Obtazovanie (zneuzivanie) deti Kňazmi

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
ViRuS
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Obtazovanie (zneuzivanie) deti Kňazmi

Príspevok od používateľa ViRuS »

javatar napísal:no pocul/cital som uz viac podobnych sprav a vsetky padali na tom ze nik daneho cloveka nekontroloval dlhsie nez par dni - a par dni bez jedla sa vydrzat da (take 2 by som si trufol vydrzat aj ja) - ale bez vody to nejde ani 4 dni :hmm:
verim tomu, ze 4 dni bez vody by bolo schopnych vydrzat aj niekolko jedincov z tohto fora, nieto clovek co sa na daco take fyzicky a psychicky pripravoval prakticky cely zivot... a aby som sa vratil k podstate, tiez by ma zaujimalo, ako to dokazuje existenciu nadprirodzena?
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

nejdem reagovať na príspevky spred x strán, aj keď mi niektoré mierne zdvihli tlak (ateistické zvieratá, amorálnosť sexu mimo vzťahu).

k vašim "zázrakom"... pozrite si na http://www.breatharian.com/ sú to ľudia ktorí tvrdia že človek je duchovná entita ktorá nemusí prijímať potravu, len čerpať energiu zo slnka a rôznych energetických prúdov... viacerí členovia tejto sekty boli hospitalizovaní na extrémne podvýživenie, pár ich myslím dokonca aj umrelo... neskôr boli vodcovia a šíritelia myšlienok tejto sekty usvedčení, že prijímajú aj fyzickú potravu. odôvodnili to tým že "oni jesť nemusia, ale občas si dačo dajú čisto len pre rozkoš z chuti"... napriek tomu stále ďalší a ďalší ľudia im veria.

a ešte jedno video o zázračných uzdraveniach: http://www.mojevideo.sk/video/7a20/jezi ... vanie.html

čo sa týka jogínov a tranzu do ktorého sa môžu dostať meditáciou - ako to súvisí s kresťanstvom a so zázrakmi ktoré sa s ním údajne spájajú? btw keby mala cirkev naozaj nejaké pádne dôkazy o zázračnom uzdravení bohom, už by ich dávno použila na propagáciu a získavanie nových členov.... lenže nie, cirkev takéto eso v rukáve evidentne nemá - jedine tak čierneho petra vo forme svojej histórie.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

http://www.mojevideo.sk/video/7a20/jezi ... vanie.html :arrow: čo sa týchto videa týka, videl som samozrejme celý dokument a môžem povedať, že mi behali po chrbte väčšie zimomriavky ako keď som videl video nejakého týraného zvieraťa, resp. videá podobného typu.

Tí ľudia, čo to organizujú, si zaslúžia kriminál.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

hughito - to video je 100 bodové Obrázok nezabúdaj prosím Ťa na fakt, že denominácie a cirkev stoja od začiatku proti sebe. Cirkev ich považuje za sekty. Ale verím že tak rozhľadenému, vzdelanému a inteligentnému človeku ako Ty je tento fakt jasný ;)

seth82 - je to napísané v takej nepodstatnej brakovej knižke, že Biblii. Zvyšok čo si dovyrábali pápeži a podobná háveď mňa osobne nezaujíma. Sola Scriptura. Nad tým by sa tiež dalo zamyslieť, čo je vlastne Scriptura, defacto len "SZ" a "NZ" je aj tak len domienkou koncilov z pred konca prvého tisícročia. 10 Božích prikázaní je priami príkaz tým, ktorí sa rozhodli nasledovať Boha + nejaké drobné zo Starej Zmluvy/Zákona.

Vedome ignorujúc desatoro znamená verejne priznávať svoju nepatričnosť ku cirkvi/Cirkvi ako takej. To je holý fakt. A to či je veriacich 10, alebo milión mi je ukradnuté. Keď 10, tak je dobre, keď milión, tak je dobre. Aj keby bol jeden, tak je fajn. Pointa je v "miluj blížneho svojho, ako seba samého" a v 10tore, kto ju pri plnom vedomí a objasnení ignoruje, nemá podielu v cirkvi/Cirkvi, len v nejakej svetskej inštitúcii, ktorá nemá žiadne vyššie hodnoty, ani nárok sa volať cirkvou.

