Ahoj,
po ododslani niecoho metodou POST a stracenim refreshu (Firefox) chce tieto data odoslat znovu,
a to by som chcel nejakym peknym v JS zabranit,poradite?
Ale AJAX pouzit nemozem.
A este mam jdnu uvahu, ked odoslam dost dynamicky ( pri nacitanei strasnky netusim co budem odosielat ani data ani ich pocet ) to risim tak ,ze si cez DOM poskladam celi formular aj z hodnotami a odoslem ho, jestvuje aj nejaky elegantnejsi sposob? ( flash nie je elegantnejsi sposob)
JS - zabranenie odoslania POST metodou pri refreshe steanky
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-
audiotrack
VIP
Re: JS - zabranenie odoslania POST metodou pri refreshe steanky
k prvej otázke: je viacero možností, napríklad skús využiť cookies na ukladanie nejakej info či sa to už poslalo alebo nie. Ďalšia možnosť je celú tú metodu odstrániť z onloadu a dať ju na nejaký iný event (prinajhoršom na timer)
k druhej: nechápem presne čo sa pýtaš, ale ak dopredu nevieš čo a koľko, tak dynamické vyskladanie je jediná možnosť
k druhej: nechápem presne čo sa pýtaš, ale ak dopredu nevieš čo a koľko, tak dynamické vyskladanie je jediná možnosť
-
harrison314
Hardcore addict
K tej prvej otazke, to cez POST sa odosila cez normalny formular, tam nie je zatial ziadny JS a ten refresh som myslel ako tlacitko respoktive Ctr+R, prosto refres od prehliadaca.
A k tej druhej, to som bol zvedavy ci sa to neda nejako inak
.
A k tej druhej, to som bol zvedavy ci sa to neda nejako inak
-
audiotrack
VIP
tak v tom prípade tomu nijak nezabrániš