe, prejdes do Trebisova, pozrie sa muzeum, poprechadza po meste... zas niekde ide, prespi, pozrie, ako nalada
vyresetuje to hlavu a o 10-14 dni je doma novy, oddychnuty clovek
alkohol sa mi neosvedčil, podnecoval len stavy smútku a na povrch vychádzali všetky nepríjemné pocity, radšej odísť mimo bežné prostredie, nejaký šport, turistika...
-
Peter_Retep
VIP
tak ked sa tu chalani vyjadrujete k teme ozrejmim ako to dopadlo: najlepsia taktika klin sa klinom vybija. opit som sa neopil, len som nahanal baby - niekolko bab
uz je to chvalabohu za mnou....takze vzhuru za dalsimi zenami!!!
uz je to chvalabohu za mnou....takze vzhuru za dalsimi zenami!!!
tak to si dobrý, za nejaký ten týždeň oželieť dva a pol ročný vzťah...
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
A co si ma z toho hlavu trieskat o stenu? Podla mna akykolvek cas nadbytocny "investovat" trapenim sa do stareho vztahu je len dalsi zabity cas. Takto sa ma pristupovat k veciam.. nevyjde a idem dalej..
srdcu sa da rozkazat.. ale "na ptaky jsme kraatkyyyy":)
-
Peter_Retep
VIP
ColdRain: akceptoval som situaciu a prijal realitu taka aka je. Spomeniem si na to, serie ma to este niekedy ale clovek sa musi pohnut dalej.
-
Janio
Zablokovaný
Veríš v osud ?sorry nechcem to rozpitvavat.....stalo sa co sa stat malo
tak to samozrejme netvrdím, ja taký postoj len schvalujem, ale niekedy je ťažko samému sebe rozkázať "3-2-1-odteraz nato serem"Soviet napísal:A co si ma z toho hlavu trieskat o stenu? Podla mna akykolvek cas nadbytocny "investovat" trapenim sa do stareho vztahu je len dalsi zabity cas. Takto sa ma pristupovat k veciam.. nevyjde a idem dalej..
-
Peter_Retep
VIP
janio: aj verim aj neverim. verim v to ze kazdy si je strojcom svojho osudu ale zaroven mam niekedy pocit ze tu je vyssia sila (nie je to Boh) ktora uvadza niektore veci do pohybu
-
maciatko99
Medium Star
Janio, čo ty vieš prosím ťa o ženách, keď si žiadnu ešte nemal a akurát tak si sa naučil trochu hrať na gitare, čo ti nebolo aj tak nič platné? Keď buďeš v situácii, že si rozhoch prežiješ a zistíš, čo to vôbec znamená a ako sa človek cíti, tak až potom prosím ťa rozdávaj rady. Jediné čo ti ostalo z tvojho pokusu o vzťah, tak to sú tvrdé bruška z gitary a možno myšlienky v hlave, že aké by to s ňou bolo.
Peter, čo si spravil, ak sa môžem opýtať? Nedávno si písal, že si bol prelietavý v minulosti a že teraz to nepotrebuješ, keď máš tú pravú. Bolo to tuší v mojej téme písané, ak sa dobre rozpamätávam. Predpokladám teda, že nevera doľahla aj na teba?
Peter, čo si spravil, ak sa môžem opýtať? Nedávno si písal, že si bol prelietavý v minulosti a že teraz to nepotrebuješ, keď máš tú pravú. Bolo to tuší v mojej téme písané, ak sa dobre rozpamätávam. Predpokladám teda, že nevera doľahla aj na teba?
-
Peter_Retep
VIP
maciatko: ano mal som ten pocit ze bola prava. ale tie city nejako vyhasli aj z jej ale aj z mojej strany. caste hadky, moj stres v praci a pripravy na statnice urobili svoje a dopadlo to tak ako to dopadnut malo. A nie nevera to nebola - som sice pokriveny charakter co sa tyka ku vztahu k zenam ale nie som hajzel bez chrbtovej kosti takze neveru by som spachat nedokazal
V tomto trošku chlapom "závidím" že sa pomerne rýchlo niektorí dokážu "vylízať" z toho hnusného pocitu po rozchode... mňa niektoré veci budú ešte dlho držať, ale posledný rozchod ma posilnil, poučil, ale bohužial aj veľmi zmenil 
-
Janio
Zablokovaný
Mačka, aká si ty sprostá
Dával som Petrovi nejaké rozumy ? Len som sa spýtal či verí v osud nič viac. To za nejakú extra radu nepovažujem... A čo o nich môžem vedieť ? Hmm záleží o ktorých... Z takých ako si ty (myslím, že vieš čo myslím... Proste jedno slovko, ktoré ťa presne vystihuje) nevyjde nikto. Takže o takých neviem nič, keďže ani oni samé nevedia. 
Peter: Ach ták... Aj by som ti "poradil" ale...
Peter: Ach ták... Aj by som ti "poradil" ale...
-
halabaster
Darca
Janio noze napis kolko si mal vztahov, ked sa pasujes na fore do role poradcu na vztahy. Vztahy myslim take, o ktorych vedela aj druha strana nielen v tvojej fantazii.
Ten s tou gitarou mozes vynechat, o tom uz vieme. Taktiez maru a hanu.