Je to len ďalšia [ne]ziskovka.
anderson
Expert
Expert

Príspevok od používateľa anderson »

hughito napísal: Tí ľudia, čo to organizujú, si zaslúžia kriminál.
pre priblblych 'ateistov' si vsetci veriaci zasluzia kriminal ;)

alebo aj spominane degradovanie zien na objekt len na ...

oni nikdy nemali a nemaju respekt a uctu ani len k sebe, nie este k inym ;)
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

anderson napísal:alebo aj spominane degradovanie zien na objekt len na ...
fíííha, akoby sa náboženstvá k ženám nesprávali ako k zvieraťom alebo ako k tovaru.
hughito
Redeemer
Redeemer

anderson:
pre priblblych 'ateistov' si vsetci veriaci zasluzia kriminal
:lol:

Takže hentaká činnosť ti príde normálna ?
alebo aj spominane degradovanie zien na objekt len na ...
No ti si snáď robíš srandu..
oni nikdy nemali a nemaju respekt a uctu ani len k sebe, nie este k inym
Áno, samozrejme, máte pravdu, pán anderson.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

uplink: Môžeš mi citovať tú časť biblie, v ktorej sa píše, že kresťanom je IBA ten, kto poctivo dodržiava všetkých 10 božích prikázaní? Iba pre zaujímavosť. Vďaka. Pretože ja tým klábosom rôznych X+1 cirkevných koncilov neverím a nie sú pre mňa podstatné, ohýbajú si totiž pravidlá, ako sa im páči.

Ďalej, pôvodne som sa nechcel vyjadrovať k tvojej Latinčine, ale no nedá mi to. S obľubou cituješ veci z Iron Mana - Aj ja niečo skúsim:

Tony Stark: She’s fluent in French, Italian, Russian, Latin. Who speaks Latin?
Pepper Potts: No one speaks Latin. It’s a dead language.

Citujem: "Vedome ignorujúc desatoro znamená verejne priznávať svoju nepatričnosť ku cirkvi/Cirkvi ako takej. To je holý fakt." - DOKÁŽ ten fakt.

Citujem: "A to či je veriacich 10, alebo milión mi je ukradnuté. Keď 10, tak je dobre, keď milión, tak je dobre. Aj keby bol jeden, tak je fajn." - A MNE to jedno nie je ani miliónu + ďalším, ktorí teda cirkev financujú nedobrovoľne úplne zbytočne. Vyhodené peniaze.

BONUS: Ak aplikujem tvoj posledný odstavec na tuná prítomných - verím, že podľa tých pravidiel NIK z vás nemá podiel v cirkvi. A VŠETCI do jedného pravidelne priznávate svoju nepatričnosť k cirkvi ako takej. A z čoho to odvodzujem? Neverím, že nik z vás morálnych veriacich/kresťanov si nestiahol nikdy nelegálny soft/film/mp3 z Internetov. KRÁDEŽ. NEPOKRADNEŠ. Prikázanie číslo 7. Porušili ste jedno z božích prikázaní, nie ste kresťania. GooD Luck.

Na záver: kedy mi konečne objasníte tie veci o vašich odkazoch a rádobydôkazoch? Nejako sa tu tomu každý vyhýba...
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

drahy uplink, mohol by si mi ukazat, kde v biblii sa pise "Vedome ignorujúc desatoro znamená verejne priznávať svoju nepatričnosť ku cirkvi/Cirkvi ako takej."? lebo mne sa mari nieco take, ze boh je milosrdny a dokaze odpustat nase previnenia. neviem kde sa pise, ze ak ho neuposluchnes vo vsetkom tak si automaticky exkomunikovany...
okrem toho 10 bozich prikazani je viac-menej vytvor cirkvi - ano, v deuteronomiu je ich 10 ale v exode je tych prikazani daleko viac (vratane znameho "oko za oko")...
anderson tlieskam tebe, cloveku co miluje blizneho svojho. na to, ze vam bozi syn kazal nesudit tu (hlavne ty a uplink) bagatelizujete ateizmus a skatulkujete vsetkych ateistov... taktiez neviem, ktory z ateistov, co tu aktivne diskutuju vyslovil nejake priame invektivy voci vam, celkom slusny vykon na amoralnych sebcov, co?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ViRuS a seth82 - naštudujte si časť v Biblii kde sa hovorí o hriechu proti Duchu Svätému, tam nájdete odpoveď :)...

