Keylogger
Keylogger
Ahojte hojkáci, potrebujem poradiť s nejakým typom keyloggeru....Potreboval by som niečo také, že trebars prídem ku kamoške dam jej ho do PC, nezistí proste, že tam niečo má bude ukladať kompletný log (trebars čo si píše na POKECI a na Facebooku) a samozrejme v nejakých stĺpcoch zoradene trebars Facebook.com Login: taky a taky Heslo: hentake a take....proste takto vzorne poukladane a ešte žeby mi to odosielali trebars každých 5 hodín na mail, alebo takto....Viem, že požadujem veľa, ale budem vám vďačný ak mi poradíte...
(Komenty typu googlu atď si nechajte nepotrebujem príspevky na rôzných fórach z roku 2005-2010 potrebujem aktuálne novinky a vaše skúsenosti, veľmi pekne ĎAKUJEM!!:)
-
javatar
Hardcore addict
Re: Keylogger
http://download.cnet.com/Total-Spy/3000 ... 37018.html
nema to az tak skvely export ako chces ale je velmi citatelny
nema to az tak skvely export ako chces ale je velmi citatelny
Nwm ten sa mi nejako nepaci ako sorka ale potrebujem taky fakt dobre nerobi mi problem si zohnat serial alebo toto, to je najmenej len fakt zeby mi na email chodili kompletne logy napr. raz za dve hodiny a tak...
Ardamax Keylogger, vytvoríš s ním .exe súbor, ktorý po spustení začne čítať z klávesnice. Logy je možné dať posielať na mail napríklad každú hodinu (alebo inak, podľa toho ako nastavíš). Neviem však, či niečo robí antivírak s tým vytvorením exe súborom, ešte som to neskúšal.
-
djxtreme
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
nechcem byt OT, ale to takto obycajne smirujes kamaratov?
ale k teme, ja som jednoho casu testoval family keylogger, tam vsak islo len o zapisovanie do suboru, ktory som si nasledne prezeral, takze neviem ci tam bola aj moznost poslat to mailom. antivirak s tym problemy nemal,ale bolo to uz davno, odvtedy sa mohlo mnoho zmenit, vsak skus...
ale k teme, ja som jednoho casu testoval family keylogger, tam vsak islo len o zapisovanie do suboru, ktory som si nasledne prezeral, takze neviem ci tam bola aj moznost poslat to mailom. antivirak s tym problemy nemal,ale bolo to uz davno, odvtedy sa mohlo mnoho zmenit, vsak skus...
jj tento som si pred chvilou nainstaloval len vkuse ked zadam licencny klud vypise dakujeme a blablabla ale nikdy neaktivuje verziu a za dalsie nevies ako vytvorim ten .exe subor nedas mi nejaky postup alebo navod a este by si nemal link na ardamax keylogger 3.7 s crackom alebo ja nwm...Denco napísal:Ardamax Keylogger, vytvoríš s ním .exe súbor, ktorý po spustení začne čítať z klávesnice. Logy je možné dať posielať na mail napríklad každú hodinu (alebo inak, podľa toho ako nastavíš). Neviem však, či niečo robí antivírak s tým vytvorením exe súborom, ešte som to neskúšal.
Na YouTube je nato dosť tutorialov
http://www.youtube.com/results?search_q ... orial&aq=1
http://www.youtube.com/results?search_q ... orial&aq=1
Ahojte všetci, potreboval by som Vašu pomoc… Potrebujem nejaký dobrý, kvalitný KeyLogger (z istých osobných dôvodov), ibaže na žiaden taký neviem natrafiť…ako aj mnohí iní z Vás, aj ja som vyskúšal Ardamax KeyLogger, ale keď som ho stiahol (z tejto stránky: www.ardamax.com) a nahodil doň registračné meno a serial number, tak mi vždy fungoval len pár dní, potom mi bud zobrazilo hlásenie, že nie je nainštalovaný prehliadač logov alebo že program prestal pracovať a potom mi ho už nechce ani spustiť…A akýkoľvek iný KeyLogger okrem Ardamaxu vyskúšam, tak mi zobrazí, že nie je platnou aplikáciou Win32 (mám operačný ) systém Windows 7) a teda ani nespustí, a dokonca mi ho klasifikuje ako škodlivý súbor…Poraďte mi, čo mám robiť, prípadne mi poraďte nejaký KeyLogger, možno som ho ešte neskúšal
Za odpovede a rady vopred ďakujem.
aj mna byzaujimal jeden keylogger ...teraz som nasiel jeden externy, pripojite klavesnicu do toho externeho keyloggra a to nasledne do usb portu ...no pocul som o jednom no nikde som nan nenatrafil ...je to keylogger ktory sa automaticky spusta ked pripojite obycajne usb na ktorom je nainstalovani tento keylogger kt sa automaticky po starte windowsu spusti, neviete o niecom takomto?
