Assassins Creed:Brotherhood
Re: Assassins Creed:Brotherhood
aj ked chcem hrat bez update tak ucet si vytvorit nemozem. pise ze si mam vytvorit ucet na ubi.com co som aj urobil a potom ked sa chcem prihlasit tak napise mi ze mam problem s pripojenim k internetu
pomozte mi prosim
-
Dimitri654
Expert
aky mas NET myslim nazov aj rychlost
T-Com cez magio a rychlost mam nizku 400kb/s sa mi zda ze je napisane v papieroch
-
JeffHardyy
Light Professional
mám menší problém...ako náhle som dal češtinu tak hra seká strašne,ale ked som mal angličtinu tak išla bez seku ako nič...čím to môže byť?...mám warez verziu
//vyriešené patchom 1.01
//vyriešené patchom 1.01
problem vyrieseny poslal som mail na support ubisoftu do hodinky mi odpisali aj napriek tomu ze bol predpokladany cas 24-42hod takze sa velmi tesim
takze komu nebude chciet updatovat hru nech ide do C:/windows/system 32/drivers/etc tam otvorit v notepade subor host a vymazat vsetky údaje okrem 127.0.0.1 localhost
takze komu nebude chciet updatovat hru nech ide do C:/windows/system 32/drivers/etc tam otvorit v notepade subor host a vymazat vsetky údaje okrem 127.0.0.1 localhost
kdo si zahrra MP zajtra si idem kupit AC:B nech mi napise SS
-
Kayo
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
osobne som mierne rozčarovaný s toho, že takéto niečo niekto aj hrá. Ubisoft mal radšej ostať pri hre overenej časom: Settlers !!

-
Nadeo
Guru wannabe
Kayo: Čo? Brotherhood je lepšie ako AC2. A AC2 bola sk*rvene dobrá hra 
-
Corn Flake
Guru wannabe
len takou náhodou nemal si cracknutú AC2?Zral0k napísal:problem vyrieseny poslal som mail na support ubisoftu do hodinky mi odpisali aj napriek tomu ze bol predpokladany cas 24-42hod takze sa velmi tesim![]()
Kayo napísal:osobne som mierne rozčarovaný s toho, že takéto niečo niekto aj hrá. Ubisoft mal radšej ostať pri hre overenej časom: Settlers !!![]()
ja som osobne rozcarovany z toho co pises , AC 1 bolo velmi dobre, AC 2 bol pre mna sokujuco este lepsi a AC Brotherhood je skutocne
ale tak kazdy mame svoj nazor
nie nemal, mal som sice pozicianu ale originalCorn Flake napísal: len takou náhodou nemal si cracknutú AC2?
prosim vas tak s tym save-om a autosave-om mi neviete poradit aby sa mi dala hra ukladat?
Obvious troll is obvious.Kayo napísal:osobne som mierne rozčarovaný s toho, že takéto niečo niekto aj hrá. Ubisoft mal radšej ostať pri hre overenej časom: Settlers !!![]()
A ubisoft je vydavatel, nie vyvojar, tak si v tom aspon urob poriadok ked chces potit podobne perly.
mam problem hre s tym kolieskom, kde sa menia zbrane..ked si chcem dat inu zbran, zvolim ju a dole kde ukazuje aktualnu zbran, tak mi len preblilne a vrati spat povodnu..vyriesi to nejaky cr*ck? Dik
-
Pierony
Amateur
Mam anglicky original da sa dat do toho cestina ???? pomozte mi P L E A S E !!!
-
Corn Flake
Guru wannabe
Akú to ma dĺžku? kratšie/dlhšie ako AC2 alebo približne rovnaké?
-
Ba-Yo
Light Professional
Corn Flake: myslím ,že to je ešte dlhšie 
a ja sa vas len tak opytam oplati sa mi za to vyhodit 34,99 chcem pocut nazor tich co to uz presly alebo hraly MP
ak mozem poradit kupujte hru tu:
http://www.jrc.sk/index.php?a=2&id=39754
http://www.jrc.sk/index.php?a=2&id=39754
-
lekoklatik
VIP
Tu sú nejaký typy na to, ako hru rozbehať, ak je náhodou nejaký
problém - http://www.facebook.com/notes/playman/u ... 9585414440
problém - http://www.facebook.com/notes/playman/u ... 9585414440