seth82 - a máš úplnú pravdu, každou hrou, mp3 a filmom porušujú vedome kresťania/veriaci desatoro...

avšak ako Vy ľudia radi delíte na malé a veľké previnenie [na čo ja osobne neverím], tak aj v RKC je malý a veľký hriech. Takěz tupo napísané, ak ukradneš mp3, nie je to to isté ako keď vykradne ateistický politik štátnu pokladňu :)...

Avšak ja osobne zastávam prísnejšiu formu a teda ktokoľvek kto ukradne čo i len žuvačku z obchodu, spravil rovnaký a rovnako ťažký priestupok ako keď Hitler vyzabíjal 6miliónov židov.

Preto je aj napísané v Biblii že je ľahšie prejsť ťave uchom ihly, ako vojisť boháčovi do kráľovstva nebeského...

a inde je napísaná odpoveď na odpustenie hriechov, ktorú ateisti nepoznajú - aspoň podľa toho biedneho hapkania ktoré tu prezentujete. Ak Vás zaujíma, naštudujte si Bibliu :)
hughito
Redeemer
Redeemer

ViRuS: Ja som jeden andersonov príspevok označil za demenciu, ale na označení vecí pravým menom nevidím nič amorálne.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

hughito - Teba tu nekto nazval primitívom, na pravdivom, pravom a výstižnom označení Teba nevidím nič amorálne :smt006
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

uplink to si mam teraz ako nastudovat celu bibliu odpredu dozadu aby som sa mohol s tebou hadat? ako pamatam si z biblie pomerne dost, ale uz preslo vela rokov, co som prestal verit tymto rozpravkam. co takto nas nasmerovat priamo na konkretne verse namiesto odkazovania na celu knihu...?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

uplink: ty si znalý veci, aspoň sa tak tváriš, prečo nás priamo nenaviguješ na miesto, kde sa v biblii píše to, čo spomínaš? Alebo to skopíruj a pastni, mne sa hľadať nechce. Pretože ak niečo tvrdíš, mal by si to aj podporovať niečím relevantným, nie odkazovať nás sem a tam.

K tomu deleniu hriechov - ROFL. K tomu iba obrázok nižšie. A predpokladám, že ta aplikácia tých pravidiel platí aj na teba. Pretože neverím, že máš doma všetko legálne. Takže nie si kresťan, nie si v cirkvi a vedome prejavuješ svoju nepatričnosť k nej.

Na záver: kedy mi konečne objasníte tie veci o vašich odkazoch a rádobydôkazoch? Nejako sa tu tomu každý vyhýba...
Prílohy
bs
bs
hughito
Redeemer
Redeemer

uplink: A čo ak si kresťan - boháč - svoj majetok zarobí poctivo ? Čo potom ?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

hughito - malo by na tom byť niečo zlé? Problém je ak to kresťan zhovadí na evanjelium prosperity. A keď už sme pri tom. Moja rodina sa snažila vo viacerých smeroch zarobiť pocitivou prácou za celý život väčšie peniaze, no poviem Ti, možno sú to väčšie peniaze ako zarába podpiermerný človek, ale spadá to neustále do priemeru. Ak chce človek rýchlo zbohatnúť, tak jedine dvomi cestami. S obrovskou dávkou štastia a geniálnym nápadom, alebo nelegálne [ok je tretia, výhra error miliónov a absencia mafie].

seth82 - 104tý krát píšem, nie som kresťan, som veriaci :smt006

A doma mám legálnych vecí až až, samozrejme to že tu mám aj ilegal nejdem popierať...

