jo, z toho co o sebe pises, tebe ani v buducnosti nijaky vztah nevydrzi
a na vztah je dolezita aj dlzka, nielen zazitky
ty co chodite do skoly, to mate ako s ucenim: nie je dobre sa ucit jeden den v kuse 10 hod.,ovela viac sa naucite za 10 dni po 1hod.
so vztahom to iste, je rozdiel zazit za kratky cas vela intenzivnych zazitkov a za dlhy cas
cas hra rolu
Rozchod
-
Peter_Retep
VIP
Re: Rozchod
anderson: radsej budem sam a slobodny akoby som mal byt nasilu v nejakom vztahu.
ono je jedno, ako sa to pekne nazve, keby sa mame bavit touto terminologiou tak to bolo myslene takto: v kazdom dlhodobom vztahu sa budes citit neslobodny.
Niezeby si sa teraz nemohol rozist, ak je ten druhy na vine
Ale clovek by sa mal postupne ucit a v urcitom veku dospelosti by mal byt schopny vybrat si niekoho s kym sa nebude o chvilu citit neslobodny
Niektori sa to nenaucia cely zivot.
Nevedia riesit nijaku krizu a nikdy nezaziju ani v inych oblastiach nic stabilne.
Niezeby si sa teraz nemohol rozist, ak je ten druhy na vine
Ale clovek by sa mal postupne ucit a v urcitom veku dospelosti by mal byt schopny vybrat si niekoho s kym sa nebude o chvilu citit neslobodny
Niektori sa to nenaucia cely zivot.
Nevedia riesit nijaku krizu a nikdy nezaziju ani v inych oblastiach nic stabilne.
-
Peter_Retep
VIP
nesuhlasim. vzdy sa budes citit s niekym neslobodny. mozno ked si najdes spriaznenu dusu tak budes v pohode, ale povedzme si uprimne kolko je takychto pripadov?
a na druhej strane ze nevedia riesit krizu? to je blbsot, kazdy z nas ma geneticku informaciu na riesenie problemov. Vo vztahu su podla mojej teorie po a) ludia co su vo vztahu a su nestastni alebo po b) ludia co nasli spriaznenu dusu (ako moji rodicia - vdaka nim fakt verim ze sprostost ako laska fakt existuje)
zazit nieco stabilne - je podla teba v poriadku ak mam stabilny vztah ale nezazivam nic mimoriadne? nie nie je to v poriadku. vztahy nezavisia od dlzky ale od intenzity zazitkov. mal som jednu holku, boli sme spolu tyzden kym neodisla za Velku mlaku a bol to najlepsi tyzden v mojom zivote - tolko prezitych emocii niekto nezazije za cely zivot. Boli to rozbite taniere, hranie hier v parku, ine zivocisne dospelacke veci
a mnoho ostatneho. A presne tato skusenost ma utvrdial v tom ze vsetky vztahy su zalozene len na zazitkoch a spolocnych emociach
a na druhej strane ze nevedia riesit krizu? to je blbsot, kazdy z nas ma geneticku informaciu na riesenie problemov. Vo vztahu su podla mojej teorie po a) ludia co su vo vztahu a su nestastni alebo po b) ludia co nasli spriaznenu dusu (ako moji rodicia - vdaka nim fakt verim ze sprostost ako laska fakt existuje)
zazit nieco stabilne - je podla teba v poriadku ak mam stabilny vztah ale nezazivam nic mimoriadne? nie nie je to v poriadku. vztahy nezavisia od dlzky ale od intenzity zazitkov. mal som jednu holku, boli sme spolu tyzden kym neodisla za Velku mlaku a bol to najlepsi tyzden v mojom zivote - tolko prezitych emocii niekto nezazije za cely zivot. Boli to rozbite taniere, hranie hier v parku, ine zivocisne dospelacke veci
no ak nepochopis, ze tieto veci mozu stacit v 18tke alebo v 25ke, tak by clovek mohol zazelat len prijemne vytriezvenie, lebo vacsinou byva neprijemne...
Normalny clovek vie, ze o desatrocie (nie este o niekolko desatroci) bude sam vyzadovat od zivote nieco ine a ned....e si zivot kvoli mladickej nevyrovnanosti.
Snad nechces povedat, ze staci v zivote tyzden stastia:)
Normalny clovek vie, ze o desatrocie (nie este o niekolko desatroci) bude sam vyzadovat od zivote nieco ine a ned....e si zivot kvoli mladickej nevyrovnanosti.
Snad nechces povedat, ze staci v zivote tyzden stastia:)
-
Peter_Retep
VIP
to netvrdim....ja tvrdim ze nema ani neskor zmysel byt vo vztahu ak som v nom nestastny....