Tak ja na mojom notebooku používam Refog Personal Monitor. Používam ho primárne ako monitor systému,ale má to aj dobrý keylogger. Tam sa dá všetko nastaviť,aj posielanie aj robenie screenshotov..
diky za typ a nemas na to free download?
a tak sa pýtam kua Gott.. pardon - moderátor. Blokol si mi prístup sem
http://www.hojko.com/ake-programy-by-ne ... 6-320.html
za pár OT nostalgických pokecov.
A teraz mám otázku moderátor - podporuje hojko.com warez?
- ak áno som už blazeovaný množstvom potenciálnych linkov na tieto fóra
- ak nie, pýtam sa: prečo ešte nebola táto téma vymazaná? zvlášť ak sa jedná o otázky tak zákerného sw ako predstavujú keyloggery?
tak Gott.. čakám na Tvoju premyslenú odpoveď.
Thanx.
Pig me and the whore ...
http://www.hojko.com/ake-programy-by-ne ... 6-320.html
za pár OT nostalgických pokecov.
A teraz mám otázku moderátor - podporuje hojko.com warez?
- ak áno som už blazeovaný množstvom potenciálnych linkov na tieto fóra
- ak nie, pýtam sa: prečo ešte nebola táto téma vymazaná? zvlášť ak sa jedná o otázky tak zákerného sw ako predstavujú keyloggery?
tak Gott.. čakám na Tvoju premyslenú odpoveď.
Thanx.
Pig me and the whore ...
-
Space5800
Medium Professional
lokkju a kde v tejto téme sa nachádza warez?
// možno som niečo prehliadol ale vážne tu žiadne cracky nevidím
// možno som niečo prehliadol ale vážne tu žiadne cracky nevidím
potrebujem keylogger ktory sa mi spusti ked zapojim usb do pc ...
Ja mam doma xp, nainstalujem doma na usb keylogger ...v skole ho potrebujem pouzit no tam mame vistu a obmedzene prava ..mam pochybnosti o tom ze ci si keylogger nevyzaduje mat nejaky subor v tom pc ...
Jeden typek v skole mi ukradol jedno konto a chcem ho dostat spat
uzivatel je odhlaseni, pripojim usb k pc a pri prihlaseni sa mi ten keylogger na tom usb zapne?
Ja mam doma xp, nainstalujem doma na usb keylogger ...v skole ho potrebujem pouzit no tam mame vistu a obmedzene prava ..mam pochybnosti o tom ze ci si keylogger nevyzaduje mat nejaky subor v tom pc ...
Jeden typek v skole mi ukradol jedno konto a chcem ho dostat spat
uzivatel je odhlaseni, pripojim usb k pc a pri prihlaseni sa mi ten keylogger na tom usb zapne?
-
javatar
Hardcore addict
no len ak to spravi az po prihlaseni tak asi neodchyti heslo ktore bude pisat.... zozen si HW keylogger
ale ja som nemyslel odchytenie pri prihlasovani do windowsu, ja som myslel ze ked je uzivatel odhlaseny a ja do compu strcim usb s nainstalovanum keyloggerom ci mi pojde ked sa prihlasi do windowsu a bude zaznamenavat co ten uzivatel pise ...ci sa keylogger zapne sam po prihlaseni
-
javatar
Hardcore addict
no zalezi ako je nakodeny a akym sposobom ho chces spustat - tym ze to nainstalujes na usb a strcis nedosiahnes uplne nic...
jak ze nic ...neexistuje nejaky autorun keylogger? ...a staci mi ho mat nainstalovany na usb, ci musi byt v pc? ...alebo ake by si postupoval ty, ake riesenie by si mi navrhol ...ak chces vediet moje podmienky, teda informacie o nastavenia SW v tom pc kde keylogger chcem pouzit
-
javatar
Hardcore addict
no keylogger taky asi neexistuje ale da sa napisat autorun pre USB aby sa keylohgger spustil... v tvojom pripade by som pouzil vyssie spomenuty total spy s tym ze ho musis neako inteligentne spustit az po jeho zalogovani...