Takže jediné čo tu smelluje ako BS je Tvoj krátkodobá pamäť nesiahajúca ani 10 príspevkov dozadu a neustále zhadzovanie druhých a mudrovanie, ktoré nikoho nezaujíma.

Gratulujem ku ďalšiemu príspevku s nulovou hodnotou, za chvíľu sa z Teba stane "notoric creator of worthless replies"...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

ved ak mu ten majetok nezatemni mozog a srdce tak co by sa malo stat? poslal by si ho do pekla za to?
hughito
Redeemer
Redeemer

uplink, ešte k tomu, že nie si kresťan. Dobre, ale neustále nás tu, ateistov, posudzuješ z pohľadu kresťanských dogiem a kresťanskej doktríny. Čo tak si dať pauzu, keďže, ja napriek tomu, že si veriaci, si v podstate na tej istej úrovni ako ja či seth alebo akýkoľvek iný ateista.

Radšej sem zavolaj nejakého pravoverného, čo si spoznal za tie roky, ten bude mať morálne právo nám tu kázať o tom, čo je zlé a čo nie z pohľadu kresťanstva, ty nie.

srnec:
ved ak mu ten majetok nezatemni mozog a srdce tak co by sa malo stat? poslal by si ho do pekla za to?
Čo to obraciaš na mňa ? Za prvé, žiadne peklo nie je a za druhé, ja som len citoval Ježišov výrok a ten je jasný, že boháč sa do neba nedostane. Nerozvádza to ďalej, či poctivý alebo aký, proste boháč nie - Ježiš sám žil chudobne a chudobu aj propagoval ako cnosť - čoho sa chytili mnohé stredoveké mníšske rády.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

uplink: Kedy mi sem konečne dáš dôkaz o tom mieste v biblii, ktoré tvrdí to, čo ty tvrdíš?

BS je celá kopa tvojich príspevkov, v ktorej spievaš dookola to isté (prípadne vynachádzaš zbrusu nové veci), pričom NIČ z toho nevieš podporiť dôkazmi a NIČ z toho nevieš vysvetliť. Ty mi niečo hovor o bullshite. A narážal som hlavne na toto: Nie si v cirkvi a vedome prejavuješ jej nepatričnosť k nej.

To, že máš doma legálne veci nikoho nezaujímalo a nik to nepopieral. Aj ja mám doma kopu legálnych vecí. Metafora: Tých, ktorých na Omahe Náckovia zabili, nepomôže, že sú aj takí, ktorých nezabili. Domysli si spojitosť.

BONUS: "za chvíľu sa z Teba stane "collector of worthless replies"..." - ten sa už zo mňa stal, odkedy diskutujem s tebou a s inými členmi na podobnej úrovni. To máš bohovskú pravdu, v poslednom čase od vás zberám iba bezcenné reakcie...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

hughito napísal:srnec: Čo to obraciaš na mňa ? Za prvé, žiadne peklo nie je a za druhé, ja som len citoval Ježišov výrok a ten je jasný, že boháč sa do neba nedostane. Nerozvádza to ďalej, či poctivý alebo aký, proste boháč nie - Ježiš sám žil chudobne a chudobu aj propagoval ako cnosť - čoho sa chytili mnohé stredoveké mníšske rády.
Preco by som to nemohol obratit na teba? Ved som chcel predsa tvoj nazor. Za prve nevies ci peklo je alebo nieje a za druhe to s tym bohacom je iba vystrihnute cely pribeh hovori o muzovi ktory sa pytal jezisa ze ci sa dostane do neba ak chodi do kostola, plati desiatky, plati svojim zamestnancom dodrzuje desatoro.... Boh vedel ze je majetny a opytal sa ho ze mu chyba uz iba jedina vec a to ze ci je schopny svoj majetok rozdat chudobnym .... ten clovek zosmutnel a odisiel a po tomto nasledovala ta veta ze lahsie prejde tava okom ihly ako bohac do bozieho kralostva slovom BOHAC bol oznaceny clovek ktory miloval majetok viac ako Boha
Zamknuté