Ten s tou gitarou mozes vynechat, o tom uz vieme. Taktiez maru a hanu.
-
Janio
Zablokovaný
Keby si čítal pozornejšie, tak by si si aj prečítal, že nemám za potreby tu presne každý vzťah popisovať, a ani nebudem... Jedine ak by som danú situáciu zažil (konkretne s jednou osobou) tak to spomeniem nič viac... 
A ďalej by ma zaujímalo, že prečo všetci myslíte, že skúsenosti sa ziskávajú podľa počtu vzťahov.
Takže to mi vysvetlíte... Myslíte, že ten čo mal len jeden napr. 3 ročný vzťah má menej skúsenosti, ako 13 pracek, ktorý ich za mesiac vystriedal 20 ? Môžem so 100% istotou povedať, že nie je problém si nájsť vzťah, ale v ňom pretrvať
Preto pokladám tvoju otázku za úplne absurdnú. Skôr by si mal mi ty povedať, ako dlho si vo vzťahu pretrval... A tiež si tu Maru a Hanu môžeš vynechať.
(Mačiatko ty na toto nemusíš odpovedať, veď predsa všetci ťa tu poznáme a máme o tebe svoj názor)
A venujte sa autorovi témy nie mne...
A ďalej by ma zaujímalo, že prečo všetci myslíte, že skúsenosti sa ziskávajú podľa počtu vzťahov.
(Mačiatko ty na toto nemusíš odpovedať, veď predsa všetci ťa tu poznáme a máme o tebe svoj názor)
A venujte sa autorovi témy nie mne...
-
halabaster
Darca
Ja som mal 6 vztahov. Najdlhsi 3 roky najkratsi 5 mesiacov.
A preco to o tebe chcem vediet? Lebo ked si nemal ziadne vztahy a teda s v nich nic nezazil, tak hovoris a radis o niecom o com nevies absolutne nic ergo. len tu trollujes a trepes.
A preco to o tebe chcem vediet? Lebo ked si nemal ziadne vztahy a teda s v nich nic nezazil, tak hovoris a radis o niecom o com nevies absolutne nic ergo. len tu trollujes a trepes.
-
Janio
Zablokovaný
To je tvoj názor, keďže som nenapísal koľko som ich mal... Tak neviem skade usudzujete, že to bol ten jediný 
Ale viem, jeden debil nepochopí a ďalší debili si z neho zoberú príklad... Čím tu je, že ľudia si berú vždy príklad a správanie toho horšieho ?
Ale viem, jeden debil nepochopí a ďalší debili si z neho zoberú príklad... Čím tu je, že ľudia si berú vždy príklad a správanie toho horšieho ?
Petrovi:Klin klinom je podla mna skvely system na odohnanie chmur.Aspon sa clovek zabavi.
Zenam to dlhsie trva,ale tiez je lepsie sa odputat a hoc aj takym sposobom,ako byt smutny.
A ako si vravel,nebolo to uz ono...tak naco sa trapit a zakladat stroskotanecke temy na hojku XD
A vsetkym ostatnym riesiacim Janiove zakulisie-tema nie je prehladna.Myslim,ze Peter Janiovi odpovedal celkom normalne,nemal nic proti otazke,ktoru polozil.Ak by sa mu zdala debilna,tak si to s nim riesi sam.
Zenam to dlhsie trva,ale tiez je lepsie sa odputat a hoc aj takym sposobom,ako byt smutny.
A ako si vravel,nebolo to uz ono...tak naco sa trapit a zakladat stroskotanecke temy na hojku XD
A vsetkym ostatnym riesiacim Janiove zakulisie-tema nie je prehladna.Myslim,ze Peter Janiovi odpovedal celkom normalne,nemal nic proti otazke,ktoru polozil.Ak by sa mu zdala debilna,tak si to s nim riesi sam.
-
Peter_Retep
VIP
Insomnia: hej tema bola zalozena da sa povedat v amoku. potreboval som sa vykricat vypisat proste ulavit si
co sa tyka tych vztahov: podla mna nie je dolezita ani tak ako dlho ti ten vztah trval ale ako intenzivne si ho prezil. Cas vo vztah nehra rolu, vztah robia vztahom spolocne zazitky, emocie a vsetky tieto veci dokopy. Co sa tyka kolko som mal vztahov? tazko povedat. Vztahov ktore boli zalozene na sexe som mal dost, lez okrem sexu mi to nedavalo nic takze neviem ci to mozem nazvat vztahom - paradox heh
. Co sa tyka vztahov ako ho ludia normalne poznaju a vnimaju tak som mal asi tri. Raz som to napisal a napisem to zase - nie je kumst babu zbalit ale vydrzat vo vztahu!!!
co sa tyka tych vztahov: podla mna nie je dolezita ani tak ako dlho ti ten vztah trval ale ako intenzivne si ho prezil. Cas vo vztah nehra rolu, vztah robia vztahom spolocne zazitky, emocie a vsetky tieto veci dokopy. Co sa tyka kolko som mal vztahov? tazko povedat. Vztahov ktore boli zalozene na sexe som mal dost, lez okrem sexu mi to nedavalo nic takze neviem ci to mozem nazvat vztahom - paradox heh