Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
Re: Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
Chcel by som sa spýtať pár vecí. Mám originálnu verziu Css.
1. Môžem využívať na origoš verzii scripty ako sú napríklad b-hop ? Na niektorých servroch to je povolené ale nie je to tam automaticky.
2. Niekde som počul že vraj ak bude niekto používať na origoš verzii cheaty tak mu môže Valve zablokovať hru.. Je to pravda ??
3. Ak si chcem dať skiny do hry a potom ma omrzia ako ich vymažem z origoš verzie...
To je zatiaľ všetko
1. Môžem využívať na origoš verzii scripty ako sú napríklad b-hop ? Na niektorých servroch to je povolené ale nie je to tam automaticky.
2. Niekde som počul že vraj ak bude niekto používať na origoš verzii cheaty tak mu môže Valve zablokovať hru.. Je to pravda ??
3. Ak si chcem dať skiny do hry a potom ma omrzia ako ich vymažem z origoš verzie...
To je zatiaľ všetko
-
*****HERO*****
Guru wannabe
1. to si precitas v pravidlach daneho servera.
2. nie je to pravda. ak budes na originalnej verzii CSS pouzivat cheaty a budes hrat na VAC serveri, nezablokuju ti iba CSS, ale zablokuju ti vsetky hry, ktore idu na Source (Orange box) engine , napriklad aj Half-Life 2 : Deatmatch, Team Fortress 2, DoD Source.... aj ked ich na Steame nemas prave kupene a budes si ich chciet neskor na ten ucet kupit, budu stale zablokovane
3. predtym ako si nahras nove skiny si stare zakladne zalohujes. ked ta omrzia, jednoducho si ich nahras zo zalohy spat. je mozne, ze to zalohovat vobec netreba a staci tie nove skiny vymazat a pri pripajani na nejaky server sa ti tie zakladne stiahnu same. ak mas nejasnosti --> http://www.gamebanana.com/tuts/53
2. nie je to pravda. ak budes na originalnej verzii CSS pouzivat cheaty a budes hrat na VAC serveri, nezablokuju ti iba CSS, ale zablokuju ti vsetky hry, ktore idu na Source (Orange box) engine , napriklad aj Half-Life 2 : Deatmatch, Team Fortress 2, DoD Source.... aj ked ich na Steame nemas prave kupene a budes si ich chciet neskor na ten ucet kupit, budu stale zablokovane
3. predtym ako si nahras nove skiny si stare zakladne zalohujes. ked ta omrzia, jednoducho si ich nahras zo zalohy spat. je mozne, ze to zalohovat vobec netreba a staci tie nove skiny vymazat a pri pripajani na nejaky server sa ti tie zakladne stiahnu same. ak mas nejasnosti --> http://www.gamebanana.com/tuts/53
Okej díkes. Ale za Scripti ti nezablokujú hru však ?
Zdravím,
potreboval by som vedieť čo všetko musí mať webhosting vo výbave (napr. akú DB, aký prístup musí mať povolený, atď), aby na ňom bolo možné nainštalovať a rozbehať AMXBans a Psychostats. Nejaký súhrn týchto vecí by som potreboval. Dik
potreboval by som vedieť čo všetko musí mať webhosting vo výbave (napr. akú DB, aký prístup musí mať povolený, atď), aby na ňom bolo možné nainštalovať a rozbehať AMXBans a Psychostats. Nejaký súhrn týchto vecí by som potreboval. Dik
zdrastvujem ... chcel by som sa spytat preco v CS:S sa mi neda ulozit server do FAVOURITES ? ked si chcem pridat nejaky server vypne mi csko
-
*****HERO*****
Guru wannabe
lebo mas neoriginalnu zabugovanu verziu
Tusim bol nato aj fix, ked mas NS, ale uz presne neviem, skus pohladat.
Hero ale kamarat to instaloval s rovnakeho CD a ide mu to !!!
-
clubber123
Medium Expert
cafte stiahol som si cs zacne sa mi nacitavat a vyhodi mi tabulku ,,W_LoadWadFile: couldn´t load gfx.wad mam win 7. skuste co mam spravit
,,W_LoadWadFile: couldn´t load gfx.wad" - podľa mňa Ti tam chýba súbor gfx.wad 
-
redliner
King
- Kontaktovať používateľa:
čaute, neviem prečo ale z ničoho nič som prestal vidieť chat, dával som príkazy hud_saytext_time 5 a pod. avšak stále to nefičí 
-
*****HERO*****
Guru wannabe
a hud_saytext 0 si skusal?
-
redliner
King
- Kontaktovať používateľa:
vďaka k+*****HERO***** napísal:a hud_saytext 0 si skusal?
Zasekane CS
Som tu novy, hladal som ale tu, aj na celom internete. K mojmu problemu som ale nic nenasiel. Takze zacal mi sekat counter strike(niekedy aj pod 20 FPS), ale robi to LEN ked hram multiplayer a mam na obraze nejakeho hraca. Cim viac hracov momentalne vidim, tim vacsi pokles FPS. Ak hram singleplayer ide vsetko plynulo. Ak v multiplayeri nevidim hraca, ide taktiez vsetko plynulo. Mam notebook amilo Pa2510, radeon x1200, 2GB RAM 1,8GHz procesor, win7. Kedysi islo vsetko v poriadku,casom to vsak zacalo robit. Tak som kompletne sformatoval disk a nainstaloval nanovo win,ovladace,cs...robi to ale stale
..skusal som vsetky mozne ovladace, stale bez uspechu. Naozaj si s tymto neviem poradit. Neviem ani v com moze byt problem (pocitam ze grafika to mozno ani nebude)... Vedel by mi niekto poradit prosim vas?
Re: Zasekane CS
isto je to FPS, niesu to lagy?
rozhodne nie...je to skusane na roznych "internetoch"... PING pod 15
Pridaj sem video multyplayeru , a video single , potom ti mozem poraditRazR08 napísal:rozhodne nie...je to skusane na roznych "internetoch"... PING pod 15
SINGLEPLAYER http://leteckaposta.cz/674469059
MULTIPLAYER http://leteckaposta.cz/804155929
Dik borci aspon za ochotu
MULTIPLAYER http://leteckaposta.cz/804155929
Dik borci aspon za ochotu