Obtazovanie (zneuzivanie) deti Kňazmi

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Obtazovanie (zneuzivanie) deti Kňazmi

Príspevok od používateľa javatar »

Nuz je to oficialna platna teoria (aj ked ma medzery). Ak uz veris v neaku vyssiu moc (energiu, karmu, atd.) uz si agnostik (ak sa nemylim). Jedine zeby si mal inu teoriu ako evolucnu alebo neveril nicomu. Inu moznost ako byt ateistom a neverit evolucii nevidim.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

V tom pripade nedokazem sam seba presne zadefinovat. Rozhodne neverim v ziadneho boha, nabozenstvo sa mi hnusi, ale strikne v evoluciu tiez neverim. A som s tym spokojny a vobec ma to netrapi, moj zivot sa mi nezda byt o nic ukrateny.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

t0m4s3 - ak by si ostal týždeň bez kamarátov, diskotéky, priateľky, sexu, počítaču, internetu, akéhokoľvek "svetského" roztpýlenia, garantujem Ti že by si nenapísal že si so sebou spokojný.

Mal by si kopec času rozmýšľať nad tým čo má skutočnú hodnotu a nemusel by si prehlušovať volanie svojej duše [v ktorú neveríš] hlučnou zábavou sveta ktorá Ťa obklopuje.

Prečo myslíš že ľudia neznášajú byť sami a po tichu? Lebo ich usvedčuje vlastné vnútro z toho že márnia svoj čas, ktorý im bol daný a preto si musia rýchlo nájsť nejakú činnosť, len aby nepočuli pravdu.

Človek šalie z toho, keď ostane sám so sebou a má možnosť spoznávať sám seba. Tento proces sa volá "meditácia"...a svetskí ľudia sa mu všemožne vyhýbajú...

Ak ktokoľvek z Vás čo žije plne svetským spôsobom poprie tieto fakty, či už vedecké, alebo psychologické, buď klamete sami seba, alebo máte tak biľagované svedomie a dušu, že ste fubar...

Ako príklad uvediem seba a môjho otca. Keď sa dostanem do hlučnej spoločnosti, na diskotéku, alebo ku hulvátom, začne mi byť zle, pociťujem slabosť v nohách, točí sa mi hlava a mám pocit dezorientácie. Mierený hluk mi neubližuje, napr. keď si doma pustím "kino", ale hluk tvorený ľuďmi čo robia hurhaj ma ubíja enormne.

Naproti tomu môj tatino, ak je doma ticho, nebeží telka a rádio naraz, tak začne nervózne pobehovať, mrmlať si popod nos a byť agresívny a zúrivý. A to ani nemusí mať vypité, ani nič. Potrebuje sa obklopovať hlukom, krčmovým šumom, revom, "zábavou", chaosom, niečim čo ho rozptýli. Keď je v tichu a sám upadá do hlobkej depresie.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Evolúcia je jasná a dokázaná teória, existuje na ňu množstvo dôkazov. Iná teória nie je, lebo žiadna iná by nemala byť ako pravdivá.

ID je len "rozumnejší" stupeň kreacionizmu a už sme o ňom veľmi veľa predebatovali (hlavne so Stoporkom :) ).

uplink, inak s tým videom si robíš srandu ? Hentakých videí môžeš poslať tony, to som si istý. Nech ten ujo ide pred vedeckú komisiu do ich podmienok zhadzovať tehly.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

uplink napísal:
minimalne v 0:47 je na tu flasu nieco vystrelene, cele je to zostrihane a nevalna kvalita, co konkretne ma toto video dokazovat?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

uplink: si robíš pi*u =D Toto video dokazuje, že existuje Sila z Lucasových Star Wars (Ináč, btw, jeho firma, ILM alias Industrial Light and Magic, dokázala už v trikovej podobe kadečo :)).
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

aha ako ste mi pekne nahrali ma smatch - tak a už si teda odo mňa prosím Vás nepýtajte žiadne videá ani odkazy na akékoľvek zázraky, sú Vám len na posmech :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Inak, presne takéto videá, ktoré akože majú dokazovať zázraky a existenciu nadprirodzených síl, som čakal.

Niekedy ma až udivuje, že relatívne inteligentní ľudia dokážu veriť na vyslovené sprostosti. Kde sa to v tých ľuďoch berie ?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

hughito - keď to uvidíš naživo a budeš pred takým borcom mávať rukami jak kkt, tak možno začneš rozmýšľať ináč, viac k tomu nenapíšem. Ako som Vám napísal, a Vy ste to pekne splnili, budete si z toho robiť len prdel :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Každý racionálne zmýšľajúci človek, aj kresťan, by si z toho robil posmech. Pretože ty si buď bohovský dobrý troll, lepší ako ja a to je už čo povedať, alebo...Neviem. Pokiaľ chceš fakt vážne tým videom niečo dokazovať, tak mi to navodzuje otázku, či to myslíš vážne, alebo si z nás robíš ťažkú pi*u.
hughito
Redeemer
Redeemer

keď to uvidíš naživo
Naživo to ťažko uvidím, lebo naživo sa nič také neudeje. Akurát v nejakej koprfíldovej šov.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

http://www.disinfo.com/2010/04/man-surv ... -70-years/

http://www.telegraph.co.uk/news/worldne ... years.html

http://www.foxnews.com/health/2010/04/2 ... ter-years/

http://magazin.atlas.sk/spektrum/muz-kt ... 35427.html
Indický jogín bol dva týždne 24 hodín denne pod dozorom vojenských lekárov, ktorí ho počas skúmania podrobili meraniam aktivity srdca, magnetickej rezonancii aj krvným testom. Pokúšali sa totiž vyvrátiť jogínove tvrdenia, že vodu a jedlo k životu nepotrebuje.

Po dvoch týždňoch nepretržitého pozorovania museli lekári potvrdiť, že Prahlad Jani naozaj žiadnu potravu ani vodu do tela nedostal. Vedúci vojenských lekárov Ilavazahagan tiež dosvedčil, že jogín počas dvoch týždňov nebol ani na toalete. Ako sám jogín vysvetlil, vodu a potravu prijíma počas meditácie zo slnka. Voda mu vraj cez akýsi pomyselný otvor v podnebí kvapká do úst.

Aj lekári potvrdili, že obličky síce vylúčia moč, ale len v malých množstvách, no potrebu nemusí vykonávať, pretože moč „niekam“ mizne. Indický jogín je pre vedcov naozaj záhadou, pretože nikto nevie vysvetliť ako môže niekto žiť bez jedla a potravy 70 rokov.
In Your face...

hughito - je rozdiel medzi ilúziou a chi...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

uplink: http://www.neuveritelne.szm.com/ramy.htm In your face. Where is your god now.

//A man CLAIMS....
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

seth82 - jogína si radšej obskočil? A tým 5 korunovým webom si chcel povedať čo? :) že ho vytvorilo nejaké dieťa v 1992hom? Okay :)

Bol pod dozorom tých Vašich rádoby "vedcov" a "lekárov" :roll: takže to "claims" by som tam dal het ;)
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

uplink napísal:http://magazin.atlas.sk/spektrum/muz-kt ... 35427.html
In Your face...

hughito - je rozdiel medzi ilúziou a chi...
herp derp potencialna sila ludskeho mozgu a organizmu je obrovska a pomerne nepreskumana. to, ze v nieco veril nijak nedokazuje duchovno...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ViRuS - aha čiže ten jogín je vlastne Krang z dimenzie X z ninja korytnačiek, správne?

Každopádne dal som sem dva iracionálne deje, obom ste sa vysmiali. Takže sme opäť tam kde sme boli keď som hovoril že pre Vás je to všetko zbytočné. Som veľmi rád že ste mi to potvrdili aj v praxi. Ste ako tie malé myšky v labáku s červenými očkami, dá sa predvídať čo spravia :smt059
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

uplink: Je to taký istý dríst, ako si poslal ty. Dobre, že sem neposielaš niečo z Bosorky a podobných vecí.
A mám ešte jeden http://www.deepermeditation.net/oceanic ... guide.html
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

seth82 - ak sú pre Teba dané portáli čo som uviedol, pán kniha, na úrovni hentých vesmírnych ľudí 2.0 tak sa nemáme o čom ďalej baviť ;)

Toho jogína si mi nevyvrátil, ani tým rádobyvedcom, ani nikomu. Nedokážeš to vysvetliť a tak len rozhadzuješ ručičkami a snažíš sa odvrátiť pozornosť. Problém je že táto taktika nefunguje...nie na mňa :)

Ešte by sa niekto z Vás mohol uchýliť ku mimozemšťanom :lol:

ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

uplink napísal:ViRuS - aha čiže ten jogín je Krang z dimenzie X?
pozri, je to tlacova sprava, nie nejaka 500 stranova studia. tie informacie su tam urcite skreslene, navyse ako priznavaju, odsledovane su 2 tyzdne, ktore podla mna trenovany clovek ktory sa dokaze dostat do tranzu, bez jedla a potravy imo dokaze vydrzat...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ViRuS - toto presne hovoria v každom filme "vedci" keď sa blíži nejaká katastrofa. "To je v pohode, máme to pod kontrolou a vieme presne čo to je, všetko bude okay" a v zápätí na nich padne šuter z vesmíru :D ale pobavil si ma #1 :)
Zamknuté